Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 19., kedd 21:25

Matt009 írta:a legfontosabb pont elveszett, mégpedig a csapatrészek közötti kohézió
Emiatt mondjuk nem aggódok, egy egészséges, jól felépített kp-val ez vissza fog jönni. Lehet mondani, hogy nem minden Modricon múlott, de az ő kiválásával tűnt el a kohézió, visszatértével pár meccsen újra érezni lehetett, de egyszerűen nélküle a kp, főleg 3 emberrel, elveszett a védekező és a támadó feladatok közt, és igazán egyikre sem maradt ereje.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 21:25

R.M.C.F írta: Kaczor Feri. Őt ismered? Elég komoly.
A kistarcsai böllérfesztiválon már bizonyított, jöhet.
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 21:23

ziro4vr írta:
Matt009 írta: Cé és Bale nélkül egy türelmesebb elnökkel lenne esélye, pláne, ha 1-2 kedvencét elhoznánk a BVB-ből. De most nem ő kell.
De akkor ki kell? Kérlek mondj már pár konkrét nevet.

Kaczor Feri. Őt ismered? Elég komoly.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 19., kedd 21:20

Matt009 írta: Cé és Bale nélkül egy türelmesebb elnökkel lenne esélye, pláne, ha 1-2 kedvencét elhoznánk a BVB-ből. De most nem ő kell.
De akkor ki kell? Kérlek mondj már pár konkrét nevet.
Nem illik.

Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. május 19., kedd 21:15

lesliejr írta:Tudom, hogy amíg hivatalos úton meg nem erősítik Ancelotti-t vagy el nem zavarják, addig pletyka fészek lesz a Real Madrid "otthona", de szerintem óriási hülyeség lenne Klopp-ot leigazolnotok.
Ha Pep-re azt mondjátok, hogy egy lufi, színész az oldalvonal mellett akkor a német mi? Egy vicsorgó motivátor, semmi más. Volt 2 jó éve, felspannolt mindenkit Dortmundban, aztán végignézte, ahogy a kiesés szélén táncolt a csapata. Az igazolásai szinte mind becsődöltek és taktikailag is agyonverték az utóbbi időkben. Aki ilyen rövid idő alatt a csúcsról a pokolra jut az minden csak nem jó edző.
Most az 1x jól eladja magát, aztán megy majd a süllyesztőbe.
El se tudom képzelni, hogy a Real Madrid-nál ott bohóckodik a pálya mellett. Már Mourinho sem állt jól ennek a csapatnak, Klopp csak rosszabb lenne.
Sajnos egyet kell értenem veled, valóban sokan agyonverték taktikailag, amit én pláne az idei szezon után nagyon érzékenyen veszek, és a stílusban is közel áll Joséhoz, ami itt nem jó ómen. Az igazolásokkal itt mondjuk nem kell törődnie azt Perez mindig kisajátítja... :mrgreen: Annyit még hozzátennék, hogy a másik baj az lenne, hogy neki idő kellene egy ütőképes csapat kiforralására, ami itt pont nincs. Bár nem a nulláról kellene kezdeni, mert a keret adott, csak a kispadot kell felturbózni, de a legfontosabb pont elveszett, mégpedig a csapatrészek közötti kohézió és motiválni is kell egy rakat jól lakott nagy egójú embert.

Cé és Bale nélkül egy türelmesebb elnökkel lenne esélye, pláne, ha 1-2 kedvencét elhoznánk a BVB-ből. De most nem ő kell.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 20:54

sámat írta:
R.M.C.F írta:A szűk elit nálam 3 játékos kvalitásra,de ibra már kezd kiöregedni,meg a súlya is szépen iperedik évről évre......utána a 2nd vonalba akik nagyon elmaradnak a fentebbektől,szintén kvalitás vagy ide már pillanatnyi forma is meghatároz mint griezmann idei teljesíménye,tevez ,rooney,aguero,neymar,lewa,bunkócosta,suarez,robben,benzema stb........ja és morata,hiszen eldöntött a bl döntőbe jutást. :lol: :lol:
Szerintem itt 4-5 játékos meg sem közelíti Suarez képességét, tehetségét, ösztönös zsenijét, ami a góllövést illeti, nemhogy egy vonalban vannak vele. Hosszú évek óta az egyik legjobb center, a régi iskola centere, nem ez a kapom-visszaadom, átveszem-nézelődök típus, ösztönből támadja a kaput....amit kissé elvesztett most, a játékrendszer és Messi miatt, de egy lapon nem említeném Costával, Griezmannal vagy Tevezzel, valami egész más kategóriát képvisel...most a viselkedést félretéve.

A felsoroltak is remek támadók,a teljesség igénye nélkül,de ez szubjektív vélemény,és sokaknál a szimpátia is benne van egy-egy ember megítélésben,így az torz lesz,lásd előző copa america és a speakerek neymarozása......pfffejj.....semmi extra dolgokra ordítoztak, zseniztek,állandóan,tiszta szégyen volt,nevetséges volt.....de erről NEM neymar tehet,ő teszi a dolgát és idén már LABDARÚGÁST is bemutatott,mert előtte amit csinált az van akinek bejön,nekem hányingerem volt tőle....mindig is utáltam a freddy mercury tipusú radiátorokat a labdarúgópályákon,akik fekszenek,pörögnek,sírnak,színészkednek...... Suarezt jól ismerem,és ugyanúgy elismerem mint neymart,szívesen látnám a csapatomban,de mindenki nem játszhat itt,és nekünk is remek támadóink vannak,igaz bale annyit melózott kb meccseken mint én a nappali és a konyha között 90 perc alatt. kb 3x 5 métert ha elfogyott az italom.

DinhoL írta:Kedves Madridista és kevésbé Madridista fórumozók!

Jó pár éve követem az oldalatokat és most döntöttem úgy, hogy "beleszállok" én is a buliba, mert azt gondolom itt értelmes társalgásokat lehet folytatni futballról, nem annyira futballról, Madridról és Barcáról. Igen culé vagyok de nem a tizenéves fajtából, fórumos pályafutásom pedig az Eurobarcán kezdtem (figyeljetek ez most tetszeni fog! :mrgreen: ) de kb. 2 éve valamiért nagyon felhígult az a közeg, a topic-ok nagy része színvonaltalan lett, az emberek is kicserélődtek..Szóval már alig-alig írok oda. Igyekszem hozzátenni a beszélgetésekhez valami érdemlegeset, főleg ebben a témában, remélem szép hosszú pályafutásom lesz itt. :D Bocsi ezért a kis offért, de gondoltam, mint új hús ennyit írnom kell.

További élvezetes beszélgetéseket és jó szurkolást kívánok! :)
Üdv, tiszteld a csapatomat,ne gennyezd és velem biztos jól megleszel.....ha köpködöd őket,lenézed őket mint a barcások többsége,akkor lehet összeugrunk párszor. :lol:
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

lesliejr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 19., kedd 20:18

Tudom, hogy amíg hivatalos úton meg nem erősítik Ancelotti-t vagy el nem zavarják, addig pletyka fészek lesz a Real Madrid "otthona", de szerintem óriási hülyeség lenne Klopp-ot leigazolnotok.
Ha Pep-re azt mondjátok, hogy egy lufi, színész az oldalvonal mellett akkor a német mi? Egy vicsorgó motivátor, semmi más. Volt 2 jó éve, felspannolt mindenkit Dortmundban, aztán végignézte, ahogy a kiesés szélén táncolt a csapata. Az igazolásai szinte mind becsődöltek és taktikailag is agyonverték az utóbbi időkben. Aki ilyen rövid idő alatt a csúcsról a pokolra jut az minden csak nem jó edző.
Most az 1x jól eladja magát, aztán megy majd a süllyesztőbe.
El se tudom képzelni, hogy a Real Madrid-nál ott bohóckodik a pálya mellett. Már Mourinho sem állt jól ennek a csapatnak, Klopp csak rosszabb lenne.

DinhoL
Kedvenc játékosaid: Michael Laudrup, R10, Carles Puyol, Xavier Hernández
Kedvenc csapatod: FC Barcelona, LA Lakers

HozzászólásSzerző: DinhoL » 2015. május 19., kedd 19:59

Kedves Madridista és kevésbé Madridista fórumozók!

Jó pár éve követem az oldalatokat és most döntöttem úgy, hogy "beleszállok" én is a buliba, mert azt gondolom itt értelmes társalgásokat lehet folytatni futballról, nem annyira futballról, Madridról és Barcáról. Igen culé vagyok de nem a tizenéves fajtából, fórumos pályafutásom pedig az Eurobarcán kezdtem (figyeljetek ez most tetszeni fog! :mrgreen: ) de kb. 2 éve valamiért nagyon felhígult az a közeg, a topic-ok nagy része színvonaltalan lett, az emberek is kicserélődtek..Szóval már alig-alig írok oda. Igyekszem hozzátenni a beszélgetésekhez valami érdemlegeset, főleg ebben a témában, remélem szép hosszú pályafutásom lesz itt. :D Bocsi ezért a kis offért, de gondoltam, mint új hús ennyit írnom kell.

További élvezetes beszélgetéseket és jó szurkolást kívánok! :)
Som i Serem!
6oat

hunmadridista
Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR

HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 19., kedd 16:46

Realista24 írta:Utánaolvasva, a Bilbao és a Barca fog játszani augusztusban, akármi lesz a végkimenetel.
Én ennek örülök...legalább lehet jobban rákészülni a bajnoki nyitányra...plusz a kevesebb meccs is jól jöhet...azt azért ne felejtsük, hogy ha behúzza a Barca a BL-t, akkor nekik is húzós lesz a naptárjuk...spanyol szuperkupa, európai szuperkupa, klub vb, bajnokság, spanyol kupa, BL...minket is kizsigerelt az erőltetett menet idén...

istimester
rex madridistae
Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
Kedvenc csapatod: DAC

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 19., kedd 15:21

Meglepő. Ja nem :lol:

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 19., kedd 14:58

több mint egy klub :)
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 19., kedd 10:05

Én örülök neki, ha egy meccs lenne a spanyol szuperkupa semmi gond nem lenne.De ez a 2 meccs általában mindig beékelődik a bajnoki 1. és 2. forduló közé, buktunk is már nem 1 pontot ezek miatt.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 19., kedd 8:29

Kár. Valóban el levett volna nézegetni egy klasszikust Augusztusban.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 8:22

Utánaolvasva, a Bilbao és a Barca fog játszani augusztusban, akármi lesz a végkimenetel.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 19., kedd 7:51

nmate írta:2009-ben ugyanez volt a felállás, akkor a Bilbaoval játszottak, nem? Változtattak?
ezt most én sem értem, de valóban így volt ahogy írtad, a bilbaoval tolták utána augusztusban a szuperkupát.
remélem velünk játszanak majd, legyen már augusztusban éles meccsünk, így is jövőhéten jön a szezonban az utolsó meccsünk.. :| + legalább hátha nem aug.31én akarunk majd igazolni.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 7:49

nmate írta:2009-ben ugyanez volt a felállás, akkor a Bilbaoval játszottak, nem? Változtattak?
Én azt olvastam valahol, hogy a bajnoki második kapja meg az esélyt, de lehet tévedek.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 19., kedd 7:44

2009-ben ugyanez volt a felállás, akkor a Bilbaoval játszottak, nem? Változtattak?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 19., kedd 7:40

sandorzolika írta:Valaki irja meg hogy is van ha a barca a kupat is behuzza, a szuperkupaert kivel fog jatszani?
Ujra a Bilbaó-val vagy a bajnoki ezustermessel?
Velünk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sandorzolika
Kedvenc játékosaid: Raul, Zidane, Makelele, Roberto Carlos, Cristiano Ronaldo, Isco, Modric, Ramos
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 19., kedd 7:28

Valaki irja meg hogy is van ha a barca a kupat is behuzza, a szuperkupaert kivel fog jatszani?
Ujra a Bilbaó-val vagy a bajnoki ezustermessel?
- Hasta el final, Vamos Real -

András93

HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 18., hétfő 23:56

'shutterisland írta:ha igaza van h3x0r-nak, és tényleg a lejátszott percek száma a lényeg azonos állásnál, akkor:
Szerintem meg akkor két (vagy több) gólkirály van. Egyébként sem számít semmit, tudtommal nem jár érte semmilyen aranycipő. :roll:

Vissza: