én annyira nem örülnék kloppnak, persze annyira nem is lenne vészes.
de őt tényleg szétkapnák itt, mourinho nagyobb volt mint ő és vele is megtették. bár néha a zsoldosokra ráférne egy ilyen mentalitású edző.
OutSider írta:Persze én is jelen pillanatban elcserélném ezen 2 játékost Kunra és Hazardra... de ez nem fifa. Nem lehet nálunk mindenki aki a best... 2015-ben pedig James és Bale is a legszűkebb elite tagjai. Még akkor is ha Bale itt besült több dolog miatt is... James pedig hozta amit egy első éves emberkétől várni lehetett. A legfontosabb pillanatokban persze gólok tőle sem jöttek.. de senkitől sem. Így sok mindent az ő nyakába nem lehet varrni.
én nem cserélném hazardra.

nincs bajom a belgával de olyan mintha egy helyben topogna, ettől a szezonjától is elvannak sokan ájulva közben olyat hozott idén mint bale, csak több meccsen. persze lehet hogy más felfogású csapatban más lenne, vagyis biztos, meg hát ő a baloson játszik ott meg ott van cr.
én elpasszolnám balet, és a helyére felnyomnám jamest, jól megérti magát már most benzemával és főleg ronaldoval, és kapura is veszélyes. a kp-ra kéne verratti, mert sokkal több esze van mint pogbának, és egy kroos-modric-verratti hármas nagyon durva lehetne, mert ésszel játszanának mind a hárman. pogba meg túl forrófejű, arra nekünk itt van ramos.
na hát meg ugye iker helyett degea és ennyi.
ancelottit is meg kéne tartani.