Én nem vagyok a túlzott szigor híve, de ezt a lötyögést sem szeretem. Kettő között kellene maradni, pórázon kell tartani a csajokat.
Úgyhogy Willkommen Jürgen!

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 19., kedd 21:04
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 19., kedd 21:03
Most nézem csak, elég durva, miféle edzőkeringő volt itt állandóan jelen. Alig vannak, akik 3-4 évnél többet lettek volna. Ahogy nézem jópár edzőt többször is beszopattak fél évekre, évekre.... Rosszabb mint a sötét varázslatok kivédése..torjack írta:
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Re ... ._managers
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 19., kedd 21:02
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 20:56
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 19., kedd 20:51
Ja, tudom a tavasszal nyerhetőekre gondoltam, csak nem írtam oda. Ezek a lényegesek, a 2 szuperkupa meg a klubVB ezekből ezekkel nyerhetőek. Ebből meg következik, hogy 2015-ben nem lesz trófea.András93 írta:Most kíváncsivá tettél és utánanéztem. Legutóbb Vanderlei Luxemburgo maradhatott 0 kupa után, technikailag.torjack írta:Én sem örülnék a váltásnak. De nem lennék meglepve. 20 éve szurkolok a csapatnak és nem emlékszem olyan évre, amikor egy kupa nélküli év után maradhatott az edző. Volt, hogy trófeával sem![]()
![]()
Idény közben jött, december 30-án, majd miután nem nyert semmit a csapat, megkezdhette a következő évi munkát (gondolom a tavaszi bajnoki menetelés miatt, 4-2 a Barcelona ellen). Igaz a teljes idényt már nem élvezhette, decemberben távozott. :Đ
Szerk.: Azt azért hozzátenném, hogy Ancelottira sem lenne igaz, 2 kupával küldenénk el.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 19., kedd 20:49
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 19., kedd 20:39
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 19., kedd 20:27
Ezt megkoronázandó:___Samy___ írta:szégyenCsabi írta:ancelotti menni fog. perec ma tartott beszédet, ha megerősítette volna a posztján most kellett volna megtörténnie. ha ő nem mondja határozottan hogy kitartanak mellette, akkor menni fog. ennyi.
bassza meg perez, elmehet a....
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 19., kedd 20:22
szégyenCsabi írta:ancelotti menni fog. perec ma tartott beszédet, ha megerősítette volna a posztján most kellett volna megtörténnie. ha ő nem mondja határozottan hogy kitartanak mellette, akkor menni fog. ennyi.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 19., kedd 20:21
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 19., kedd 20:15
Most kíváncsivá tettél és utánanéztem. Legutóbb Vanderlei Luxemburgo maradhatott 0 kupa után, technikailag.torjack írta:Én sem örülnék a váltásnak. De nem lennék meglepve. 20 éve szurkolok a csapatnak és nem emlékszem olyan évre, amikor egy kupa nélküli év után maradhatott az edző. Volt, hogy trófeával sem![]()
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 19., kedd 20:02
___Samy___ írta:na ez a szomorúSanszos, hogy a játékosok támogatása is kevés lesz.
mikor ennyire ragaszkodnak a játékosok egy edzőhöz, akkor a legnagyobb hülyeség eladni az edzőt, ráadásul ez a sikertelen év nem csak az ő lelkén szárad
HozzászólásSzerző: Raul7 » 2015. május 19., kedd 19:53
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 19., kedd 19:52
na ez a szomorúSanszos, hogy a játékosok támogatása is kevés lesz.
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 19., kedd 19:47
Egy az egyben adom! Persze egyelőre még nem kell készpénznek venni, de egyértelmű, hogy erősen rezeg a léc Carlo alatt és nem hiába nem lett már most megerősítve a pozíciójában a vezetés részéről.Én sem örülnék a váltásnak. De nem lennék meglepve. 20 éve szurkolok a csapatnak és nem emlékszem olyan évre, amikor egy kupa nélküli év után maradhatott az edző. Volt, hogy trófeával sem
Mivel a múlt évben nyertünk 4 trófeát (ugye köztük BL-t is), nálam járna még egy év Carlónak. Egy tavalyinál ügyesebben kivitelezett átigazolási szezonnal lehetne jövőre szép évünk Ancelottival is.
HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 19., kedd 19:38
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 19., kedd 19:31
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 19., kedd 19:31
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 19., kedd 19:28
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 19., kedd 19:24
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem