Kommentáld a híreket

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Schulcz
Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta

Re: Kommentáld a híreket

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. június 25., kedd 15:01

szilamer írta:Félreértés ne essék, Khedirát én is bírom, csak nem elég ő ide, és egy videó alapján nem lehet ítélni.

Szilamer, az elmúlt bajnoki idényben Eriksen minden meccsét megnéztem, mivel az egyik kedvenc játékosom. Sőt 5 alkalommal élőben is volt szerencsém látni. (Mit csináljak? SZeretem Amszterdamot... :D )

Azért nyilván nem ajánlgatnám itt magunknak, ha nem volnék hanyatt esve a sráctól.... :) Mindent tud a fociról...
És Hehe kedvéért mert neki ez a mániája: Kibaszottul kétlábas. :D

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: el magico » 2013. június 25., kedd 14:59

szilamer írta:
el magico írta: , egy Benzema-Morata duóval öngyilkosság neki menni a szezonnak..
Ameddig Ronaldo az első számú góllövőnk nem. Én nekifutnék igy a szezonnak. Ha meg nagyon gyengék télen robbantanék, de kipróbánám.
Kérdés, hogy CR meddig bírja, előbb-utóbb neki is jön egy hullámvölgy aztán majd várhatjuk, hogy megmentsen minket a Benzema-Morata páros... Egyikük sem megbízható, Benzema fejben gyenge, Morata pedig még zöldfülű ráadásul amikor pályára lépett engem egyáltalán nem győzött meg :hmmm:
Suárez meg itt akar játszani, nagyon erre utalnak a nyilatkozatai. Biztos, hogy motiváltan lépne pályára talán letudna venni egy kis terhet Céről. 30 millió + Callejón, simán hoznám.

szilamer
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 25., kedd 14:58

Félreértés ne essék, Khedirát én is birom, csak nem elég ő ide, és egy videó alapján nem lehet ítélni.
In vino veritas.

"Varane, boss of Real defence"

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 25., kedd 14:56

Ha Kondogbiat le akarja igazolni a Real Madrid, akkor lehet benne valami. Adni kellene neki egy esélyt, és nem szarozni helyből, mert az olyan nagy divat...
Pontosan.Khediraba,Di Mariaba is láttak fantáziát... :mrgreen:
De mondom,nem szarozom,nem nézem le,de mégcsak fel sem idegesítem magam rajta... :D
Egyszerűen csak nem értem sokan mit látnak benne,mikor sztm semmi extrat nem nyújtott a sevillaba...az U20-as VB-t meg hagyjuk,akkor Jesét is azonnal kezdőbe kell rakni ez alapján...
De amit írtam,annak az volt a lényege,hovy azt nem értettem hogy miért van az,hogy minden top csapatnak minőségi kp-ja van,nekünk meg "csak" Kondogbia jut...akiből nagyon komoly játékos lehet,de a kulcsszó a lehet...
Pogba meg Veratti azért döngetett a BL-be,mégha azelőtt "senkik" voltak is,de mi a garancia hogy Kondogbia is úgy fog...
Mindezek ellenére,nmate és Csoki véleményét elfogadom,mert bukni nem bukhatunk rajta,lehet aztán hogy olyan lesz mint Varane a posztján,vagy az új Patrick Viera...
De nekem ettől függetlenül,az az érzésem,hogy a vezetőség nem benne gondolkodott elsősorban,csak aztán addig töketlenkedtek,míg csak ő maradt...
És az Isten szerelmére:NEM NÉZEM LE...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

Schulcz

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. június 25., kedd 14:50

Szilamer, én Khedirát sokkal többre értékelem, mint a fórum többsége, de ez nyilván az én futballvakságom.

Többször elmondtam már egyébként, ha mindenképp az ügyeletes feketeseggűt kell keresnünk, akkor az Xabi apó.... bezony, bezony. :D Helyette mindig két embernek kell dolgozni, egy nem elég.

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2013. június 25., kedd 14:47

nekem úgy tűnik, hogy suarez el akar már onnan jönni. nehogy már 47-et fizessünk érte. 30 körül kéne hozni.

szilamer

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 25., kedd 14:47

el magico írta: , egy Benzema-Morata duóval öngyilkosság neki menni a szezonnak..
Ameddig Ronaldo az első számú góllövőnk nem. Én nekifutnék igy a szezonnak. Ha meg nagyon gyengék télen robbantanék, de kipróbánám.
In vino veritas.

Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo

HozzászólásSzerző: el magico » 2013. június 25., kedd 14:45

Atticus írta:Én inkább Cavanit hoztam volna, mint Suárezt. A Ghána elleni vébé-meccs óta nem bírom őt. Ráadásul Cavani nekem gólerősebbnek tűnik hosszabb távon.

:hmmm:
Ezerszer inkább 47-ért Suárez, mint 63-ért Cavani. Szvsz jobb játékos az előbbi amúgy is, és nekünk olyan típusú csatár kell mint Luis. Kell Ő ide, egy Benzema-Morata duóval öngyilkosság neki menni a szezonnak..

szilamer

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 25., kedd 14:41

Schulcz írta:http://www.youtube.com/watch?v=Ao5I1mKLglg

Bakker Boomer, ha ez a gyerek nem fér be ide, akkor senki.... :)

Los Blancos, kiváló játékosmegfigyelő lennél..... :vivo:
Bakker Schulz ha ez a gyerek nem fér be akkor senki Oo
In vino veritas.

boomer
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: boomer » 2013. június 25., kedd 14:32

Castilla-ba már túl jó, a nagy csapatba nem kapna semmi lehetőséget, úgy néz ki jön Isco + Jesé is ugye, ergo felesleges.
Wertz írta:Aztán, HA megveszi a Dortmund és megoldja Götze pótlását ne sírj utána

De ez nem így működik, meg kéne már végre érteni... Ezt fejtegettem egy órával ezelőtt, egy oldalt lapozz vissza, és olvasd el, ha érdekel.

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. június 25., kedd 14:28

boomer írta:
Schulcz írta:Talán még annyit kérek a Perez nevű nyári-jézuskától, hogy hozzuk el kicsi pénzért Christian Erikssen, mert kibaszott nagy zseni a srác, és szintén Jolly joker, csak épp középső középpályás, és attól felfelé... :D
Castilla-ba már túl jó, a nagy csapatba nem kapna semmi lehetőséget, úgy néz ki jön Isco + Jesé is ugye, ergo felesleges.
Aztán, HA megveszi a Dortmund és megoldja Götze pótlását ne sírj utána
kiserik írta:Höö??? Alonso mélységi irányító (és vkp egyben), míg Modric és Gündogan (főleg ő) támadó felfogású középső középpályás. Míg Alonso utolsó ember a középpályán, addig a másik kettő mellé/mögé kell egy ember legalább.
Ugyanaz szinte mind a 3, annyi kivétellel, hogy Modric és Gündogan támadni is tud. Mindegyiküknek a passzolás és a megszerzett labdák "kihozása" a legnagyobb erősségük. Ezért felesleges Gündogan

Ide egy labdaszerző játékos kell

Atticus
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Atticus » 2013. június 25., kedd 14:27

Én inkább Cavanit hoztam volna, mint Suárezt. A Ghána elleni vébé-meccs óta nem bírom őt. Ráadásul Cavani nekem gólerősebbnek tűnik hosszabb távon.

:hmmm:

Los Blancos
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
Kedvenc csapatod: RMCF

HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 25., kedd 14:22

Bakker Boomer, ha ez a gyerek nem fér be ide, akkor senki....

Középszerű, semmi extra. Castillanak erősítés lenne.

Schulcz

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. június 25., kedd 14:21

http://www.youtube.com/watch?v=Ao5I1mKLglg

Bakker Boomer, ha ez a gyerek nem fér be ide, akkor senki.... :)

Los Blancos, kiváló játékosmegfigyelő lennél..... :vivo:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schulcz 2013. június 25., kedd 14:25-kor.

boomer
Kedvenc játékosaid: Varane

HozzászólásSzerző: boomer » 2013. június 25., kedd 14:18

Schulcz írta:Talán még annyit kérek a Perez nevű nyári-jézuskától, hogy hozzuk el kicsi pénzért Christian Erikssen, mert kibaszott nagy zseni a srác, és szintén Jolly joker, csak épp középső középpályás, és attól felfelé... :D

szerk.: Oké, közben rájöttem, h más poszt, nem szóltam.

Suáreznek nagyon örülnék, és tiszta lappal indulna (nálam mindenképp'), szerintem komolyodik ő is annyit, hogy nem lennének balhéi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boomer 2013. június 25., kedd 14:22-kor.

kiserik_2
Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB

HozzászólásSzerző: kiserik_2 » 2013. június 25., kedd 14:17

Azért az komoly, hogy itt egy nagy réteg lenézi a fiatal játékosokat, mást meg istenít. Aki felkapott, sztárolva van, az istenkirálycsászár, aki meg nem az egy sz.r.
Pogbáról tavaly sokan azt se tudták kicsoda. Ha jól tudom ingyen igazolt a Juve-ba, mert nem kellett a MU-nak, most meg egy jó szezon után ő az etalon a posztján???
Verrattiról se sokan beszéltek tavaly, mikor az olasz másod osztályban (Pescara) bohóckodott, most meg egyenesen a Real Madrid karmesterének kívánják itt egyesek???
Ha Kondogbiat le akarja igazolni a Real Madrid, akkor lehet benne valami. Adni kellene neki egy esélyt, és nem szarozni helyből, mert az olyan nagy divat...
Teljesen ugyanolyan típusú játékosok. Tudom Modricot szinte mindenki KTKnak tartja, de az a legjobb posztja. Ő Alonso helyén tud a legjobban játszani, ahogy Gündogan is
Höö??? Alonso mélységi irányító (és vkp egyben), míg Modric és Gündogan (főleg ő) támadó felfogású középső középpályás. Míg Alonso utolsó ember a középpályán, addig a másik kettő mellé/mögé kell egy ember legalább.

Schulcz

HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. június 25., kedd 14:15

Na ez a beszéd Morientes! :)

Egyébként én Kondogbiát és Casemirót nagyon fontos igazolásnak tartom. Mindkét játékos szélső hátvédként kezdett (Casemiro jobb, Konsogbia bal), de bár most védekező középpályások, de egyel feljebb, sima középpályásként és középső hátvédként is játszottak már nem egyszer. És nem is rosszul. SZóval lesz két jolly jokerünk.

Szóval csatlakozom Hehéhez, miszerint jó lesz ez a Carvajal, Casemiro, Kondogbia, Gündogan, Isco, Bale ÉS Suarez vonulat. Nagyon bízom benne. Esetleg ha Pepe, Vagy Albiol még elmegy, akkor pótlás kell, de ezt a Marquinhos gyereket meg figyelgetjük, úgy tudom. (De ezt a Zoumát is érdemes figyelni a Le Fransziáknál.... :) )

Ha ez meglesz teljesen elégedett leszek.

Talán még annyit kérek a Perez nevű nyári-jézuskától, hogy hozzuk el kicsi pénzért Christian Erikssen, mert kibaszott nagy zseni a srác, és szintén Jolly joker, csak épp középső középpályás, és attól felfelé... :D

Wertz

HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. június 25., kedd 14:08

A Marca szerint Suarez és a Real Madrid megegyeztek a személyes feltételekben, most már “csak” a két klubnak kell egyezségre jutnia. Az angol csapat szeretné megtartani a játékost, ezért a kivásárlási áránál – ami a Marca szerint 47 millió euró – nem adják kevesebbért. Most már Ancelotti kezében van a döntés, hogy kell-e neki a játékos vagy nem.
Szerintem nagyon jó lenne ide. A csatárgondokat biztosan megoldaná. Ha meg esetleg Benzema végre formába lendülne, akkor szerintem lehetne TKPként is játszatni őt
Modric mellé, nem helyette.
Nem hiszek benne, hogy ők ketten megférnének egymás mellett. Szerintem csak kiütnék egymást.

morientes
Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)

HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 25., kedd 14:07

Tehát nem nézed le akit nem ismersz. Csak elmondod a véleményed arról akit nem ismersz.
Nem nézem le mint embert.embert...ezzel az erővel minden játékos aki nem tetszik,bárkinek,az le van nézve....sztd...amúgy meg ki az az Alekosz? :roll:

Kerlon:Rendben,értem én,hogy egy spanyol középcsapat meghatározó játékosa stb...de akkor egy PL élcsapat meghatározó játékosa mitől gyengébb?Hogy nem német? :mrgreen:
Na majd meglátjuk.Én is azt mondom,ha már úgyvan hogy jön,akkor váljon be.Ez a klub érdeke.De nem lesz neki 3-4 éve rá...itt biztos nem...
LEGIO PATRIA NOSTRA
Kép
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az... 

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2013. június 25., kedd 14:05

Gondolom nem két beton vkpval akar kiállni az új edző, akkor meg sokkal nagyobb nyomás lesz rajta, bárki legyen is a párja. Nem számíthat arra, hogy ott lesz mögötte Medel, és kisegíti majd.
Remélem, hogy három középpályással akar kimenni. Mögötte meg egy Ramos-Varane kettős fog állni! :roll:
Felesleges. Minek igazolnák Modric posztjára drágán?
Modric mellé, nem helyette.
Egyszer az a baj, hogy nem igazolunk fiatal tehetségeket, akikből nagyok lesznek mint Pogba, vagy Veratti (pedig itt van nekünk Varane, most úgy néz ki Isco is + Jesé, Morata), máskor az a baj, hogy csak Kondogbiák jönnek. Hihetetlenül szánalmas mit tudtok vinnyogni, és becsmérelni a vezetőséget, és a játékosokat, még mielőtt bizonyíthatnának...
Ilyesmi...Az meg külön jó, amikor 28 éves, közel 40 milliós játékosokkal van összehasonlítva egy 20 éves kölök. Ha hozzuk Kondogbiát, az azért lesz, mert bízik a vezetőség abban, hogy 2,3 vagy 5 év múlva olyan teljesítményt fog hozni a srác, ami nagyon megéri a mostani árát. Nem azért, hogy jövőre BL-t nyerjen nekünk.
Aztán vagy bejön, vagy nem. Erre a posztra sok más ember nincs ilyen fiatalon, aki kevesebb kockázatot jelentene. Pogba nem eladó. Én örülnék, ha jönne Kondogbia, mert amikor láttam, jól mozgott, nagyon jó felépítése van, nem ügyetlen a labdával. Ha nem vlik be, akkor meg el lesz adva, és ennyi, próbálkozunk majd mással. Nekem egyre inkább szimpatikus az, hogy 20 év körüli fiatalokkal számolunk. :roll:

Ancelotti meg ideje volt...Jöhetnek az eladások. B-)

Vissza: