HozzászólásSzerző: Becksy23 » 2015. május 18., hétfő 15:12
Nem is értem hogy ez hogy lehet kérdés... Idén nyáron NEM, SEMMIKÉPPEN SEM. Be kell állni 4-4-2-re, Bale-t, Casillas-t, és a felesleget eladni, és feltölteni a keretet használható játékosokkal a padon is. De ezt már leírtam a légy Várhidi topikba. Ez bőven hatalmas erősítés lenne nyárra, elől pedig Benzema-Ronaldo páros, egy használható cserével (Lacazette). Ha ez megvan, Ronaldo szépen átadja Raúl rekordját, a csapat (remélhetőleg) rendben lesz, akkor TALÁN jövő nyáron lehet hozni egy új embert Benzema mellé, jelenleg nem is tudnánk senkit sem. Addig mindenképpen kell CR, sőt, akár még miután megjön majd az "utódja", neki is itt lehet az első szezonjában, de következő nyárig ha ez megvalósul, akkor tényleg el lehetne ENGEDNI. De idén mint írtam, nem is tudnánk pótolni, kivel? Neymar az egyetlen akivel nem esne hatalmasat a csapat eredményessége, de ő meg hozhatatlan. Reus? Ugyanmár, felejtős, túlhypeolt, ráadásul folyton sérült. Vagy kit kéne Benzema párjának hozni? Mert egyébként Ronaldo-val nagyon jól megértik egymást, Ronaldo is Benzema-nak ezerszer szívesebben passzol mint pl Bale-nek (ha a Juve ellen Bale jött volna középen, Ronaldo tuti ellővi is továbbmegyünk, de Benzema-nak be akarta tenni), nincs alternatívája, talán 1 év múlva felnő valaki a feladathoz hogy a csapat új kezdő támadója legyen.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano