PC (játékok, Steam, konfiguráció)

Mindenféle számítógépes és konzolos játékokról lehet itt szó.
kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

Re: PC (játékok, Steam, konfiguráció)

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 21., csütörtök 21:43

Drake, realistahuni: leírtam. Ha van 500-1000 eurotok gépre, akkor néha lehetne 20 az olyan játékokra, amelyek jók, nem a nagy multi cégek termékei és még kicsit a miénknek is tekinthetjük, mert itt most nem egy átlagos tömeg játékról beszélünk. Ez a lelkes kis lengyel gárda (pár magyar emberrel a soraiban) időről időre minőséget tesz le az asztalunkra, nem olyan tömegszutykot, mint a nagy cégek. Nem tesznek védelmet a termékükre, hogy ki lehessen próbálni (azt hiszem ez is elég ritka), és bíznak a játékosokban, hogy nem hagyják őket fizetés nélkül. Ugye nem kell részletezni, hogy milyen rossz érzés lehet, ha melózol napokat, heteket, majd a végén nem fizetnek ki. Én szeretném ha ez a kis csapat nem hagyná abba a játék készítést, vagy visszalépne a minőségben, ezért kardoskodom a támogatásuk mellett.

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 21., csütörtök 21:36

Marky írta:persze, nem is lenézően írtam, csak néha össze lehet kötni a kellemeset a hasznossal :) az rpg-k amúgy is nagyon alkalmasak erre, hiszen rengeteg párbeszéddel vannak ellátva a karakterfejlődések miatt. én anno a kotor 1-2-ből tanultam meg gyorsolvasás után angol szöveget értelmezni :lol: az agyamba is beleégett már az a font amivel a párbeszédeket írta ki a játék.
:agree: csak a forgószemes miatt kicsit félreértettem.. de never mind :) (megyez :mrgreen: )
P. Krisz írta:The Witcher 3
13 órát tettem bele eddig . Az első terület kimaxolva , az volt 6 óra , utána nyílt ki a világ . A térképek hatalmasak , a táj nagyon változatos és gyönyörű .
Az ár témához . A játék DRM-free , töltsétek le , ha tetszik akkor egy leárazáson vegyétek meg , a fejlesztők is egy javasolják . Azt tudni kell hogy egy független csapat készíti , nincs mögöttük pénzes kiadó .
Én az egybe kóstoltam bele, és rendkívül hálás vagyok, hogy általatok rátaláltam ! baromi jó B-)
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 21., csütörtök 21:17

persze, nem is lenézően írtam, csak néha össze lehet kötni a kellemeset a hasznossal :) az rpg-k amúgy is nagyon alkalmasak erre, hiszen rengeteg párbeszéddel vannak ellátva a karakterfejlődések miatt. én anno a kotor 1-2-ből tanultam meg gyorsolvasás után angol szöveget értelmezni :lol: az agyamba is beleégett már az a font amivel a párbeszédeket írta ki a játék.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 21., csütörtök 21:03

The Witcher 3
13 órát tettem bele eddig . Az első terület kimaxolva , az volt 6 óra , utána nyílt ki a világ . A térképek hatalmasak , a táj nagyon változatos és gyönyörű .
Az ár témához . A játék DRM-free , töltsétek le , ha tetszik akkor egy leárazáson vegyétek meg , a fejlesztők is egy javasolják . Azt tudni kell hogy egy független csapat készíti , nincs mögöttük pénzes kiadó .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 21., csütörtök 20:22

Marky írta:
RealRaúl77 írta:

Mondjuk én örülök neki.. Néha kicsit tényleg gagyi (az első részével játszottam egy keveset), de ha mindezt angolul kellene olvasnom, nagyjából 70%-át érteném meg kb a sztorinak, és ráadásul a videóknál még meg is kellene erőltetnem amgam, hogy semmiről sem maradjak le, és nem sikerülne úgy sem tökéletesen. És ez eléggé rontaná az élményt, főleg egy ilyen játéknál, ahol nagyon fontos a sztori.
pedig pontosan ezzel és a film/sorozatnézéssel tudnál fejlődni olyan szintre, hogy már ne kelljen izomból sasolni és tudd szimpla hallásból értelmezni a szövegeket :roll:
Hát ja, de eléggé lefoglalja a kapacitásaim a lézertechnika, a mechanika, meg hasonlók.. kikapcsolódni akarok, nem pedig belefáradni.
De nem kell teljesen hülyének nézni, tény, sose volt erősségem a nyelvérzék, elég nagy hiányosság, majd pótlom, de 70%-ban kb gond nélkül menne, de nem akarom, hogy az a 30% elrontsa a játékélményt. Meg az se mindegy, hogy 5 percig olvasok egy szöveget, vagy fél óráig. Tudom, az én szegénységi bizonyítványom, elismerem, hogy ez ellen tennem kell, de ez van jelenleg.
egyébként ezért nézek kb mindent, amit csak lehet, angolul. DB movie-k japánul, angol felirattal pl. hasonlók.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 21., csütörtök 20:14

RealRaúl77 írta:

Mondjuk én örülök neki.. Néha kicsit tényleg gagyi (az első részével játszottam egy keveset), de ha mindezt angolul kellene olvasnom, nagyjából 70%-át érteném meg kb a sztorinak, és ráadásul a videóknál még meg is kellene erőltetnem amgam, hogy semmiről sem maradjak le, és nem sikerülne úgy sem tökéletesen. És ez eléggé rontaná az élményt, főleg egy ilyen játéknál, ahol nagyon fontos a sztori.
pedig pontosan ezzel és a film/sorozatnézéssel tudnál fejlődni olyan szintre, hogy már ne kelljen izomból sasolni és tudd szimpla hallásból értelmezni a szövegeket :roll:

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 21., csütörtök 19:26

Hát ha Neked van 50 felesleges euród egy játékra,
z gondolom mind mellékes, hogy ott is 50 euró a játék
http://www.kinguin.net/product/123575/w ... 8-20470-t/

miről beszélgetünk. ne kerekítsetek már felfele 100%-kal.

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 21., csütörtök 19:24

sonic írta:
kiserik írta:Pont az ilyenek miatt tűnik el a magyar nyelv a játékokból Egyszerűen elszomorító ez a hozzáállás. Azt elvárjuk, hogy szórakozzanak a magyar fordítással (főleg egy rpg esetén), de megvenni lusták vagyunk.
En nem varom el, sot ha ingyen lenne se jatszanek RPG-vel magyarul, foleg nem szinkronosan. Altalaban a szinkronok minosege pocsek, a forditasok tele eroltetett baromsagokkal. Kosz, de inkabb hasznaljak fel a lokalizaciora elpazarolt idot es energiat masra. :)

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 21., csütörtök 19:19

kiserik írta:Pont az ilyenek miatt tűnik el a magyar nyelv a játékokból Egyszerűen elszomorító ez a hozzáállás. Azt elvárjuk, hogy szórakozzanak a magyar fordítással (főleg egy rpg esetén), de megvenni lusták vagyunk.
En nem varom el, sot ha ingyen lenne se jatszanek RPG-vel magyarul, foleg nem szinkronosan. Altalaban a szinkronok minosege pocsek, a forditasok tele eroltetett baromsagokkal. Kosz, de inkabb hasznaljak fel a lokalizaciora elpazarolt idot es energiat masra. :)
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2015. május 21., csütörtök 18:46

Én sem venném meg ennyiért, viszont amikor lemegy az áruk, akkor megszoktam venni kedvenceimet, amikbe súlyos órákat ölök bele. Pl Age of Empires 2-t mikor 80%-os akcióban vettem 4 euroért, az ziher, hogy annyit megért vagy a Commandos sorozatot (4 játék) dobozosan 2500-ért vettem (steamen meg kb 1-2 euroért szokott lenni akcióban), ilyenkor le kell csapni rá, ha igazi rajongó vagy, de ilyen 50-60 eurokat megjelenéskor én se adnék értük.

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 21., csütörtök 18:19

Pont az ilyenek miatt tűnik el a magyar nyelv a játékokból :( Egyszerűen elszomorító ez a hozzáállás. Azt elvárjuk, hogy szórakozzanak a magyar fordítással (főleg egy rpg esetén), de megvenni lusták vagyunk.
Hát persze, hogy mi vagyunk lusták meg köcsögök. :lol:
Az gondolom mind mellékes, hogy ott is 50 euró a játék ahol 2000 euró az átlagfizu, de ott is ahol 300... :roll:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. május 21., csütörtök 18:03

kiserik írta:
Drake írta:A Witcher 3. része magyar felirattal is elérhető,vagy az még várat magára?

+ eredetiben megvan az első 2 rész.Azoknak a mentéseit átlehet vinni a 3.rész kalóz verziójára?
Pont az ilyenek miatt tűnik el a magyar nyelv a játékokból :( Egyszerűen elszomorító ez a hozzáállás. Azt elvárjuk, hogy szórakozzanak a magyar fordítással (főleg egy rpg esetén), de megvenni lusták vagyunk. Lehet itt jönni árakkal meg fizetésekkel, de nem érdemes. Ha van pénz olyan pc-re amin fut is, akkor nincs miről beszélni. Szökőévente jön ki játék magyar nyelvvel, meg kellene tisztelni a készítőket azzal, hogy ha már sok kellemes órát eltöltünk a jóvoltukból, akkor ki is fizetjük.
Hát ha Neked van 50 felesleges euród egy játékra,akkor vegyed meg.Én azt az 50 eurót meg elköltöm olyan dolgokra,amire tényleg szükségem van. :)

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2015. május 21., csütörtök 17:44

Drake írta:A Witcher 3. része magyar felirattal is elérhető,vagy az még várat magára?

+ eredetiben megvan az első 2 rész.Azoknak a mentéseit átlehet vinni a 3.rész kalóz verziójára?
Pont az ilyenek miatt tűnik el a magyar nyelv a játékokból :( Egyszerűen elszomorító ez a hozzáállás. Azt elvárjuk, hogy szórakozzanak a magyar fordítással (főleg egy rpg esetén), de megvenni lusták vagyunk. Lehet itt jönni árakkal meg fizetésekkel, de nem érdemes. Ha van pénz olyan pc-re amin fut is, akkor nincs miről beszélni. Szökőévente jön ki játék magyar nyelvvel, meg kellene tisztelni a készítőket azzal, hogy ha már sok kellemes órát eltöltünk a jóvoltukból, akkor ki is fizetjük.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 21., csütörtök 15:48

Van magyar felirat.
Nem lehet.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

Drake
Kedvenc játékosaid: Henry
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal

HozzászólásSzerző: Drake » 2015. május 21., csütörtök 15:40

A Witcher 3. része magyar felirattal is elérhető,vagy az még várat magára?

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 20., szerda 20:16

P. Krisz írta:
csabi* írta:ya csak valami überfos lett a szinkron
Halottizék . :lol: :lol:
Zseniális . :lol:
Hát ez hatalmas :lol: Kell ez a szinkron :mrgreen:

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 20., szerda 20:00

Halottizék . :lol: :lol:
Zseniális . :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

RealRaúl77

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 20., szerda 19:42

numberone1 írta:
Milyen finnyas vagy, szokoevente szinkronizalnak le jatekokat....ennek sem tudsz orulni.
Egyébként ahogy néztem elég "nagy" nevek.

numberone1
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros

HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 20., szerda 19:37

Milyen finnyas vagy, szokoevente szinkronizalnak le jatekokat....ennek sem tudsz orulni.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane

34. Liga, 13. BL :coffee:
Merci Zizou :salute: KAK :sziv:

csabi*
Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
Kedvenc csapatod: los blancos.

HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 20., szerda 19:28

ya csak valami überfos lett a szinkron
Kép

Vissza: