En is orulnek ha jonne De Gea, csak nem hiszek abban hogy Iker lelepne. Ugy meg hogy?
numberone1 írta:Nekem meg mindig tul statikusnak latszik egy Modric-Veratti-Kroos kp. Jonak jo, es nagyon birom Verattit nem bannam, ha nalunk kotne ki,....DE! Azert azt nem varjuk el, h majd csak a tamado harmas fog mindent elol megoldani.
Nem tudom mitol van neked ez a fobiad, de megproballak meggyozni.

Nem harom embernek kell majd mindent elol megoldani, mert ha Modric es Kroos nem egesz meccsen hatul biztosit akkor ezerszer hasznosabbak lesznek a tamado harmadban. Foleg Modric, akit lattuk 2 eve (mikor meg itt volt Xabi es DiMaria) milyen terrort okozott a betoreseivel az ellenfel vedelmeben, es aminek iden nyoma nem volt, mert nem csinalhatta. Kroos jateka szinten borzasztoan be van hatarolva arra hogy hatul osztogat pedig sokkal tobbet tud ennel. A jelenlegi rendszerunkben mindenki hatrebb jatszik, vedekezobb feladatokkal mint kellene, es kevesebbet ad le mint amit tud... Ronaldo es Bale miatt.
Pogbahoz annyit hogy nekem semmi bajom vele. Ha o jon erosodunk. Szerintem Verrattival jobban, de ez igazabol nem annyira lenyeges. A lenyeg az, hogy jovore a BBC nem lehet egyszerre a palyan. Mar a mostani kozeppalyankkal is fenyevekkel jobbak lennenk BBC nelkul, ha meg jon Verratti vagy Pogba es Isco/James tolodik feljebb kiutve Bale-t akkor sokkal-sokkal jobbak leszunk. Vsak ehhez nem eleg a kp igazolas, hanem az is kell hogy Ancelotti eszhez terjen...
CS0ki írta:Viszont ami Verrattit illeti, én egyre kevésbé tartom valószínűnek, hogy elhozható. Egyrészt ő is mindig úgy nyilatkozik, hogy maradna ott. Az FFP-ről olyan hírek vannak, hogy lazítanák, persze nem tudom melyik részét, hogyan. Viszont Cavaniról elég sok hír van, hogy távozik, szóval lenne bevételük is a fanciáknak már Cabaye meg Lavezzin kívűl is. Persze akkor támadót is venniük kell. De én akkor tartom elképzelhetőnek Verratti ideigazolását, ha Pogba Páriszba megy. Másképp nem nagyon.
Az hogy ugy nyilatkozik hogy maradna nagyon gyorsan tud valtozni, ha erdeklodest mutatunk. Nyilvan ha nem akarna jonni akkor nem tudjuk elhozni, de en inkabb attol tartok hogy nem is fogjuk torni magunkat, mert Pogba lesz a celpont. Iden is kelleni fog valaki akit lehet sokaig hajkuraszni aztan rekord osszegert elhozni, aztan egy tole idegen posztra berakni mint James-t.