A felsőbbrendű dumát is nyomjad, az is jól megy.Realista24 írta:Nem kell fokoznom a hülyeséget, mert megteszitek ti.
Az egész azzal kezdődött, hogy a jövő Realjában nem feltétlenül kellene nekem Cristiano
Én próbálok a legtöbb hsz-emet érvvel alátámasztani, tényekkel, tőled meg jönnek az oltások, az előbbihez hasonló hsz-ek és a kérdésekre a "márleírtam120szorolvassviszamerttúllustavagyokmegintleírniezértinkábbleírokkábéugyanannyikaraktertcsaktökfeleslegesen".
És ismételten csinálod, mert senki, de senki nem írt arról, hogy szerinted hiba volt a leigazolása.most már ott tartunk, hogy szerintem mindenért ő a hibás és hogy hiba volt a leigazolása![]()
![]()
Brafo gyerekek.
És ismét. Holott pl. Toti kábé háromszor írta le, hogy egyáltalán nem szarik attól, hogy mi lesz MAJD nélküle. És mi vagyunk a reménytelenek, meg nem értjük. Hát eszem megáll.Reménytelenek vagytok, egy kicsit sem akarjátok megérteni, hogy mit írunk. Csak a szart látjátok az egészbe, meg már barna a boka, hogy ha CR egyszer nem lesz.
Matt009.De ki írta ezt? Most komolyan?
De amúgy:
Elég gáz, hogy ennyire nem látod át, hogy ha nem is közvetlenül, de közvetve a kijelentésem és az ominózus kérdés azonos, de legalább hasonló jelentést hordoz. Pontosabb és jobban kifejtett fogalmazással ez elkerülhető.De ki írta ezt? Most komolyan?
Jó,belemegyek és megfordítom.
Mit nyertünk a 60 góljával? Semmit.
Ja de,egy Pichichit,"oh wait"...
Kár, hogy nem lehet lájkolni."ha valasztani kell, h Bale v CR menjen akkor inkabb Bale."
a nap mondása. Ha választanom kéne, hogy levágják a karomat vagy kapok egy csokitortát én is jól megfontolnám.