Ha Kondogbiat le akarja igazolni a Real Madrid, akkor lehet benne valami. Adni kellene neki egy esélyt, és nem szarozni helyből, mert az olyan nagy divat...
Pontosan.Khediraba,Di Mariaba is láttak fantáziát...
De mondom,nem szarozom,nem nézem le,de mégcsak fel sem idegesítem magam rajta...
Egyszerűen csak nem értem sokan mit látnak benne,mikor sztm semmi extrat nem nyújtott a sevillaba...az U20-as VB-t meg hagyjuk,akkor Jesét is azonnal kezdőbe kell rakni ez alapján...
De amit írtam,annak az volt a lényege,hovy azt nem értettem hogy miért van az,hogy minden top csapatnak minőségi kp-ja van,nekünk meg "csak" Kondogbia jut...akiből nagyon komoly játékos lehet,de a kulcsszó a lehet...
Pogba meg Veratti azért döngetett a BL-be,mégha azelőtt "senkik" voltak is,de mi a garancia hogy Kondogbia is úgy fog...
Mindezek ellenére,nmate és Csoki véleményét elfogadom,mert bukni nem bukhatunk rajta,lehet aztán hogy olyan lesz mint Varane a posztján,vagy az új Patrick Viera...
De nekem ettől függetlenül,az az érzésem,hogy a vezetőség nem benne gondolkodott elsősorban,csak aztán addig töketlenkedtek,míg csak ő maradt...
És az Isten szerelmére:NEM NÉZEM LE...