Kommentáld a híreket
- Atticus
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kommentáld a híreket
Én inkább Cavanit hoztam volna, mint Suárezt. A Ghána elleni vébé-meccs óta nem bírom őt. Ráadásul Cavani nekem gólerősebbnek tűnik hosszabb távon.

- Los Blancos
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane, Cristiano Ronaldo
- Kedvenc csapatod: RMCF
Bakker Boomer, ha ez a gyerek nem fér be ide, akkor senki....
Középszerű, semmi extra. Castillanak erősítés lenne.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul, Hugo Sanchez, Redondo, A két Laudrup
- Kedvenc csapatod: Real Madrid 1982 óta
http://www.youtube.com/watch?v=Ao5I1mKLglg
Los Blancos, kiváló játékosmegfigyelő lennél.....

Los Blancos, kiváló játékosmegfigyelő lennél.....

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Schulcz 2013. június 25., kedd 14:25-kor.
Castilla-ba már túl jó, a nagy csapatba nem kapna semmi lehetőséget, úgy néz ki jön Isco + Jesé is ugye, ergo felesleges.Schulcz írta:Talán még annyit kérek a Perez nevű nyári-jézuskától, hogy hozzuk el kicsi pénzért Christian Erikssen, mert kibaszott nagy zseni a srác, és szintén Jolly joker, csak épp középső középpályás, és attól felfelé...
szerk.: Oké, közben rájöttem, h más poszt, nem szóltam.
Suáreznek nagyon örülnék, és tiszta lappal indulna (nálam mindenképp'), szerintem komolyodik ő is annyit, hogy nem lennének balhéi.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boomer 2013. június 25., kedd 14:22-kor.
- kiserik_2
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, AC Milan, BVB
Azért az komoly, hogy itt egy nagy réteg lenézi a fiatal játékosokat, mást meg istenít. Aki felkapott, sztárolva van, az istenkirálycsászár, aki meg nem az egy sz.r.
Pogbáról tavaly sokan azt se tudták kicsoda. Ha jól tudom ingyen igazolt a Juve-ba, mert nem kellett a MU-nak, most meg egy jó szezon után ő az etalon a posztján???
Verrattiról se sokan beszéltek tavaly, mikor az olasz másod osztályban (Pescara) bohóckodott, most meg egyenesen a Real Madrid karmesterének kívánják itt egyesek???
Ha Kondogbiat le akarja igazolni a Real Madrid, akkor lehet benne valami. Adni kellene neki egy esélyt, és nem szarozni helyből, mert az olyan nagy divat...
Pogbáról tavaly sokan azt se tudták kicsoda. Ha jól tudom ingyen igazolt a Juve-ba, mert nem kellett a MU-nak, most meg egy jó szezon után ő az etalon a posztján???
Verrattiról se sokan beszéltek tavaly, mikor az olasz másod osztályban (Pescara) bohóckodott, most meg egyenesen a Real Madrid karmesterének kívánják itt egyesek???
Ha Kondogbiat le akarja igazolni a Real Madrid, akkor lehet benne valami. Adni kellene neki egy esélyt, és nem szarozni helyből, mert az olyan nagy divat...
Höö??? Alonso mélységi irányító (és vkp egyben), míg Modric és Gündogan (főleg ő) támadó felfogású középső középpályás. Míg Alonso utolsó ember a középpályán, addig a másik kettő mellé/mögé kell egy ember legalább.Teljesen ugyanolyan típusú játékosok. Tudom Modricot szinte mindenki KTKnak tartja, de az a legjobb posztja. Ő Alonso helyén tud a legjobban játszani, ahogy Gündogan is
-
Na ez a beszéd Morientes! 
Egyébként én Kondogbiát és Casemirót nagyon fontos igazolásnak tartom. Mindkét játékos szélső hátvédként kezdett (Casemiro jobb, Konsogbia bal), de bár most védekező középpályások, de egyel feljebb, sima középpályásként és középső hátvédként is játszottak már nem egyszer. És nem is rosszul. SZóval lesz két jolly jokerünk.
Szóval csatlakozom Hehéhez, miszerint jó lesz ez a Carvajal, Casemiro, Kondogbia, Gündogan, Isco, Bale ÉS Suarez vonulat. Nagyon bízom benne. Esetleg ha Pepe, Vagy Albiol még elmegy, akkor pótlás kell, de ezt a Marquinhos gyereket meg figyelgetjük, úgy tudom. (De ezt a Zoumát is érdemes figyelni a Le Fransziáknál....
)
Ha ez meglesz teljesen elégedett leszek.
Talán még annyit kérek a Perez nevű nyári-jézuskától, hogy hozzuk el kicsi pénzért Christian Erikssen, mert kibaszott nagy zseni a srác, és szintén Jolly joker, csak épp középső középpályás, és attól felfelé...

Egyébként én Kondogbiát és Casemirót nagyon fontos igazolásnak tartom. Mindkét játékos szélső hátvédként kezdett (Casemiro jobb, Konsogbia bal), de bár most védekező középpályások, de egyel feljebb, sima középpályásként és középső hátvédként is játszottak már nem egyszer. És nem is rosszul. SZóval lesz két jolly jokerünk.
Szóval csatlakozom Hehéhez, miszerint jó lesz ez a Carvajal, Casemiro, Kondogbia, Gündogan, Isco, Bale ÉS Suarez vonulat. Nagyon bízom benne. Esetleg ha Pepe, Vagy Albiol még elmegy, akkor pótlás kell, de ezt a Marquinhos gyereket meg figyelgetjük, úgy tudom. (De ezt a Zoumát is érdemes figyelni a Le Fransziáknál....

Ha ez meglesz teljesen elégedett leszek.
Talán még annyit kérek a Perez nevű nyári-jézuskától, hogy hozzuk el kicsi pénzért Christian Erikssen, mert kibaszott nagy zseni a srác, és szintén Jolly joker, csak épp középső középpályás, és attól felfelé...

Szerintem nagyon jó lenne ide. A csatárgondokat biztosan megoldaná. Ha meg esetleg Benzema végre formába lendülne, akkor szerintem lehetne TKPként is játszatni őtA Marca szerint Suarez és a Real Madrid megegyeztek a személyes feltételekben, most már “csak” a két klubnak kell egyezségre jutnia. Az angol csapat szeretné megtartani a játékost, ezért a kivásárlási áránál – ami a Marca szerint 47 millió euró – nem adják kevesebbért. Most már Ancelotti kezében van a döntés, hogy kell-e neki a játékos vagy nem.
Nem hiszek benne, hogy ők ketten megférnének egymás mellett. Szerintem csak kiütnék egymást.Modric mellé, nem helyette.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Nem nézem le mint embert.embert...ezzel az erővel minden játékos aki nem tetszik,bárkinek,az le van nézve....sztd...amúgy meg ki az az Alekosz?Tehát nem nézed le akit nem ismersz. Csak elmondod a véleményed arról akit nem ismersz.

Kerlon:Rendben,értem én,hogy egy spanyol középcsapat meghatározó játékosa stb...de akkor egy PL élcsapat meghatározó játékosa mitől gyengébb?Hogy nem német?

Na majd meglátjuk.Én is azt mondom,ha már úgyvan hogy jön,akkor váljon be.Ez a klub érdeke.De nem lesz neki 3-4 éve rá...itt biztos nem...
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
Remélem, hogy három középpályással akar kimenni. Mögötte meg egy Ramos-Varane kettős fog állni!Gondolom nem két beton vkpval akar kiállni az új edző, akkor meg sokkal nagyobb nyomás lesz rajta, bárki legyen is a párja. Nem számíthat arra, hogy ott lesz mögötte Medel, és kisegíti majd.

Modric mellé, nem helyette.Felesleges. Minek igazolnák Modric posztjára drágán?
Ilyesmi...Az meg külön jó, amikor 28 éves, közel 40 milliós játékosokkal van összehasonlítva egy 20 éves kölök. Ha hozzuk Kondogbiát, az azért lesz, mert bízik a vezetőség abban, hogy 2,3 vagy 5 év múlva olyan teljesítményt fog hozni a srác, ami nagyon megéri a mostani árát. Nem azért, hogy jövőre BL-t nyerjen nekünk.Egyszer az a baj, hogy nem igazolunk fiatal tehetségeket, akikből nagyok lesznek mint Pogba, vagy Veratti (pedig itt van nekünk Varane, most úgy néz ki Isco is + Jesé, Morata), máskor az a baj, hogy csak Kondogbiák jönnek. Hihetetlenül szánalmas mit tudtok vinnyogni, és becsmérelni a vezetőséget, és a játékosokat, még mielőtt bizonyíthatnának...
Aztán vagy bejön, vagy nem. Erre a posztra sok más ember nincs ilyen fiatalon, aki kevesebb kockázatot jelentene. Pogba nem eladó. Én örülnék, ha jönne Kondogbia, mert amikor láttam, jól mozgott, nagyon jó felépítése van, nem ügyetlen a labdával. Ha nem vlik be, akkor meg el lesz adva, és ennyi, próbálkozunk majd mással. Nekem egyre inkább szimpatikus az, hogy 20 év körüli fiatalokkal számolunk.

Ancelotti meg ideje volt...Jöhetnek az eladások.

- szilamer
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Özil, Varane, Isco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Arsenal
hiszen több ezer játékosból csak mondjuk 3 fér be a top3-ba.

Carlo viszont már hivatalos is!

In vino veritas.
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
"Varane, boss of Real defence"
Casillas-Carvajal-Varane-Ramos-Coentrao--Isco-Modric-Kroos--Cristiano-Benzema-Bale
Teljesen ugyanolyan típusú játékosok. Tudom Modricot szinte mindenki KTKnak tartja, de az a legjobb posztja. Ő Alonso helyén tud a legjobban játszani, ahogy Gündogan isnmate írta:Nem az a poszt.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Fú, nagyon örvendek Carlonak, nagyon jó érzéseim vannak vele kapcsolatban. Jó lesz ez!
Mourinhonak is örültem anno, de ott volt a tüske valahol, mert tudtam hogy egy állat. De most Carlonál semmi ilyent nem érzek. Csak jöjjön, dolgozzon, maradjon minél több évet nálunk, lesznek eredmények is.
Az első sajtótájékoztatót nagyon várom mindenesetre!!
Mourinhonak is örültem anno, de ott volt a tüske valahol, mert tudtam hogy egy állat. De most Carlonál semmi ilyent nem érzek. Csak jöjjön, dolgozzon, maradjon minél több évet nálunk, lesznek eredmények is.
Az első sajtótájékoztatót nagyon várom mindenesetre!!
eReMA írta:több ezer játékosból csak mondjuk 3 fér be a top3-ba.
Ez pedig szintén nem kis igazság...![]()

oké, arra gondoltam, hogy a szűk elitbe nevéből kifolyólag a több ezer játékosból alig pár darab van ott, lehetetlen, hogy egy csapat igazolja, és nevelje ki/futtassa fel őket

- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Univerzális, de picit szeleburdi oda.morientes írta:Ramires alapból vkp,csak mikor D.Luizt feltolta Benitez a kp-re,lett belőle tkp,olykor szélső.Ebből is látszik,hogy mennyire univerzális játékos...
Akár. Xabi-Gündogan-Modric simám működhet, ez is igaz.morientes írta:Gündogan...lehet hogy nem az a poszt,de ha 3 kp-vel állnánk fel,akkor simán ok lenne a gyerek...
De ezt a Kondogbia gyereket szerintem hozni kell, alig van rajta kívül mozdítható arc Látszik rajta, hogy fejlődőképes. Én sem vagyok oda érte, meg is jegyeztem már, hogy nem egy Pogba a srác... de most ő van.
Nem az a poszt.Wertz írta:Felesleges. Minek igazolnák Modric posztjára drágán?
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára nmate 2013. június 25., kedd 14:00-kor.
-
Na azért ez a mondat, már-már alekoszi, vagy hajdúpéteri magasságokba visz.morientes írta:És nem szoktam lenézni olyanokat,akiket nem ismerek...max elmondom róla a véleményem...
Tehát nem nézed le akit nem ismersz. Csak elmondod a véleményed arról akit nem ismersz.
De milyen véleményt lehet mondani arról, akit nem ismersz????
Ez veri még a Bale ról alkotott Bal(e)itéleteidet is.

Nem szégyen ám átgondolni a mondandónkat, mielőtt leírjuk.

Na Peace!

Gondolom nem két beton vkpval akar kiállni az új edző, akkor meg sokkal nagyobb nyomás lesz rajta, bárki legyen is a párja. Nem számíthat arra, hogy ott lesz mögötte Medel, és kisegíti majd.Kerlon írta:Miért itt egyedül lenne?
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Ezzel nagyon egyet értek...Egyszer az a baj, hogy nem igazolunk fiatal tehetségeket, akikből nagyok lesznek mint Pogba, vagy Veratti (pedig itt van nekünk Varane, most úgy néz ki Isco is + Jesé, Morata), máskor az a baj, hogy csak Kondogbiák jönnek. Hihetetlenül szánalmas mit tudtok vinnyogni, és becsmérelni a vezetőséget, és a játékosokat, még mielőtt bizonyíthatnának...
Ez pedig szintén nem kis igazság...több ezer játékosból csak mondjuk 3 fér be a top3-ba.

Szerintem Carlo illeni fog a Real arculatához. A játéka viszont kérdéses, bár a PSG-ben játszatott focija tetszetősnek tűnt.
Üdv. itt, sok-sok kupát!
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
Felesleges. Minek igazolnák Modric posztjára drágán?morientes írta:Gündogan...lehet hogy nem az a poszt,de ha 3 kp-vel állnánk fel,akkor simán ok lenne a gyerek...
Miért itt egyedül lenne?cart írta:Azért a favágó Medel ott van mellette a Sevillában. Egymagában nem lehet még tudni, mire lenne képes azon a poszton.Kerlon írta:Végül is 20 évesen az egyik meghatározó poszton játszani egy top bajnokság egyik középmezőnybeli csapatában nem nagy cucc, bárki képes rá - ráadásul kezdő szinten.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Azért a favágó Medel ott van mellette a Sevillában. Egymagában nem lehet még tudni, mire lenne képes azon a poszton.Kerlon írta:Végül is 20 évesen az egyik meghatározó poszton játszani egy top bajnokság egyik középmezőnybeli csapatában nem nagy cucc, bárki képes rá - ráadásul kezdő szinten.