A könyvet esetleg olvastad, érdemes?
Az első könyv igazából egy novelláskötet gyűjtemény . Több kisebb-rövidebb történetet mesél el . Az első kettő történetet olvastam el de azok jók voltak . De biztosan el fogom olvasni a többit is .
Szerintem is erdemes elkezdeni reszeket az elejetol, de a tortenet nem kapcsolodnak egymashoz.
Kiegészíteném azzal hogy megállnak a saját lábukon de van benne átívelő szál , ami Geralt-hoz kapcsolódik , hogy mégis mi történt vele .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Megölték amikor meg akart védeni egy csoport másfajút /törpék,tündék/ de mégis visszatért az életbe ,de elvesztette az emlékeit és ehhez valami köze van a Vadakhoz .
A harmadikban mennyivel eltero az iranyitas a msodikhoz kepest Krisz?
Elég markánsan átalakították de mégis ismerős . A másodikat próbáltam gamepad-dal is de az borzalom volt , itt gamepad-dal kezdtem és valami "álom" lett az irányítás , nagyon kézre áll , a dodge is átalakítás alá került , megmaradt a gurulás , és bekerült egy elmozgás , ami úgy néz ki mintha Geralt eltáncolna a csapások elől . A vívás is nagyon szép , folyamatos a mozgás , látszik hogy sokat dolgoztak mocap-pel .
Már csak a szex jelenetekre is kíváncsi vagyok mert ahhoz 16 óra mocap anyagot rögzítettek hozzá .