--------->morientes írta: De most mondom harmadszor hogy nem vállalná a másodhegedűs szerepét.Ancelotti meg nem az az ember aki rotál.
Ha 5 embert nem tud forgatni rendesen, akkor semmi értelme keretet építeni, kell 11 játékos, aztán februárra megint elfogyunk, mint idén.. Ebben az esetben pedig inkább le kell váltani az olaszt, mint hogy jövőre is azt nézzem, amit idén..RealRaúl77 írta:Szerintem simán lehetne egy Verratti/Pogba, Modric, Kroos, James, Isco 5 életképes a 4 kpra, de csak akkor, ha sem Isconak, sem senki másnak nem jutna (igazi) mellékszerep, mindenki ott van a tűz közelben, mindenki eleget játszik. Szerintem senkinek sincs arra szüksége amúgy sem, hogy egész idényben az összes meccset végig játssza. 5 embernél még meg lehet variálni normálisan úgy, hogy mindenkinek jól jusson.
Vallom egyébként, hogy az olasz azért nem rotált normálisan, mert nem volt rá lehetősége (értsd: nem bízott a cserékben, és a névsort lárva, meg is értem). Láthattuk, hogy a védelmet forgatta rendesen egész évben, mert ott megvolt a minőség.
Bővebben nem fejteném ki.
Amennyiben tévedek, akkor le kell váltani őt, mert nem lesz ez a felfogás a csapat hasznára, tavaszra elfogyunk, mint idén..