lesliejr írta:Tudom, hogy amíg hivatalos úton meg nem erősítik Ancelotti-t vagy el nem zavarják, addig pletyka fészek lesz a Real Madrid "otthona", de szerintem óriási hülyeség lenne Klopp-ot leigazolnotok.
Ha Pep-re azt mondjátok, hogy egy lufi, színész az oldalvonal mellett akkor a német mi? Egy vicsorgó motivátor, semmi más. Volt 2 jó éve, felspannolt mindenkit Dortmundban, aztán végignézte, ahogy a kiesés szélén táncolt a csapata. Az igazolásai szinte mind becsődöltek és taktikailag is agyonverték az utóbbi időkben. Aki ilyen rövid idő alatt a csúcsról a pokolra jut az minden csak nem jó edző.
Most az 1x jól eladja magát, aztán megy majd a süllyesztőbe.
El se tudom képzelni, hogy a Real Madrid-nál ott bohóckodik a pálya mellett. Már Mourinho sem állt jól ennek a csapatnak, Klopp csak rosszabb lenne.
Sajnos egyet kell értenem veled, valóban sokan agyonverték taktikailag, amit én pláne az idei szezon után nagyon érzékenyen veszek, és a stílusban is közel áll Joséhoz, ami itt nem jó ómen. Az igazolásokkal itt mondjuk nem kell törődnie azt Perez mindig kisajátítja...

Annyit még hozzátennék, hogy a másik baj az lenne, hogy neki idő kellene egy ütőképes csapat kiforralására, ami itt pont nincs. Bár nem a nulláról kellene kezdeni, mert a keret adott, csak a kispadot kell felturbózni, de a legfontosabb pont elveszett, mégpedig a csapatrészek közötti kohézió és motiválni is kell egy rakat jól lakott nagy egójú embert.
Cé és Bale nélkül egy türelmesebb elnökkel lenne esélye, pláne, ha 1-2 kedvencét elhoznánk a BVB-ből. De most nem ő kell.