Második félidőt meglesem, nem kéne elcsesszék, kell az az 5 csapat a BL-be.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 23., szombat 19:30
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 23., szombat 19:11
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 23., szombat 19:08
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 23., szombat 19:04
Persze, ezért írtam, hogy az nem változtat rajta,hol végeztünk. A hétvégi meccsnézések, a hangulata az egésznek ami minden nyáron hiányzik. I HATE YOU, UBORKASZEZON!adamzz írta:Neked szomorú? Akkor mi mit mondjunk?
Amúgy ja. Alig várom már augusztust.
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 23., szombat 19:00
Neked szomorú? Akkor mi mit mondjunk?DinhoL írta:Most attól függetlenül, hogy mikor ki a bajnok ez az utolsó forduló nekem mindig szomorú..Majdnm 3 hónapig nincs minden héten háború! Alig lehet kibírni..
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 23., szombat 18:41
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 23., szombat 18:39
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 23., szombat 17:55
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 23., szombat 15:49
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 23., szombat 15:43
Elég tartalékos csapat lesz, több kulcsember is hiányzik a keretből, míg a Depor nagyon küzdeni fog, kellenek nekik a pontok a bennmaradáshoz, szóval nem hiszem, hogy olyan nagy gólfesztivált rendeznénk. Messi talán lő kettőt vagy hármat, de innen aligha fogja megelőzni Ronaldót, főleg, ha ti is arra mentek rá, hogy minél többször találjon be az első számú gólfelelős.Toti írta:kíváncsi vagyok mennyire akarják majd lövetni a gólokat messivel?
általában ez egyébként jól megy nekik, mármint, h a végén mindent odatesznek neki és ő sem szokott besülni, volt már ilyenre példa, de azért, ha 90 perc alatt -4ről gólkirály lesz megeszem a kalapom.![]()
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 23., szombat 15:09
Erre én is kívácsi leszek mind2 csapatnál. Szerintem maximum felzárkózni tud. Ja és valszeg Sua és Neymar se fog játszani, úgy meg azért még neccesebb..Munir remélem domborít valamit.Toti írta:kíváncsi vagyok mennyire akarják majd lövetni a gólokat messivel?
általában ez egyébként jól megy nekik, mármint, h a végén mindent odatesznek neki és ő sem szokott besülni, volt már ilyenre példa, de azért, ha 90 perc alatt -4ről gólkirály lesz megeszem a kalapom.![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 23., szombat 14:59
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 20., szerda 10:02
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 20., szerda 9:58
Erről már voltak korábban is hírek. Legalább lenne még egy ember, aki tuti betalálna ellenünk.Realista24 írta:Az Atma B terve, ha Cavanit nem sikerül leigazolniuk
http://www.puntopelota.es/sites/default ... k=cUV3LFYJ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 20., szerda 9:57
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 18., hétfő 15:01
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 18., hétfő 14:49
Mint a világ legnagyobb, legsikeresebb, leggazdagabb klubjának nem is lehet más feladata, mint mindent megcélozni és megnyerni; évről-évre mi drukkerek is erről álmodozunk; véleményem szerint a csapat, a játékosok tudása is adott lenne hozzá; mégis valami hiányzik és a múltban is hiányzott mindig (kétlem, hogy csak a szerencse).mert a csapat magja az bitang erős, ezzel párosulva pedig, én minden esélyt látok egy triplázásra.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 17., vasárnap 23:18
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 17., vasárnap 22:49
Nem erről van szó. A kritikusok szerint túl sok maradt benne a csapatba az utóbbi években, és ebben igazuk van sajnos. A spanyol bajnokság még mindig két csapatos, most vegyük ki a tavalyi évet ahol az atleti makkolt, de a maradék 6 szezon teljesen két csapatról szólt, lehetőségek és minőség szempontjából. Így a reális elvárás kb. 6/3, ha azt mondjuk igazságtalan a foci és nem jött jól ki a lépés mindig akkor a 6/2 sem olyan vészes, de azért az a 6/1 a barca ellen nem fényes.Most képzeld el hogy annyiszor nyernénk amennyi igényünk van akkor......reál 60 bek...többiek összesen 3db.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 17., vasárnap 22:26
realistahuni írta:Lehet nagyok az igényeim, de ez kevés. Tavaly tényleg elkaptuk a fonalat tavasszal, de még így is 5-ből 4-szer zúgtunk ki BL elődöntőkből és 7 év alatt 1 bajnokságot tudtunk behúzni. Nem olyan veretes ez, figyelembevéve a jelenlegi mezőnyt. Én csalódott vagyok.De az fgy tavaly májusban 92.47 nél érkezett........fgy.kre jellemzően.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem