kik ma a támadók közül a szűk elit, ha suarez es neymar nem ?remek játékosok,személy szerint mindkettőt elismerem,de nem szűk elitek
nyilvàn cr és messi után, ők másik liga.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 18., hétfő 20:43
kik ma a támadók közül a szűk elit, ha suarez es neymar nem ?remek játékosok,személy szerint mindkettőt elismerem,de nem szűk elitek
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 18., hétfő 20:38
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 18., hétfő 20:11
Kb ennyit intéznek el európa egyébként jó támadói.Vegulis Suarez eldontotte a tavaszi klasszikust, 1. meccsen elintezte a BL nyolcad es negyeddontot. Neymar a vallan vitte a csapatot osszel, es Atletit elintezte a kupa visszavagon.
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 18., hétfő 19:56
Vegulis Suarez eldontotte a tavaszi klasszikust, 1. meccsen elintezte a BL nyolcad es negyeddontot. Neymar a vallan vitte a csapatot osszel, es Atletit elintezte a kupa visszavagon.R.M.C.F írta:
A különbség az volt,ott ment el a mi versenyképességünk,hogy az amúgy is karcsú kp-ról,kiesett a fő alapember (modric) uszkve 6 hónapra a 9 hónapos szezonból,illetve james 2 hónapra. Mivel 4 komoly kp-sunk van,akik egyébként bárkivel felveszik a versenyt,pontosabban szerintem a legerősebb kp-a jelenleg(ha mind egészséges), és ezt nem bírta el és borult is a csapat.
A ti támadó 3asotok,pedig inkább messi volt,ha ment neki akkor bárkit képes volt a barca megverni,a másik kettőn különösen nem múlott,azok is remek játékosok,személy szerint mindkettőt elismerem,de nem szűk elitek...ott messi aki egymaga képes volt eldönteni ha el kellett valamit.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 18., hétfő 19:47
Sztroga írta:Ha őszinte akarok lenni a támadótrionk minősegében jobb volt, ezért tudtuk megymerni a bajnokságot. 3 TOP 5 játékossal a támadosorban nem nagyon tudnak mit kezdeni az ellenfelek. A kpnk Rakiticen kivűl nagyon elmaradt az elmult évektől. LE feladata kb csak annyi volt, h megszervezze a vedelmet atlagosan, es ne vesszen ossze Messiekkel.
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 18., hétfő 19:38
Hát igen... James gyereket bár nem ügyetlen (egy jó 40 milliót kb valóban megért volna) , de elég gyenge válasz volt a Suarez féle igazolásra hisz a pitbull még jól látható túlsúllyal is többet ér bármelyik támadónknál CR-en kívül... és ott még van egy Neymar és egy Messi is...Sztroga írta:Ha őszinte akarok lenni a támadótrionk minősegében jobb volt, ezért tudtuk megymerni a bajnokságot. 3 TOP 5 játékossal a támadosorban nem nagyon tudnak mit kezdeni az ellenfelek. A kpnk Rakiticen kivűl nagyon elmaradt az elmult évektől. LE feladata kb csak annyi volt, h megszervezze a vedelmet atlagosan, es ne vesszen ossze Messiekkel.
HozzászólásSzerző: Sztroga » 2015. május 18., hétfő 19:33
HozzászólásSzerző: OutSider » 2015. május 18., hétfő 17:53
Szerintem ez mindenki számára egyértelmű.hunmadridista írta:Egyetértek azokkal akik azt mondják, hogy a Barca feltámadása, Messi formába kerülésével hozható összefüggésbe...brutális formában tolja idén...szerintem élete egyik legjobb szezonját hozza...szerintem méltán kerül majd be a halhatatlanok közé...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 18., hétfő 15:09
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 18., hétfő 9:50
Nem az első ilyen tőle... szóval már meg sem lepődik az ember.hamesz írta:https://www.youtube.com/watch?v=d-so7Vp_JZk
ez azért pofátlanság volt szerintem... Sajnálom az öreg urat.
HozzászólásSzerző: IamBeowulf » 2015. május 18., hétfő 9:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2015. május 18., hétfő 9:05
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. május 18., hétfő 1:46
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 17., vasárnap 22:27
HozzászólásSzerző: sandorzolika » 2015. május 17., vasárnap 22:26
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 17., vasárnap 22:25
petiamadridista írta:Amíg ott Messi van, bszhatjuk.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 17., vasárnap 22:24
Mint a dedóban komolyan.Motaro írta:Annyira nem hat meg, laza poén volt, amire hasonlóan reagáltam. Nyugodtan törölhetsz, mondom, kis öröm is öröm :-) Szevasz.
HozzászólásSzerző: Motaro » 2015. május 17., vasárnap 22:18
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 17., vasárnap 22:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 17., vasárnap 22:09
Utolsó figyelmeztetés, aztán be is fejezted a pályafutásodat nálunk.Motaro írta:Kis öröm is öröm :-)
Jelenlévő fórumozók: 25 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem