sámat írta:Szerintem itt 4-5 játékos meg sem közelíti Suarez képességét, tehetségét, ösztönös zsenijét, ami a góllövést illeti, nemhogy egy vonalban vannak vele. Hosszú évek óta az egyik legjobb center, a régi iskola centere, nem ez a kapom-visszaadom, átveszem-nézelődök típus, ösztönből támadja a kaput....amit kissé elvesztett most, a játékrendszer és Messi miatt, de egy lapon nem említeném Costával, Griezmannal vagy Tevezzel, valami egész más kategóriát képvisel...most a viselkedést félretéve.R.M.C.F írta:A szűk elit nálam 3 játékos kvalitásra,de ibra már kezd kiöregedni,meg a súlya is szépen iperedik évről évre......utána a 2nd vonalba akik nagyon elmaradnak a fentebbektől,szintén kvalitás vagy ide már pillanatnyi forma is meghatároz mint griezmann idei teljesíménye,tevez ,rooney,aguero,neymar,lewa,bunkócosta,suarez,robben,benzema stb........ja és morata,hiszen eldöntött a bl döntőbe jutást.![]()
![]()
A felsoroltak is remek támadók,a teljesség igénye nélkül,de ez szubjektív vélemény,és sokaknál a szimpátia is benne van egy-egy ember megítélésben,így az torz lesz,lásd előző copa america és a speakerek neymarozása......pfffejj.....semmi extra dolgokra ordítoztak, zseniztek,állandóan,tiszta szégyen volt,nevetséges volt.....de erről NEM neymar tehet,ő teszi a dolgát és idén már LABDARÚGÁST is bemutatott,mert előtte amit csinált az van akinek bejön,nekem hányingerem volt tőle....mindig is utáltam a freddy mercury tipusú radiátorokat a labdarúgópályákon,akik fekszenek,pörögnek,sírnak,színészkednek...... Suarezt jól ismerem,és ugyanúgy elismerem mint neymart,szívesen látnám a csapatomban,de mindenki nem játszhat itt,és nekünk is remek támadóink vannak,igaz bale annyit melózott kb meccseken mint én a nappali és a konyha között 90 perc alatt. kb 3x 5 métert ha elfogyott az italom.
Üdv, tiszteld a csapatomat,ne gennyezd és velem biztos jól megleszel.....ha köpködöd őket,lenézed őket mint a barcások többsége,akkor lehet összeugrunk párszor.DinhoL írta:Kedves Madridista és kevésbé Madridista fórumozók!
Jó pár éve követem az oldalatokat és most döntöttem úgy, hogy "beleszállok" én is a buliba, mert azt gondolom itt értelmes társalgásokat lehet folytatni futballról, nem annyira futballról, Madridról és Barcáról. Igen culé vagyok de nem a tizenéves fajtából, fórumos pályafutásom pedig az Eurobarcán kezdtem (figyeljetek ez most tetszeni fog!) de kb. 2 éve valamiért nagyon felhígult az a közeg, a topic-ok nagy része színvonaltalan lett, az emberek is kicserélődtek..Szóval már alig-alig írok oda. Igyekszem hozzátenni a beszélgetésekhez valami érdemlegeset, főleg ebben a témában, remélem szép hosszú pályafutásom lesz itt.
Bocsi ezért a kis offért, de gondoltam, mint új hús ennyit írnom kell.
További élvezetes beszélgetéseket és jó szurkolást kívánok!