PC (játékok, Steam, konfiguráció)
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)
Drake, realistahuni: leírtam. Ha van 500-1000 eurotok gépre, akkor néha lehetne 20 az olyan játékokra, amelyek jók, nem a nagy multi cégek termékei és még kicsit a miénknek is tekinthetjük, mert itt most nem egy átlagos tömeg játékról beszélünk. Ez a lelkes kis lengyel gárda (pár magyar emberrel a soraiban) időről időre minőséget tesz le az asztalunkra, nem olyan tömegszutykot, mint a nagy cégek. Nem tesznek védelmet a termékükre, hogy ki lehessen próbálni (azt hiszem ez is elég ritka), és bíznak a játékosokban, hogy nem hagyják őket fizetés nélkül. Ugye nem kell részletezni, hogy milyen rossz érzés lehet, ha melózol napokat, heteket, majd a végén nem fizetnek ki. Én szeretném ha ez a kis csapat nem hagyná abba a játék készítést, vagy visszalépne a minőségben, ezért kardoskodom a támogatásuk mellett.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Marky írta:persze, nem is lenézően írtam, csak néha össze lehet kötni a kellemeset a hasznossalaz rpg-k amúgy is nagyon alkalmasak erre, hiszen rengeteg párbeszéddel vannak ellátva a karakterfejlődések miatt. én anno a kotor 1-2-ből tanultam meg gyorsolvasás után angol szöveget értelmezni
az agyamba is beleégett már az a font amivel a párbeszédeket írta ki a játék.

Én az egybe kóstoltam bele, és rendkívül hálás vagyok, hogy általatok rátaláltam ! baromi jóP. Krisz írta:The Witcher 3
13 órát tettem bele eddig . Az első terület kimaxolva , az volt 6 óra , utána nyílt ki a világ . A térképek hatalmasak , a táj nagyon változatos és gyönyörű .
Az ár témához . A játék DRM-free , töltsétek le , ha tetszik akkor egy leárazáson vegyétek meg , a fejlesztők is egy javasolják . Azt tudni kell hogy egy független csapat készíti , nincs mögöttük pénzes kiadó .

"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
persze, nem is lenézően írtam, csak néha össze lehet kötni a kellemeset a hasznossal
az rpg-k amúgy is nagyon alkalmasak erre, hiszen rengeteg párbeszéddel vannak ellátva a karakterfejlődések miatt. én anno a kotor 1-2-ből tanultam meg gyorsolvasás után angol szöveget értelmezni
az agyamba is beleégett már az a font amivel a párbeszédeket írta ki a játék.

- P. Krisz
The Witcher 3
13 órát tettem bele eddig . Az első terület kimaxolva , az volt 6 óra , utána nyílt ki a világ . A térképek hatalmasak , a táj nagyon változatos és gyönyörű .
Az ár témához . A játék DRM-free , töltsétek le , ha tetszik akkor egy leárazáson vegyétek meg , a fejlesztők is egy javasolják . Azt tudni kell hogy egy független csapat készíti , nincs mögöttük pénzes kiadó .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
- RealRaúl77
Hát ja, de eléggé lefoglalja a kapacitásaim a lézertechnika, a mechanika, meg hasonlók.. kikapcsolódni akarok, nem pedig belefáradni.Marky írta:pedig pontosan ezzel és a film/sorozatnézéssel tudnál fejlődni olyan szintre, hogy már ne kelljen izomból sasolni és tudd szimpla hallásból értelmezni a szövegeketRealRaúl77 írta:
Mondjuk én örülök neki.. Néha kicsit tényleg gagyi (az első részével játszottam egy keveset), de ha mindezt angolul kellene olvasnom, nagyjából 70%-át érteném meg kb a sztorinak, és ráadásul a videóknál még meg is kellene erőltetnem amgam, hogy semmiről sem maradjak le, és nem sikerülne úgy sem tökéletesen. És ez eléggé rontaná az élményt, főleg egy ilyen játéknál, ahol nagyon fontos a sztori.
De nem kell teljesen hülyének nézni, tény, sose volt erősségem a nyelvérzék, elég nagy hiányosság, majd pótlom, de 70%-ban kb gond nélkül menne, de nem akarom, hogy az a 30% elrontsa a játékélményt. Meg az se mindegy, hogy 5 percig olvasok egy szöveget, vagy fél óráig. Tudom, az én szegénységi bizonyítványom, elismerem, hogy ez ellen tennem kell, de ez van jelenleg.
egyébként ezért nézek kb mindent, amit csak lehet, angolul. DB movie-k japánul, angol felirattal pl. hasonlók.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
pedig pontosan ezzel és a film/sorozatnézéssel tudnál fejlődni olyan szintre, hogy már ne kelljen izomból sasolni és tudd szimpla hallásból értelmezni a szövegeketRealRaúl77 írta:
Mondjuk én örülök neki.. Néha kicsit tényleg gagyi (az első részével játszottam egy keveset), de ha mindezt angolul kellene olvasnom, nagyjából 70%-át érteném meg kb a sztorinak, és ráadásul a videóknál még meg is kellene erőltetnem amgam, hogy semmiről sem maradjak le, és nem sikerülne úgy sem tökéletesen. És ez eléggé rontaná az élményt, főleg egy ilyen játéknál, ahol nagyon fontos a sztori.

- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Hát ha Neked van 50 felesleges euród egy játékra,
http://www.kinguin.net/product/123575/w ... 8-20470-t/z gondolom mind mellékes, hogy ott is 50 euró a játék
miről beszélgetünk. ne kerekítsetek már felfele 100%-kal.
- RealRaúl77
sonic írta:En nem varom el, sot ha ingyen lenne se jatszanek RPG-vel magyarul, foleg nem szinkronosan. Altalaban a szinkronok minosege pocsek, a forditasok tele eroltetett baromsagokkal. Kosz, de inkabb hasznaljak fel a lokalizaciora elpazarolt idot es energiat masra.kiserik írta:Pont az ilyenek miatt tűnik el a magyar nyelv a játékokból Egyszerűen elszomorító ez a hozzáállás. Azt elvárjuk, hogy szórakozzanak a magyar fordítással (főleg egy rpg esetén), de megvenni lusták vagyunk.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En nem varom el, sot ha ingyen lenne se jatszanek RPG-vel magyarul, foleg nem szinkronosan. Altalaban a szinkronok minosege pocsek, a forditasok tele eroltetett baromsagokkal. Kosz, de inkabb hasznaljak fel a lokalizaciora elpazarolt idot es energiat masra.kiserik írta:Pont az ilyenek miatt tűnik el a magyar nyelv a játékokból Egyszerűen elszomorító ez a hozzáállás. Azt elvárjuk, hogy szórakozzanak a magyar fordítással (főleg egy rpg esetén), de megvenni lusták vagyunk.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Én sem venném meg ennyiért, viszont amikor lemegy az áruk, akkor megszoktam venni kedvenceimet, amikbe súlyos órákat ölök bele. Pl Age of Empires 2-t mikor 80%-os akcióban vettem 4 euroért, az ziher, hogy annyit megért vagy a Commandos sorozatot (4 játék) dobozosan 2500-ért vettem (steamen meg kb 1-2 euroért szokott lenni akcióban), ilyenkor le kell csapni rá, ha igazi rajongó vagy, de ilyen 50-60 eurokat megjelenéskor én se adnék értük.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Hát persze, hogy mi vagyunk lusták meg köcsögök.Pont az ilyenek miatt tűnik el a magyar nyelv a játékokbólEgyszerűen elszomorító ez a hozzáállás. Azt elvárjuk, hogy szórakozzanak a magyar fordítással (főleg egy rpg esetén), de megvenni lusták vagyunk.

Az gondolom mind mellékes, hogy ott is 50 euró a játék ahol 2000 euró az átlagfizu, de ott is ahol 300...

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
Hát ha Neked van 50 felesleges euród egy játékra,akkor vegyed meg.Én azt az 50 eurót meg elköltöm olyan dolgokra,amire tényleg szükségem van.kiserik írta:Pont az ilyenek miatt tűnik el a magyar nyelv a játékokbólDrake írta:A Witcher 3. része magyar felirattal is elérhető,vagy az még várat magára?
+ eredetiben megvan az első 2 rész.Azoknak a mentéseit átlehet vinni a 3.rész kalóz verziójára?Egyszerűen elszomorító ez a hozzáállás. Azt elvárjuk, hogy szórakozzanak a magyar fordítással (főleg egy rpg esetén), de megvenni lusták vagyunk. Lehet itt jönni árakkal meg fizetésekkel, de nem érdemes. Ha van pénz olyan pc-re amin fut is, akkor nincs miről beszélni. Szökőévente jön ki játék magyar nyelvvel, meg kellene tisztelni a készítőket azzal, hogy ha már sok kellemes órát eltöltünk a jóvoltukból, akkor ki is fizetjük.

- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Pont az ilyenek miatt tűnik el a magyar nyelv a játékokbólDrake írta:A Witcher 3. része magyar felirattal is elérhető,vagy az még várat magára?
+ eredetiben megvan az első 2 rész.Azoknak a mentéseit átlehet vinni a 3.rész kalóz verziójára?

- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Van magyar felirat.Drake írta:A Witcher 3. része magyar felirattal is elérhető,vagy az még várat magára?
+ eredetiben megvan az első 2 rész.Azoknak a mentéseit átlehet vinni a 3.rész kalóz verziójára?
Nem lehet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou

-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
A Witcher 3. része magyar felirattal is elérhető,vagy az még várat magára?
- RealRaúl77
Hát ez hatalmas

- P. Krisz
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
- RealRaúl77
Egyébként ahogy néztem elég "nagy" nevek.numberone1 írta:Milyen finnyas vagy, szokoevente szinkronizalnak le jatekokat....ennek sem tudsz orulni.csabi* írta:ya csak valami überfos lett a szinkron
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
Milyen finnyas vagy, szokoevente szinkronizalnak le jatekokat....ennek sem tudsz orulni.csabi* írta:ya csak valami überfos lett a szinkron
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou
KAK 
34. Liga, 13. BL

Merci Zizou