Amúgy rendkívül szimpatikus, ahogy együtt él a játékkal, szurkol a saját csapatának, és örül a góloknak, valamint a nyilatkozatai is szimpatikusak. Viszont nem tudom hogy illene a Realhoz.
HozzászólásSzerző: Sastre » 2015. május 19., kedd 19:20
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 19., kedd 19:18
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 19., kedd 19:17
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 19., kedd 19:15
Egyre több hír utal arra, hogy Carlo menesztve lesz...én nem örülök neki...az állandóság híve vagyok...bízom benne, hogy ez nem egy újabb edzőkeringőnek az előszele...Géci írta:Nagyon remélem, hogy ezek kamu hírek...
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 19., kedd 19:10
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 19., kedd 19:08
szerk.: közben BBeno megelőzött, meg a szerkesztő is.rádió deutscland szerint évi 8 millióért 2018-ig ír alá Klopp ide.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 19., kedd 19:05
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 19., kedd 19:02
Mi a baj ezzel? Naná, hogy örültek neki.BBeno írta:és nekik jár a gratuláció? mindjárt hányok.
itt mondták meg hogy egyenlített az espanyol
illetve bréking
a rádió deutscland szerint évi 8 millióért 2018-ig ír alá Klopp ide.
HozzászólásSzerző: Drake » 2015. május 19., kedd 19:00
HozzászólásSzerző: BBeno » 2015. május 19., kedd 18:55
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 19., kedd 18:25
HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 19., kedd 18:05
Legalabb Arbeloa es Csicsa elbucsuzhat a Bernabeutol jatekkal.Toti írta:
most olvasom benzemát meg carvajalt.
stílusosan várjuk az utolsó fordulót a sérülések terén. persze nem mintha számítana, de azért na.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 19., kedd 17:57
csabi* írta:gutit szeretjük, remyt nem. story end.
HozzászólásSzerző: sentry » 2015. május 19., kedd 17:28
Olyan mint egy kis hisztis durcás gyerek...köpköd, vergődik. Persze a nagy zseni azzal nem menőzik, hogy a hülye taktikájával alázott meg a Barca kétszer is, plusz talán egy BL serlegbe is került a zseniális makacssága.schranzer írta:Mondjuk ezt nemtudom, miért pont egy olyan szezon után nyilatkozza le, amikor már decemberben kifizették a fogadóirodák a chelseas szelvényeket"Spanyolországban is voltam edző, de nem élveztem a dolgot. Megnyertem a bajnokságot, a Real Madrid abban az évben száz pontot gyűjtött és több mint százhúsz gólt szerzett, de a valóságban csak három vagy négy nehéz mérkőzésünk volt az egész szezonban. A Premier League-ben érzed magadon a nyomást, hogy minden mérkőzést meg kell nyerned, mert ha hibázol, akkor az könnyen a bajnoki címbe kerülhet. Folyamatosan nyerni, nyerni és nyerni kell. Ez a nagy eltérés. Hatalmas a különbség a két kiírás között. " - José Mourinho... Meg azt sem tudom, melyik bajnokságban fér bele a botlás, és hol van nyerési kényszer a csapatokon
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. május 19., kedd 17:18
Mondjuk ezt nemtudom, miért pont egy olyan szezon után nyilatkozza le, amikor már decemberben kifizették a fogadóirodák a chelseas szelvényeket"Spanyolországban is voltam edző, de nem élveztem a dolgot. Megnyertem a bajnokságot, a Real Madrid abban az évben száz pontot gyűjtött és több mint százhúsz gólt szerzett, de a valóságban csak három vagy négy nehéz mérkőzésünk volt az egész szezonban. A Premier League-ben érzed magadon a nyomást, hogy minden mérkőzést meg kell nyerned, mert ha hibázol, akkor az könnyen a bajnoki címbe kerülhet. Folyamatosan nyerni, nyerni és nyerni kell. Ez a nagy eltérés. Hatalmas a különbség a két kiírás között. " - José Mourinho
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 19., kedd 16:46
A téma amúgy onnan indult, hogy bezzeg a Juve leigazolta Dybala-t, és mi miért nem tudunk így igazolni. Hát, ez a gyerek került vagy 40 millióba a Juventusnak, ami az ő gazdasági szintükön olyan, mint James volt nekünk...Szóval Benzemát vagy Iscot nyugodtan ide lehet venni, mint egy kisebb csapatban fiatalon ígéreteset alkotó, majd nagycsapatba igazoló játékosok. Csak ők speciel még olcsóbbak is voltak, mint Dybala.Az első három volt vagy jó 15 éve. A többiek meg amellett, hogy mind 10 millión felül voltak )talán Marci volt 7-8) közel sem akkora felfedezettek. Ha Varanet meg Marcit így vesszük akkor ez is két védő. Ramos, Isco meg Benzema már semmiképp sem felfedezett vagy Real által kitermelt klasszis/jó játékos.
HozzászólásSzerző: csabi* » 2015. május 19., kedd 16:39
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 16:20
Mondjuk ő nem tette hozzá, hogy nem érdemelték meg.Remy írta:Guti mondja, akkor mekkora arc. Remy mondja, akkor menjen a francba.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 16:08
Nem mindent, csak majdnem mindent, de te is írhatsz bárkire bármit, maximum megjutalmazunk. Van nekem is warnom amúgymiro írta:http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2015/05/ ... 610508.jpg
Ez a bajom Toti.
Mit nem értett?
Azt hogy kiestünk a Juve ellen,vagy hogy elbuktuk aznap a bajnokságot?
Nem ilyenkor kéne kifelé mutogatni,ezen már semmi nem múlott,előtte kellett volna hősködni,de ha már nem sikerült maradjunk a bugyinkba inkább.
Azért mert zöld a neved Te mindent írhatsz a másikra? Ezért nincs warn,vagy valami?Realista24 írta: [url]Te komolyan beteg vagy![]()
![]()
Vagy neked ez a feladatod? Mert mindennap eljátszod valakivel.
Tipikusan a "van egy kis hatalom a kezébe aztán már Ő a körzetibasszájba."
De kiszálltam,csókcsók.![]()
Hala Madrid!!!!!!
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 19., kedd 15:57
aha, és az nem lehet, h egész meccsen basztatták a nézőtérről és nekik próbált ezzel a kis mozdulattal üzenni?Ez a bajom Toti.
Mit nem értett?
Jelenlévő fórumozók: 58 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem