Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
CS0ki

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 25., kedd 16:46

Kerlon: Szerinted a vezetőség meg merné játszani ezt?

Én úgy gondolkodok, hogyha bízunk a 2 fiatalban, akkor is hozunk egy idősebb, rutinosabb csatárt, akit bármikor be lehet dobni, ha baj van.
Korábban violt egy cikk, hogy Perez nem eröltetni a "két hasonló kaliber egy poszton" szisztémát, volt cikk arról, hogy Zidane szerint már megvan a fix 9-esünk Benzema személyében, Moratát felhívja az elnök, hogy számít rá, Jesé-ért mindenki odavan, Isco megkapja majd a lehetőséget, a mai marca összeállításban a "167 gólos gólos csapatban" sincs említve új csatár. Szóval már egy ideje nem tartom elképzelhetetlennek a dolgot. Ha jönne Bale, akkor nagy esélyt adnék arra, hogy nem jön csatár, de nélküle is bőven elképzelhetőnek tartom.

Valahogy úgy, hogy mondjuk ajánlunk Suarezért 30 milliót, ha nem adják annyiért, akkor hagyjuk a francba a dolgot. Szóval nem fogjuk túleröltetni magunkat, meg eszetlen összegeket ajéánlgatni minden csatárra augusztus végén.

Aztán persze lehet jön Ancelotti, és 3 edzés után azt mondja, hogy hozzanak neki két centert, mert arra van szükség. :D

boomer
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: boomer » 2013. június 25., kedd 16:45

R.M.C.F írta:
Látod, ezt megint csak oda kellett biggyesztened... Pedig pont erről kéne leszoknod, hogy számtalan írásod végére odarakod ezt, vagy valami hasonlót.
tehát akkor simán csak el kellene olvasnom a genyózásodat,és tisztességesen válaszolni? :D :D :D na ne...kicsit vissza toltam a talicskát,ne hogy megsértődj.

MRS? :hmmm: nem baj ha én vagyok,soha nem érdekelt a szimpátia itt, had utáljanak....néha azért majd nézzenek tükörbe is.
Én pl. bírlak, és adok a véleményedre. :D Rajtad kívűl még heheről, és Realistáról érzem leginkább, hogy tudja mit beszél, a ti véleményetek érdekel leginkább. Pláne, hogy én csak szeretem a focit, de nem valami mélyen látom át azt ami a pályán zajlik, viszont érdekel.

Schürle helyében nem mentem volna, neki is játszani kéne orrba-szájba, és túl sok a fiatal tehetség már oda.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 25., kedd 16:41

Anthony írta:Lehetetlen. Elég egy sérülés és a BL-ben meg vagyunk cseszve. Főleg Jesét nem érzem nagy eresztésnek, be tud lőni pár helyzetet, de nekem úgy tűnik mezőnyben nem sok haszna van.

Közben a Chelsea vett egy Schürrlét 20 milláért, ők tudják minek.
Ez már elég rég óta hivatalos. Hazard, Mata, Oscar, Moses, De Bruyne, Schürrle, kisebbik Hazard és még Ramires szokott ott támadót játszani... Elég sok. Érthetetlen mit akar a Chelsea... :) Nem bánnám, ha Hazard végül költözne, ahogy Benteke megjósolta nem rég...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. június 25., kedd 16:37

Szerintem meg ott lőttek nekünk, amikor egy Benzema-Morata kettőssel akarunk nekimenni a szezonnak..
Suarez(ha nincs jobb) jöjjön ide, Morata pedig oda ahol 1. számú csatár lesz!

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2013. június 25., kedd 16:35

Látod, ezt megint csak oda kellett biggyesztened... Pedig pont erről kéne leszoknod, hogy számtalan írásod végére odarakod ezt, vagy valami hasonlót.
tehát akkor simán csak el kellene olvasnom a genyózásodat,és tisztességesen válaszolni? :D :D :D na ne...kicsit vissza toltam a talicskát,ne hogy megsértődj.

MRS? :hmmm: nem baj ha én vagyok,soha nem érdekelt a szimpátia itt, had utáljanak....néha azért majd nézzenek tükörbe is.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 25., kedd 16:33

Lehetetlen. Elég egy sérülés és a BL-ben meg vagyunk cseszve. Főleg Jesét nem érzem nagy eresztésnek, be tud lőni pár helyzetet, de nekem úgy tűnik mezőnyben nem sok haszna van.

Közben a Chelsea vett egy Schürrlét 20 milláért, ők tudják minek.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 25., kedd 16:32

Kisfiu írta:Kerlon: Szerinted a vezetőség meg merné játszani ezt?

Én úgy gondolkodok, hogyha bízunk a 2 fiatalban, akkor is hozunk egy idősebb, rutinosabb csatárt, akit bármikor be lehet dobni, ha baj van.

Ha viszont nincs meg a kellő bizalom, akkor egyértelműen valami nagyobb nevet fogunk hozni. Kizárásos alapon ez már gyakorlatilag csak Suarez lehet, ha igazak a Cavanival kapcsolatos pletykák.
Tisztában vagyok vele, hogy nem fér bele Perezék elképzeléseibe az ilyen és inkább rohad a padunkon pár komolyabb igazolás és kallódnak el a tehetségek a kereten kívül, de ősszel nem veszthetünk szerintem semmit, ha velük indulunk. Suárezt meg kirobbanhatjuk januárban is a szerződéséből, mert a Pool nem lép Európa színterére és így az uru játszhatna nálunk a BL-ben is, ahol a csoportból tovább jutás még gyenge csatárokkal is elvárt lenne. Hangsúlyozom, hogy szerintem ezt a lépést meg kellene húzni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. június 25., kedd 16:28

Kerlon írta:Benzema, Morata, Jesé. Utóbbin látjuk, hogy érzi a center dolgot, szóval mehetne szerintem ez a 3-as. Én a fiataloktól nem félek, inkább Benzemától tartok... Sajnos ő elég érdekes egy játékos.
Nem kell félni tőle. Ő lesz az első számú csatár és nem fogja ezt a lehetőséget elbaltázni. Zizou is közelebb lesz a csapathoz, tehát akár ő is tudja pátyolgatni, ha az kell neki. A Benz, Morata páros elég jövőre, ha minden kötél szakad Jesé és akár Ronaldo is tud pár meccset ott játszani.

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 25., kedd 16:27

Kerlon: Szerinted a vezetőség meg merné játszani ezt?

Ha viszont nincs meg a kellő bizalom, akkor egyértelműen valami nagyobb nevet fogunk hozni. Kizárásos alapon ez már gyakorlatilag csak Suarez lehet, ha igazak a Cavanival kapcsolatos pletykák.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 25., kedd 16:25

Galacticos írta:
Kisfiu írta:Nekem is van egy ilyen hármasom a fórumozók alapján, akik nélkül szebb lenne itt az élet... ez pedig az MRS trió. (Nem, nem Te vagy az R betű. )
nem nehéz kitalálni ki az R betű. :lol:
de a többi.. :hmmm: :hmmm:
bár a többire is lenen tippem. :)

arra leszek leginkább kíváncsi hogy mi lesz a csatárokkal. higuain sajnos elmegy, viszont a morata-benzemát én karcsúnak érzm, de ha hozunk egy suarezt az már sok, akkor morata pápá és benzemának is lesz egy higuainnal sokkal jobb vetélytársa... nehéz ügy.
Benzema, Morata, Jesé. Utóbbin látjuk, hogy érzi a center dolgot, szóval mehetne szerintem ez a 3-as. Én a fiataloktól nem félek, inkább Benzemától tartok... Sajnos ő elég érdekes egy játékos.
K

Galacticos

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 25., kedd 15:54

Kisfiu írta:Nekem is van egy ilyen hármasom a fórumozók alapján, akik nélkül szebb lenne itt az élet... ez pedig az MRS trió. (Nem, nem Te vagy az R betű. )
nem nehéz kitalálni ki az R betű. :lol:
de a többi.. :hmmm: :hmmm:
bár a többire is lenen tippem. :)

arra leszek leginkább kíváncsi hogy mi lesz a csatárokkal. higuain sajnos elmegy, viszont a morata-benzemát én karcsúnak érzm, de ha hozunk egy suarezt az már sok, akkor morata pápá és benzemának is lesz egy higuainnal sokkal jobb vetélytársa... nehéz ügy.

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2013. június 25., kedd 15:37

Benzema-Morata páros... Egyikük sem megbízható, Benzema fejben gyenge, Morata pedig még zöldfülű ráadásul amikor pályára lépett engem egyáltalán nem győzött meg
Na-na-na! Oké. Az elmúlt (értsd. 12/13-as szezon) idényben valóban, gyengén teljesített. Leginkább fejben nem volt rendben minden. Na ne, előtte és előtte és az első évében folyamatosan javuló tendenciát mutatott a Karim. A 11/12-es szezonban pedig hatalmasat hozott, most visszaesett. Ahogy az egész csapat. De hiszem, hogy ha minden rész összeáll és nem lesznek széthúzások és Zinedine egy picit lelkileg befolyásolja, akkor visszatérhet és megbízható lesz. Remélem!

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 25., kedd 15:31

Semmi! Amikor őket megvették, akkor sem volt semmi garancia. Ezért beszélünk 10 millióról Kondogbia esetében, nem 30 vagy 40ről. Ezért vették Verattit 12 millióért, mert nála sem votl garancia. Viszont azért van szó 10 millióról, nem 500 forintról, mert a tehetség bennük van, hogy komoly játékosok lehessenek.
És ezért írtam,hogy igazat kell adnom pl neked,hogy bukni nem bukhatunk rajta...ugye... :)
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

MyStiQ

HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 25., kedd 15:30

......de még van amiben tévedtem(majd még töröm a fejem),csak elég kevés :)...úgyhogy sajnos nem jött be az amit rám dobtál......de azért hajrá.

Mondjuk bár ez lenne a legnagyobb gondom a fórumon, de sajnos nem. Anno sokan használták a KÖD triót, mely 3 nemkívánatos játékosra vonatkozott. Nekem is van egy ilyen hármasom a fórumozók alapján, akik nélkül szebb lenne itt az élet... ez pedig az MRS trió. (Nem, nem Te vagy az R betű. :mrgreen: )

Egyébként sok sikert Ancelottinak, remélem sikeres lesz itt. Várom már az első hosszabb interjút, amikor beszél a terveiről.

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2013. június 25., kedd 15:28

Bakker Schulz ha ez a gyerek nem fér be akkor senki Oo
Phháááhhhááááá.
Khedira skill videó. Végig at mutogatják, hogy a szurkolók állnak, Ő ölelkezik, dumálgat, 1-2 edzés kép, ahol a lába sem látszik... Ez valami paródia akart lenni? Hát egy értékelhető momentum nincs kis túlzással benne. Mondjuk reálisra sikeredett, az igaz. :mrgreen:
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2013. június 25., kedd 15:24

De amit írtam,annak az volt a lényege,hovy azt nem értettem hogy miért van az,hogy minden top csapatnak minőségi kp-ja van,nekünk meg "csak" Kondogbia jut...akiből nagyon komoly játékos lehet,de a kulcsszó a lehet...
José Mourinho! :roll: A MU.-val egyetemben szépen lemaradtunk ebben a bizonyos versenyben (ami arról szól, hogy a sikerhez manapság elengedetlen egy bivaly középpálya) és későn vagy épp rosszul eszméltünk! Mert félreértés ne essék José is próbálkozott csak épp ... --> Gerrard (kapásból elbukta); Sami a tuniszi herceg (mint B-terv) :-* ; Sahin; Coentrao (középen) és az egyetlen értelmes húzása Modric.
De nekem ettől függetlenül,az az érzésem,hogy a vezetőség nem benne gondolkodott elsősorban,csak aztán addig töketlenkedtek,míg csak ő maradt...
És az Isten szerelmére:NEM NÉZEM LE...
Eleve a jövő emberének szánják; az egy év esetleges kölcsön is erre utal. A hírek szerint Ancelotti és a vezetőség is Vidalban/Pogbában gondolkozott, csak ők sajna elérhetetlenek. Egyébként meg tökmind1, mert ha jön is a francia, jövőre még egész biztosan csak Khedira mögé szánják, ez szinte 100%, így egyelőre nem tőle kell várni a megváltást! :coffee:
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

Schulcz
Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. június 25., kedd 15:11

Wertz írta:Érthető a véleményed. Jelenleg a VKP a legnagyobb hiányposztunk és én is egy klasszis szeretnék ott látni. De most nincsenek olyan játékosok a klasszisok közül akik hozhatók lennének. Így maradnak a Kondogbia-féle ígértek

Fernandinhot meg kellett volna próbálni elhozni a City elől. A magas ára ellenére is már most őt tartom a nyár egyik legjobb igazolásának

Azért van szuper vkp a piacon, például Etienne Capoue, csak nem került nálunk szóba.

Szilamer, jöhetsz, de azok vad bulik ám.... :D :D :D

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 25., kedd 15:10

Pontosan.Khediraba,Di Mariaba is láttak fantáziát...
És valószínűleg volt is bennük. Az más kérdés, hogy van, amelyik nem jön be. (mondjuk az gyanús lehett, hogy rajtunk kívül nem nagyon emlékszem más csapatokra, akikkel keményen meg kellett küzdenünk értük. :hmmm: )

Egyszerűen csak nem értem sokan mit látnak benne,mikor sztm semmi extrat nem nyújtott a sevillaba...az U20-as VB-t meg hagyjuk,akkor Jesét is azonnal kezdőbe kell rakni ez alapján...
De amit írtam,annak az volt a lényege,hovy azt nem értettem hogy miért van az,hogy minden top csapatnak minőségi kp-ja van,nekünk meg "csak" Kondogbia jut...akiből nagyon komoly játékos lehet,de a kulcsszó a lehet...
Pogba meg Veratti azért döngetett a BL-be,mégha azelőtt "senkik" voltak is,de mi a garancia hogy Kondogbia is úgy fog...
Semmi! Amikor őket megvették, akkor sem volt semmi garancia. Ezért beszélünk 10 millióról Kondogbia esetében, nem 30 vagy 40ről. Ezért vették Verattit 12 millióért, mert nála sem votl garancia. Viszont azért van szó 10 millióról, nem 500 forintról, mert a tehetség bennük van, hogy komoly játékosok lehessenek.
nekem úgy tűnik, hogy suarez el akar már onnan jönni. nehogy már 47-et fizessünk érte. 30 körül kéne hozni.
Ezt a 47-et előhozta megint a Marca, de mintha ezt már hivatalosan nyilatkozatban cáfolták, nincs ilyen kivásárlási opció a szerződésében. Szerintem egyébként még több lenne az ára.

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 25., kedd 15:09

Schulcz írta:
szilamer írta:Félreértés ne essék, Khedirát én is bírom, csak nem elég ő ide, és egy videó alapján nem lehet ítélni.

Szilamer, az elmúlt bajnoki idényben Eriksen minden meccsét megnéztem, mivel az egyik kedvenc játékosom. Sőt 5 alkalommal élőben is volt szerencsém látni. (Mit csináljak? SZeretem Amszterdamot... :D )

Azért nyilván nem ajánlgatnám itt magunknak, ha nem volnék hanyatt esve a sráctól.... :) Mindent tud a fociról...
És Hehe kedvéért mert neki ez a mániája: Kibaszottul kétlábas. :D
Nem szóltam! :D Nem akarsz vinni megaddal egy potyautast Amszterdamba? :D
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. június 25., kedd 15:07

morientes írta:De mondom,nem szarozom,nem nézem le,de mégcsak fel sem idegesítem magam rajta... :D
Egyszerűen csak nem értem sokan mit látnak benne,mikor sztm semmi extrat nem nyújtott a sevillaba...az U20-as VB-t meg hagyjuk,akkor Jesét is azonnal kezdőbe kell rakni ez alapján...
Pogba meg Veratti azért döngetett a BL-be,mégha azelőtt "senkik" voltak is,de mi a garancia hogy Kondogbia is úgy fog...
Mindezek ellenére,nmate és Csoki véleményét elfogadom,mert bukni nem bukhatunk rajta,lehet aztán hogy olyan lesz mint Varane a posztján,vagy az új Patrick Viera...
De nekem ettől függetlenül,az az érzésem,hogy a vezetőség nem benne gondolkodott elsősorban,csak aztán addig töketlenkedtek,míg csak ő maradt...
És az Isten szerelmére:NEM NÉZEM LE...
Érthető a véleményed. Jelenleg a VKP a legnagyobb hiányposztunk és én is egy klasszis szeretnék ott látni. De most nincsenek olyan játékosok a klasszisok közül akik hozhatók lennének. Így maradnak a Kondogbia-féle ígértek

Fernandinhot meg kellett volna próbálni elhozni a City elől. A magas ára ellenére is már most őt tartom a nyár egyik legjobb igazolásának

Vissza: