Ennyit akartam hallani csak.Matt009 írta:Most őszintén? Van itt valaki, aki szerint a jelenlegi helyzetben Klopp kell? Lehet engem a nevek miatt csesztetni, de leírtam Löw nevét párszor, ki lettem röhögve. A jelenlegi helyzetben ő sokkal jobb választás lenne Kloppnál. Egyrészt higgadt ember, másrészt taktikailag felkészültebb Carlonál (értsd jobban felkészül az adott meccsre, és nem fél belenyúlni a meccsbe), harmadrészt támadófelfogású edző, ami kulcsfontosságú.
Jah és igen nem hemzsegnek most a nagy edzők, éppen ezért vagy belenyúlunk egy kiöregedőben lévő edzőbe, aki párszor már leszerepelt vagy hozunk egy új nevet. Nem véletlen, hogy a Barca is saját nevelésűekkel próbálkozik az utóbbi időben. Löw a legideálisabb "új név".
Most ebbe a vitába nem kezdenék bele, de Löw nem volt lemeccselve mondjuk a 12-es eb elődöntőben? Meg mi az hogy taktikailag felkészültebb? Nem tudjuk mit alkotna egy klubcsapatnál, a válogatottnál is legutóbb annyi volt a nagy felkészültsége hogy lemásolta guardiola BM-es elképzeléseit.