hiszen több ezer játékosból csak mondjuk 3 fér be a top3-ba.

Carlo viszont már hivatalos is!

HozzászólásSzerző: szilamer » 2013. június 25., kedd 14:03
hiszen több ezer játékosból csak mondjuk 3 fér be a top3-ba.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. június 25., kedd 14:02
Teljesen ugyanolyan típusú játékosok. Tudom Modricot szinte mindenki KTKnak tartja, de az a legjobb posztja. Ő Alonso helyén tud a legjobban játszani, ahogy Gündogan isnmate írta:Nem az a poszt.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 25., kedd 14:01
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. június 25., kedd 13:55
eReMA írta:több ezer játékosból csak mondjuk 3 fér be a top3-ba.
Ez pedig szintén nem kis igazság...![]()
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 25., kedd 13:55
Univerzális, de picit szeleburdi oda.morientes írta:Ramires alapból vkp,csak mikor D.Luizt feltolta Benitez a kp-re,lett belőle tkp,olykor szélső.Ebből is látszik,hogy mennyire univerzális játékos...
Akár. Xabi-Gündogan-Modric simám működhet, ez is igaz.morientes írta:Gündogan...lehet hogy nem az a poszt,de ha 3 kp-vel állnánk fel,akkor simán ok lenne a gyerek...
Nem az a poszt.Wertz írta:Felesleges. Minek igazolnák Modric posztjára drágán?
HozzászólásSzerző: Schulcz » 2013. június 25., kedd 13:53
Na azért ez a mondat, már-már alekoszi, vagy hajdúpéteri magasságokba visz.morientes írta:És nem szoktam lenézni olyanokat,akiket nem ismerek...max elmondom róla a véleményem...
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 25., kedd 13:52
Gondolom nem két beton vkpval akar kiállni az új edző, akkor meg sokkal nagyobb nyomás lesz rajta, bárki legyen is a párja. Nem számíthat arra, hogy ott lesz mögötte Medel, és kisegíti majd.Kerlon írta:Miért itt egyedül lenne?
HozzászólásSzerző: eReMA » 2013. június 25., kedd 13:52
Ezzel nagyon egyet értek...Egyszer az a baj, hogy nem igazolunk fiatal tehetségeket, akikből nagyok lesznek mint Pogba, vagy Veratti (pedig itt van nekünk Varane, most úgy néz ki Isco is + Jesé, Morata), máskor az a baj, hogy csak Kondogbiák jönnek. Hihetetlenül szánalmas mit tudtok vinnyogni, és becsmérelni a vezetőséget, és a játékosokat, még mielőtt bizonyíthatnának...
Ez pedig szintén nem kis igazság...több ezer játékosból csak mondjuk 3 fér be a top3-ba.
HozzászólásSzerző: Wertz » 2013. június 25., kedd 13:49
Felesleges. Minek igazolnák Modric posztjára drágán?morientes írta:Gündogan...lehet hogy nem az a poszt,de ha 3 kp-vel állnánk fel,akkor simán ok lenne a gyerek...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 25., kedd 13:47
Miért itt egyedül lenne?cart írta:Azért a favágó Medel ott van mellette a Sevillában. Egymagában nem lehet még tudni, mire lenne képes azon a poszton.Kerlon írta:Végül is 20 évesen az egyik meghatározó poszton játszani egy top bajnokság egyik középmezőnybeli csapatában nem nagy cucc, bárki képes rá - ráadásul kezdő szinten.
HozzászólásSzerző: cart » 2013. június 25., kedd 13:44
Azért a favágó Medel ott van mellette a Sevillában. Egymagában nem lehet még tudni, mire lenne képes azon a poszton.Kerlon írta:Végül is 20 évesen az egyik meghatározó poszton játszani egy top bajnokság egyik középmezőnybeli csapatában nem nagy cucc, bárki képes rá - ráadásul kezdő szinten.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 25., kedd 13:44
Ramires alapból vkp,csak mikor D.Luizt feltolta Benitez a kp-re,lett belőle tkp,olykor szélső.Ebből is látszik,hogy mennyire univerzális játékos...Előbbi már rég City, szerintem ő sem nagy durr, ukránoknál nem volt rossz. Ramires nem jön el, őt is szerettem volna, de nem tipikusan ez a poszt. A többi is más poszt, Gündogan szerintem meglesz. Jó lesz a Kondogbia, szerintem nem bukhatunk vele nagyot, elég fejlődőképesnek tűnik a srác.
HozzászólásSzerző: Tayo » 2013. június 25., kedd 13:43
Nyilván nem tőle lesz a játékunk szebb és hatékonyabb, de egyszerűen nincs hozzá hasonló fizikumú és felfogású játékosunk a csapatban, aki egyértelműen kp-s munka piszkos részét végzi el. Ancelottit ezért is érdekelheti Kondogbia, az olasz mindig alkalmazott a csapataiban egy brusztolós , nem feltétlen fullos képességű játékost a kp-n a stabilitás miatt. A kezdőhöz még nincs eléggé felkészülve ez tény, de ha Ancelottinak kell egy ilyen típusú játékos akkor el fogjuk hozni és szépen beépítjük. Talán végre építkezni fogunk egy hosszú folyamat részeként, máshogy ezt nem lehet ezt kell megérteni.Nálam a játékával nem tűnt ki,de nem akarok tényleg vitát generálni....csak megint az a csapatrész nem erősödik,amelyiknek a legjobban kellene...nem erősödik megfelelelően,úgy értem...
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 25., kedd 13:40
Végül is 20 évesen az egyik meghatározó poszton játszani egy top bajnokság egyik középmezőnybeli csapatában nem nagy cucc, bárki képes rá - ráadásul kezdő szinten. Nagyon fiatal, nagyon tehetséges, jó felépítésű játékos 2-3-4 év múlva aranyat érhet... Szerintem Verratti sem nagyobb tehetség, Banega meg egyenesen vicc nálam. Mondjuk Fernandinhot nem láttam sokszor, de őt és Ramirest se láttam volna itt szívesen. A "német", viszont igen.morientes írta:És nincs Fernandinho vagy Ramires,vagy Banega,Veratti vagy Gündogan...nem nekünk Kondogbijja van...kicsit szánalmas azért...nmate írta:Én sem tartom világklasszisnak, de jelenleg ő van és kész. Sajnos nincs Pogba, nincs Vidal.
Isco ok,végül is a BL-be is játszott(olykor még jól is)aztán Casemiro,kiegészítőnek,meg Carvajal aki a bundeszba jól nyomta szintén ok,de Kondogbia...egy gyenge sevillabol nem birt kitűnni...
HozzászólásSzerző: boomer » 2013. június 25., kedd 13:39
Egyszer az a baj, hogy nem igazolunk fiatal tehetségeket, akikből nagyok lesznek mint Pogba, vagy Veratti (pedig itt van nekünk Varane, most úgy néz ki Isco is + Jesé, Morata), máskor az a baj, hogy csak Kondogbiák jönnek. Hihetetlenül szánalmas mit tudtok vinnyogni, és becsmérelni a vezetőséget, és a játékosokat, még mielőtt bizonyíthatnának...És nincs Fernandinho vagy Ramires,vagy Banega,Veratti vagy Gündogan...nem nekünk Kondogbijja van...kicsit szánalmas azért...
Isco ok,végül is a BL-be is játszott(olykor még jól is)aztán Casemiro,kiegészítőnek,meg Carvajal aki a bundeszba jól nyomta szintén ok,de Kondogbia...egy gyenge sevillabol nem birt kitűnni...
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 25., kedd 13:34
Biztos Senhor Mendes az ügynöke...Csak kitűnt, ha vinné a Chelsea, a Barca és mi is. :)
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 25., kedd 13:33
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 25., kedd 13:29
Előbbi már rég City, szerintem ő sem nagy durr, ukránoknál nem volt rossz. Ramires nem jön el, őt is szerettem volna, de nem tipikusan ez a poszt. A többi is más poszt, Gündogan szerintem meglesz. Jó lesz a Kondogbia, szerintem nem bukhatunk vele nagyot, elég fejlődőképesnek tűnik a srác.morientes írta:És nincs Fernandinhi,vagy Ramires,vagy Banega,Veratti vagy Gündogan...bem nekünk Kondogbijja van...kicsit szánalmas azért...
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. június 25., kedd 13:28
fernandinhot elvitte a city, ramirest biztos nem fogják eladni, elég kevés ember van a középpályájukra úgy hallottam, banega magatartásbeli dolgok miatt nem kellett, verratti meg gündogan pedig nem akartak jönniÉs nincs Fernandinhi,vagy Ramires,vagy Banega,Veratti vagy Gündogan...bem nekünk Kondogbijja van...kicsit szánalmas azért...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 13:28
Csak kitűnt, ha vinné a Chelsea, a Barca és mi is.egy gyenge seillabol nem birt kitűnni...
Jelenlévő fórumozók: 49 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem