ja, most meg a cikk nincs meg.schranzer írta:http://www.deutschlandradio.de/Norbii írta:am kloop témához..ahogy hallottam, a dáucslend rádió nem is létezik. Ráguglizva se nagyon találtam sokat ilyesmiről.

HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 19., kedd 21:31
ja, most meg a cikk nincs meg.schranzer írta:http://www.deutschlandradio.de/Norbii írta:am kloop témához..ahogy hallottam, a dáucslend rádió nem is létezik. Ráguglizva se nagyon találtam sokat ilyesmiről.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 21:31
Jogos a dolog, ezért írtam, hogy meg kell nézni máshol mit alkot, a Castilla ilyen szempontból nem mérvadó. Szerintem egyébként kiváló edző matéria, persze ez még nem garantálja hogy be is válna nem hogy egy francia csapatnál, de a Real Madridnál is.R.M.C.F írta: Na,most megszólalok,oly sokszor olvastam már zidane nevét mint potenciális és majd érkező edzőét.
Héééééééééééééééééééééé....az nem számít hogy semmit sem tudunk róla mint edzőről? Vagy nem tudjuk félretenni hogy mekkora játékos volt? Na és,hol számít BÁRMIT is egy edzői munkában?
Egérfaxnyit sem kis túlzással......
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 21:26
ziro4vr írta:Egyébként nem értem miért dőlt be az a projekt, hogy Carlo marad még, addig Zidane elmegy mondjuk valami francia csapatba edzőnek, és adott esetben ő lesz az utód..Ő szerintem szabadabb kezet kaphatna, az elnök csípi, megvan a tekintélye a játékosok előtt is, ismeri a csapatot, részese volt olyan csapatépítési hibáknak amikből tanulhatott, csak a tapasztalat hiányzik, azt kéne megszereznie valahol.
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. május 19., kedd 21:26
http://www.deutschlandradio.de/Norbii írta:am kloop témához..ahogy hallottam, a dáucslend rádió nem is létezik. Ráguglizva se nagyon találtam sokat ilyesmiről.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 19., kedd 21:25
Wait. Ezt nem tudhatod. Amiket irtal azok nagyban fuggnek az edzo es stabja munkajatol. Azert boven benne van ezekben Ancelotti keze is. Es szerintem van sok olyan edzo akivel ezt a bajnoksagot biztonsagos elonnyel behuztuk volna, de mint tudjuk Ancelottinak nem ez a legnagyobb erenye hogy sorra nyeri a ligakat.ziro4vr írta:Egyszerűen nem látom, hogy egy másik edzővel hogyan nyertük volna meg a bajnokságot, vagy esetleg a bl-t. Attól még az igazolások a kp-ra nem jöttek be, a sérülések megtörténtek volna, Bale hasonlóan trágya lett volna, illetve a csapat egy része jóllakott/nagyarcú/hangulatember maradt volna.
HozzászólásSzerző: Norbii » 2015. május 19., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 21:23
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 19., kedd 21:20
schranzer írta:Amúgy nagyon sokan írják itt, hogy Ancelotti kell ide, mert jol kijon a jatekosokkal meg jo psychologus. Ugyanakkor azt is sokan irjak ide, hogy a csapat nem csíp, harap, nem kopi ki a lelket is a meccseken, nagy az arc, budos a melo (tisztelet a kivetelnek) ... Ez a ketto nem fugghet ossze? Hogy Carlo tulsagosan nyugodtan akarja kezelni a dolgokat? Nem ulteti le Balet a padra, akarmilyen szar, akarmennyire beleszarik a meccsekbe, nem hajt, nem kuzd? Vagy nem orditja le a jatekosokat, hogy tegyek oda magukat? Most akkor el kene donteni, hogy melyik is kell ide, mert a ketto egyutt nemnagyon mukodik. Szerintem.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 19., kedd 21:10
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. május 19., kedd 21:10
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 21:06
Mondjuk azt sem látom teljesen egyelőre, hogy egy Ramos vagy Cé majd meghajol Kloppnak, legyen utóbbi bármekkora akarnok is.realistahuni írta:A játékosok imádják Carlot persze mert nem mer odaszólni nekik, edzéseknél is sokkal lazább stb.
Én nem vagyok a túlzott szigor híve, de ezt a lötyögést sem szeretem. Kettő között kellene maradni, pórázon kell tartani a csajokat.
Úgyhogy Willkommen Jürgen!
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 19., kedd 21:04
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 19., kedd 21:03
Most nézem csak, elég durva, miféle edzőkeringő volt itt állandóan jelen. Alig vannak, akik 3-4 évnél többet lettek volna. Ahogy nézem jópár edzőt többször is beszopattak fél évekre, évekre.... Rosszabb mint a sötét varázslatok kivédése..torjack írta:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Re ... ._managers
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 19., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 20:56
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 19., kedd 20:51
Ja, tudom a tavasszal nyerhetőekre gondoltam, csak nem írtam oda. Ezek a lényegesek, a 2 szuperkupa meg a klubVB ezekből ezekkel nyerhetőek. Ebből meg következik, hogy 2015-ben nem lesz trófea.András93 írta:Most kíváncsivá tettél és utánanéztem. Legutóbb Vanderlei Luxemburgo maradhatott 0 kupa után, technikailag.torjack írta:Én sem örülnék a váltásnak. De nem lennék meglepve. 20 éve szurkolok a csapatnak és nem emlékszem olyan évre, amikor egy kupa nélküli év után maradhatott az edző. Volt, hogy trófeával sem![]()
![]()
Idény közben jött, december 30-án, majd miután nem nyert semmit a csapat, megkezdhette a következő évi munkát (gondolom a tavaszi bajnoki menetelés miatt, 4-2 a Barcelona ellen). Igaz a teljes idényt már nem élvezhette, decemberben távozott. :Đ
Szerk.: Azt azért hozzátenném, hogy Ancelottira sem lenne igaz, 2 kupával küldenénk el.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 19., kedd 20:49
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 19., kedd 20:39
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 19., kedd 20:27
Ezt megkoronázandó:___Samy___ írta:szégyenCsabi írta:ancelotti menni fog. perec ma tartott beszédet, ha megerősítette volna a posztján most kellett volna megtörténnie. ha ő nem mondja határozottan hogy kitartanak mellette, akkor menni fog. ennyi.
bassza meg perez, elmehet a....
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 19., kedd 20:22
szégyenCsabi írta:ancelotti menni fog. perec ma tartott beszédet, ha megerősítette volna a posztján most kellett volna megtörténnie. ha ő nem mondja határozottan hogy kitartanak mellette, akkor menni fog. ennyi.
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem