Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
csabi87

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 19., kedd 20:52

Mi lesz veled Főnök? :kivagyhe:

Eduardo Inda szerint a vezetés kib@ssza az öreget június elején azon egyszerű oknál fogva, mert idén nem nyertünk semmit. Mendes állítólag már be is dobta Jorge Jesús (Benfica) nevét; ezzel szemben a csapat teljes mellszélességgel az öreg mellett áll és jövőre is vele szeretnék folytatni a munkát.
Ha elküldik az öreget az kibaszottul szánalmas lesz.
Az egész csapat a távozás ellen van,akkor majd mennyire fognak együttműködni az új edzővel. :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

kecsu10
Kedvenc játékosaid: Guti, Figo, Iker
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: kecsu10 » 2015. május 19., kedd 14:33

Most tuti nem kuldenem el Carlot, mert mondjuk nem latok alternatívát sem. Oregekben biznek egyedul, de ok mar dzerintem nem vállalnak. (Hitzfeld, Lippi, vagy Valdanot radumalni. Tenyleg o hol van most?)

madridronie
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)

HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 19., kedd 14:19

Mi lesz veled Főnök? :kivagyhe:

Eduardo Inda szerint a vezetés kib@ssza az öreget június elején azon egyszerű oknál fogva, mert idén nem nyertünk semmit. Mendes állítólag már be is dobta Jorge Jesús (Benfica) nevét; ezzel szemben a csapat teljes mellszélességgel az öreg mellett áll és jövőre is vele szeretnék folytatni a munkát.
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé

Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★

Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills

Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo

RealMadrid

"Cristiano es un extraordinario Comandante"

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 15., péntek 16:54

RealRaúl77 írta:
morientes írta: Mondom ezt úgy,hogy ugyan Prandelli "csak" egy EB döntőbe vitt el egy öreg,kiégett olasz válogatottat,nem éppen olaszos focival.Csak éppen azzal a spanyol válogatottal találta magát szemben,aki akkor még nagyon dominált,ráadásul a kiállítás megpecsételte az egész döntőt...
Prandellit kimondottan kedvelem egyébként.
És persze benne volt abban a válogatottban az igazi olasz védekező vonal is, de gyönyörűen játszották a kis passzos, gyors, labdatartós játékot.. Bitang erős volt a kp, és szervezett. Nekem legalábbis nagyon tetszett..
Ezt tudja az olasz,ezt csinálta a fiorentival is kicsiben,megoldotta világbajnokokkal,ráadásul nem veri magát földhöz a technikai zónában mint Klopp.Van benne pedagógiai érzék,ami egy top klubnál elengedhetetlen.Hogy aztán mire vinné,nem tudni.Az mindig akkor derül ki ha már ott van a tűzben.
Azért hoztam fel Hitzfeldet is,mert azért már ő bizonyított...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 15., péntek 16:42

morientes írta: Mondom ezt úgy,hogy ugyan Prandelli "csak" egy EB döntőbe vitt el egy öreg,kiégett olasz válogatottat,nem éppen olaszos focival.Csak éppen azzal a spanyol válogatottal találta magát szemben,aki akkor még nagyon dominált,ráadásul a kiállítás megpecsételte az egész döntőt...
Prandellit kimondottan kedvelem egyébként.
És persze benne volt abban a válogatottban az igazi olasz védekező vonal is, de gyönyörűen játszották a kis passzos, gyors, labdatartós játékot.. Bitang erős volt a kp, és szervezett. Nekem legalábbis nagyon tetszett..
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 15., péntek 16:37

Ha nem Ancelotti,akkor esetleg Ottmar Hitzfeldet vagy esetleg még Prandellit tudnám elképzelni a csapat élén.Csak hogy a svájci mester pár éve kijelentette,hogy nem kíván többé klubcsapatot irányítani,az olasszal meg nem tudom mi van mostanában...
Mind két edző a szakmai felkészültség mellett,tud bánni pedagógiailag a világsztárokkal,valamint egy kiki meccsen általában nyerő emberek.
Mondom ezt úgy,hogy ugyan Prandelli "csak" egy EB döntőbe vitt el egy öreg,kiégett olasz válogatottat,nem éppen olaszos focival.Csak éppen azzal a spanyol válogatottal találta magát szemben,aki akkor még nagyon dominált,ráadásul a kiállítás megpecsételte az egész döntőt...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 15., péntek 16:15

realistahuni írta:Allegrinek már egy scudettoja van a Milannal, aztán elpöcsöltek mindenkit, persze nem jöttek az eredmények és sokan ráfogták, de nem rossz edző egyébként.
Valóban nem rossz edző, általánosságban merem mondani, hogy az olasz és német edzők (általánosságban nézve) magasabb szintet képviselnek, valahogy az ott működő rendszer, taktikai felfogás, egyszóval az ottani "iskola" valahogy termeli a megbízható szintet hozó edzőket évek (sőt, évtizedek) óta. Persze a legnagyobb edzőzsenik azok sokkal többféle nemzetből jönnek, hiszen ahhoz születni is kell és az az X-faktor bárhol bármikor jöhet, de rendszerszinten és általánosan nézve szerintem az olasz és német edzők jelenleg a legjobbak, legstabilabb színvonalat hozók.

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 15., péntek 15:55

Egyértelműen maradnia kell Carlonak még egy évet...viszont be kell tömni az üres lyukakat a keretben...a szemetet meg ki kell takarítani...
Ami viszont pozitív lehet, hogy lesz egy teljes nyár felkészülni...ki lehet pihenni a fáradalmakat, fel lehet készülni az új szezonra...
Egy ilyen sikertelen szezon után, mint az idei, úgy érzem visszatérhet a motiváció is jövőre...legalábbis bízom benne!

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 15., péntek 15:15

CS0ki írta:
Roberto Martinez,Rudy Garcia,Mauricio Pochettino,Nuno EspiritSanto,Jorge Jesús...kb ez a vonulat.Kisebb csapatokhoz nagyon jók,de egy top klubnán bukta.Ahogy Pellegrini...kb.
Mondjuk ezt nem igazán lehet megmondani. Az edzők nem a legnagyobb csapatoknál, és sikerkorszakkal kezdik a pályafutásukat. Ancelotti is lópöcs csapatoknál kezdett, aztán az első nagycsapatnál kis túlzással bukott, legalábbis maradandót nem alkotott. Most meg háromszoros BL-győztes.

Az Allegri-LE párosból meg valamelyik triplázni fog jó eséllyel, a másik meg duplázni. Aztán őket ne is emlegessük mit alkottak korábban.
Nyilván lehet hogy összejöhetne bármelyiknek,de éveken keresztül,ahogy tette azt pl SAF,vagy Mou,vagy éppen pont Ancelotti,én nem hiszem.Még Kloppnál sem látom bele azt az X-t.
Nyilván Allegri odaérhet,meg LE is,de nem hiszem hogy konstans tartani tudnák azt a színvonalat.Allegri a serie A-ban persze lehet,de nemzetközi szinten nem hiszem.
Elég ha csak Di Matteora gondolunk....pedig BL győztes.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 15., péntek 15:08

Allegrinek már egy scudettoja van a Milannal, aztán elpöcsöltek mindenkit, persze nem jöttek az eredmények és sokan ráfogták, de nem rossz edző egyébként.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 15., péntek 14:49

Roberto Martinez,Rudy Garcia,Mauricio Pochettino,Nuno EspiritSanto,Jorge Jesús...kb ez a vonulat.Kisebb csapatokhoz nagyon jók,de egy top klubnán bukta.Ahogy Pellegrini...kb.
Mondjuk ezt nem igazán lehet megmondani. Az edzők nem a legnagyobb csapatoknál, és sikerkorszakkal kezdik a pályafutásukat. Ancelotti is lópöcs csapatoknál kezdett, aztán az első nagycsapatnál kis túlzással bukott, legalábbis maradandót nem alkotott. Most meg háromszoros BL-győztes.

Az Allegri-LE párosból meg valamelyik triplázni fog jó eséllyel, a másik meg duplázni. Aztán őket ne is emlegessük mit alkottak korábban.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 15., péntek 14:32

olasz lapok egyébként city előszerződésről hablatyolnak carlo esetében.

továbbra is vallom, maradjon, de jövőre a bajnokság(!) kötelező. ha 3 év alatt nem jönne neki össze, akkor tényleg azt mondom, h viszlát.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

morientes

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 15., péntek 14:30

MorataMartin írta:Mit szólnátok, ha Unay Emery lenne (valamikor) a Real Madrid edzője? Én egyszer szívesen megnézni, hogy milyen lenne a csapat edzőjeként. Szerintem jó kis edző, de sztem a többség itt nem örülne neki.
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép

Remy
Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 15., péntek 14:25

Az a 100ból 1 valószínűleg Simeone lesz. Benne látom azt, hogy egy nagyobb csapattal is képes legyen sikereket elérni. Esetleg még talán Klopp, de Simeonét sikeresebbnek tartom.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.

Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!

Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick

New England Patriots

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 15., péntek 14:19

dannen írta:igaz, de megvan az esély , hogy 100 ilyenből 1 berobbanjon nagy csapattal is.
Az a baj Madridban nincs türelem, ezt te is láthatod. Egy 3x BL győztes edzőt is képesek betámadni 1 kevésbé sikeres szezon után. Túl nagy rizikó.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 15., péntek 14:16

Sevilla magasabb szintet képvisel jelenleg, mint a Milan. Ott úgysem lesz semmi Lee-vel sem.

Corleone
Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, Ferencvárosi TC

HozzászólásSzerző: Corleone » 2015. május 15., péntek 14:14

Milannál nagyon akarják Emery-t.. Már tavaly is volt róla szó, de végül nem lett belőle semmi. Ha idén összejön, akkor ott megpróbálhat maradandót alkotni.
#happyshitting

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 14:13

Tipikusan a Pellegrini féle vonulat. Nekik az ilyen csapatok valók, ahol egy átlagnál kicsit jobb teljesítménnyel kitűnnek, egy nagyobb csapatnál meg összeroppannak.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

realistahuni
Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
Kedvenc csapatod: Los negros

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 15., péntek 14:05

Mit szólnátok, ha Unay Emery lenne (valamikor) a Real Madrid edzője? Én egyszer szívesen megnézni, hogy milyen lenne a csapat edzőjeként. Szerintem jó kis edző, de sztem a többség itt nem örülne neki.
Sevillaval nagyon jó, pörgős jó focit nyomat, Valenciával is tetszett amit csinált és még fiatal. la liga locan olvastam múltkor hogy eléggé szeret variálni, elég ritka amikor 2-3 meccsen is egymásután ugyanazokat a kezdőket küldi ki.
Viszont nagy csapatot nem edzett, úgyhogy lenne benne kockázat, én viszont bírom a fociját, régebb én is feldobtam a nevét. :D

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 15., péntek 14:02

RMCF nem Xabira mérges, hanem a vezetőségre, hogy miért engedik el. Alonsotól sem volt fair húzás persze, de logikus és érthető. Bár kitalálhatta volna 30 nappal előbb is.

Vissza: