Norbii írta:kár hogy madrid rossz helyén van, szivesen elnézegetném nálunk.
Szerintem teljesen jó oldalán van.
Megtestesíti mindazt, ami az Atletico maga

HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 20., szerda 21:39
Norbii írta:kár hogy madrid rossz helyén van, szivesen elnézegetném nálunk.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 20., szerda 21:21
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 20., szerda 20:46
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. május 20., szerda 20:21
Diego pls :ĐSimeone: "Mindannyiunk ideje véges, egyszer lejár. Remélem, hogy Casillas olvassa ezeket a sorokat. Én felismertem ezt az Atléticóban és távoztam, mielőtt elküldtek volna..."
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. május 20., szerda 18:06
Az egy más szituáció. Ott egyszerűen sokan - köztük én is - azt mondják, hogy nem ér meg annyit. Nem a játékos van hibáztatva, hogy ,,szemét Pogba", hanem egyszerűen nem ér annyit a szememben/szemünkben.morientes írta:Csak akkor meg nem értem,hogy Pogbat miatt,aki min 70millio,(s akit jómagam nem túlságosan kedvelek),minek vannak felháborodva az emberek itt ezen a platformon is pl,hogy mennyibe kerül...hisz nem ő ragasztotta magára a cetlit...Továbbra se a játékos ragasztja magára az árcímkét, így nem őt kell miatta támadni, ezzel szemben sajnos nálad ezt látom gyakran.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 20., szerda 17:55
Csak akkor meg nem értem,hogy Pogbat miatt,aki min 70millio,(s akit jómagam nem túlságosan kedvelek),minek vannak felháborodva az emberek itt ezen a platformon is pl,hogy mennyibe kerül...hisz nem ő ragasztotta magára a cetlit...Továbbra se a játékos ragasztja magára az árcímkét, így nem őt kell miatta támadni, ezzel szemben sajnos nálad ezt látom gyakran.
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 20., szerda 17:16
ezt nem csak en fogalmazom meg, sot masok gyakrabban. pl. Galacticos is rendszeresen irja, h ha Isco tobbe kerulne akkor tuti kezdo lenne.IkerCasillas írta:
Továbbra se a játékos ragasztja magára az árcímkét, így nem őt kell miatta támadni, ezzel szemben sajnos nálad ezt látom gyakran.
HozzászólásSzerző: IkerCasillas » 2015. május 20., szerda 17:10
numberone1 írta:Aki megveszi annyira aron felul es a jatekos nem valik be, az megerdemli a savazast.cart írta:Akkor meg azért fikáznák őket, hogy mért nem lő meccsenként 3 gólt meg ad 6 gólpasszt, ha már 60 millióba került...
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 20., szerda 17:07
Aki megveszi annyira aron felul es a jatekos nem valik be, az megerdemli a savazast.cart írta:Akkor meg azért fikáznák őket, hogy mért nem lő meccsenként 3 gólt meg ad 6 gólpasszt, ha már 60 millióba került...
HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 20., szerda 16:26
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 20., szerda 16:22
Ismeros sztori,nalunk Isconak, Jamesnek es Balenek van hasonlo megitelese(kinek milyen).„A világ megváltozott, ma már csak az számít, mennyit költesz egy játékosra. Ha hatvanmillió eurót fizettem volna érte, azt mondanák, egy igazi világsztár, így azonban nem becsülik meg eléggé” – mondta az Arsenalban nevelkedő Coquelinről Arsene Wenger
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. május 20., szerda 16:19
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 20., szerda 15:37
Nagyon remélem, hogy ez csak egy rossz vicc...akkor inkább már Klopp...Realista24 írta:http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... ja-2414523
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 20., szerda 15:10
Ja,ha jókedv van,minden vanEgyébként tényleg idegbeteg ez az ember, igazi fanatikus, de ugyanakkor nagyon humoros, jó kedélyű fickó, most néztem róla pár videót, ilyen tv-s műsorokból, meg sajtótájékoztatókból, hát mindenkit megnevettet. :D És ő maga is sokszor elneveti magát. :D
HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 20., szerda 14:29
Most ajánlott neki új szerződést a City heti 165k-s fizetéssel, úgyhogy ez nem fog menniTéOeM írta:Plusz le kell igazolni Milnert
HozzászólásSzerző: Gilberto » 2015. május 20., szerda 14:23
Az érzés amikor egy szerencsétlen Mathieu okoskodik arról,hogy miért volt szar a Real Madrid szezonja.
Én sem akarom védeni Mathieu-t, de ha nekünk mezei szurkolóknak meglehet a véleményünk barmiről, ami a focival kapcsolatos, és azon kivül, hogy szurkolunk, kb semmi közünk nincs a világ elitfutballjához, akkor neki is hadd legyen már meg a saját véleménye. Ő legalább nem köpködött, mint egy pár csapattársa, hanem az igazat mondta.Azért nem "okoskodott" hülyeséget..Korrekt vélemény tőle, nekem már valenciásként is szimpatikus volt mindig tisztelte az ellenfelet. A teljesítménye pedig nem volt rossz, de akkor a legjobb ha csereként száll be.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 20., szerda 14:00
Nem azzal megy a kocsimessideco írta:Lol, Benzema jogsi nélkül szokott furikázni?
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 20., szerda 13:58
HozzászólásSzerző: TéOeM » 2015. május 20., szerda 13:54
ziro4vr írta:Felkötöm magam ha Benitez lesz a Real Madrid edzője...
Csak akkor fogadom el, ha a segédedző Mancini lesz, a sportigazgató Domenech és esetleg Ranieri is kap valamilyen szerepet még. Vicc, big joke.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 20., szerda 13:52
Azért nem "okoskodott" hülyeséget..adamzz írta:Az érzés amikor egy szerencsétlen Mathieu okoskodik arról,hogy miért volt szar a Real Madrid szezonja.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem