Érthető a véleményed. Jelenleg a VKP a legnagyobb hiányposztunk és én is egy klasszis szeretnék ott látni. De most nincsenek olyan játékosok a klasszisok közül akik hozhatók lennének. Így maradnak a Kondogbia-féle ígértekmorientes írta:De mondom,nem szarozom,nem nézem le,de mégcsak fel sem idegesítem magam rajta...
Egyszerűen csak nem értem sokan mit látnak benne,mikor sztm semmi extrat nem nyújtott a sevillaba...az U20-as VB-t meg hagyjuk,akkor Jesét is azonnal kezdőbe kell rakni ez alapján...
De amit írtam,annak az volt a lényege,hovy azt nem értettem hogy miért van az,hogy minden top csapatnak minőségi kp-ja van,nekünk meg "csak" Kondogbia jut...akiből nagyon komoly játékos lehet,de a kulcsszó a lehet...
Pogba meg Veratti azért döngetett a BL-be,mégha azelőtt "senkik" voltak is,de mi a garancia hogy Kondogbia is úgy fog...
Mindezek ellenére,nmate és Csoki véleményét elfogadom,mert bukni nem bukhatunk rajta,lehet aztán hogy olyan lesz mint Varane a posztján,vagy az új Patrick Viera...
De nekem ettől függetlenül,az az érzésem,hogy a vezetőség nem benne gondolkodott elsősorban,csak aztán addig töketlenkedtek,míg csak ő maradt...
És az Isten szerelmére:NEM NÉZEM LE...
Fernandinhot meg kellett volna próbálni elhozni a City elől. A magas ára ellenére is már most őt tartom a nyár egyik legjobb igazolásának