Altintop mondjuk tényleg jöhetne, veszedelmes spíler.Realista24 írta:Majd jön Klopp meg a törökök, aztán jól van, 150 évre megvagyunk.

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 22:12
Altintop mondjuk tényleg jöhetne, veszedelmes spíler.Realista24 írta:Majd jön Klopp meg a törökök, aztán jól van, 150 évre megvagyunk.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 22:12
Nézd meg az akkori keretet, meg a mostanit. Küzdés, ezektől? áhhAmúgy Capello féle idényt szerettem. Nem azt mondom, hogy ő kell ide, de lenne küzdés, meg akarat, az biztos..
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 19., kedd 22:11
Amúgy Capello féle idényt szerettem. Nem azt mondom, hogy ő kell ide, de lenne küzdés, meg akarat, az biztos..tubatibi írta:Én egy jó Luxemburgo-t szeretnék vagy Juande Ramos. Amúgy meg hozzuk vissza Capellot.R.M.C.F írta:Mit szólnátok ha visszahoznák schustert?![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 22:11
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. május 19., kedd 22:10
Azt az embert, hogy gondolta anno Perez nem hiszem el.... Micsoda kerete volt pedig aztamindensegitneki... Konyorgom el ne kezdjük megint ezeket.ziro4vr írta:Esetleg Carlos Queiroz, ő is portugál, mint Cé.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 22:09
Jó éjszakát uram.....menjünk lassan aludni.ziro4vr írta:Esetleg Carlos Queiroz, ő is portugál, mint Cé.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 22:08
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 19., kedd 22:07
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 22:06
HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. május 19., kedd 22:04
García Remont jobb kezének, Camacho meg lakkcipoben feloltoben osztana a taktikai utasításokat a Recaro ulesekbol. Tizenegyedik jonne, meg alkotnak nem az BBC-t hanem a radio zakarpattyat. En siman adom.R.M.C.F írta:Mit szólnátok ha visszahoznák schustert?![]()
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 19., kedd 22:04
Én egy jó Luxemburgo-t szeretnék vagy Juande Ramos. Amúgy meg hozzuk vissza Capellot.R.M.C.F írta:Mit szólnátok ha visszahoznák schustert?![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 19., kedd 22:04
Csak ha Lopez Caro lesz a másodedzője.R.M.C.F írta:Mit szólnátok ha visszahoznák schustert?![]()
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 19., kedd 22:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 22:02
Lehánynám a tévét.R.M.C.F írta:Mit szólnátok ha visszahoznák schustert?![]()
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 19., kedd 22:01
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 19., kedd 21:44
Erről volt itt szó nem rég. Nem én írtam, de egyetértek, ha marad Casillas, akkor De Gea-ra hatalmas nyomást fog tenni szinte mindenki (média, szurkolók, Ikeristák).Remy írta: Mondjuk ezzel nincs baj. 10000%, ha jön De Gea, akkor Iker már nem kezdő kapus lesz. Onnantól meg nem érdekel, hogy mi van. Kupában védhet.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 19., kedd 21:41
Mondjuk ezzel nincs baj. 10000%, ha jön De Gea, akkor Iker már nem kezdő kapus lesz. Onnantól meg nem érdekel, hogy mi van. Kupában védhet.KAG írta:Jönnek a jobbnál jobb hírekFriss: Florentino Pérez és Iker Casillas a mai napon tárgyalóasztalhoz ültek és a klubelnök tudatta a játékossal, hogy a következő szezonban is számítanak rá az első keret tagjaként!
Ez a döntés nem befolyásolja a Real Madrid szándékát, DDG leigazolását a nyáron.![]()
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 19., kedd 21:37
Jönnek a jobbnál jobb hírekFriss: Florentino Pérez és Iker Casillas a mai napon tárgyalóasztalhoz ültek és a klubelnök tudatta a játékossal, hogy a következő szezonban is számítanak rá az első keret tagjaként!
Ez a döntés nem befolyásolja a Real Madrid szándékát, DDG leigazolását a nyáron.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 21:36
ziro4vr írta:Jogos a dolog, ezért írtam, hogy meg kell nézni máshol mit alkot, a Castilla ilyen szempontból nem mérvadó. Szerintem egyébként kiváló edző matéria, persze ez még nem garantálja hogy be is válna nem hogy egy francia csapatnál, de a Real Madridnál is.R.M.C.F írta: Na,most megszólalok,oly sokszor olvastam már zidane nevét mint potenciális és majd érkező edzőét.
Héééééééééééééééééééééé....az nem számít hogy semmit sem tudunk róla mint edzőről? Vagy nem tudjuk félretenni hogy mekkora játékos volt? Na és,hol számít BÁRMIT is egy edzői munkában?
Egérfaxnyit sem kis túlzással......
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem