HozzászólásSzerző: numberone1 » 2015. május 18., hétfő 18:45
Eloszor is azt kell eldonteni, h Pogba vagy Veratti lenne fontosabb. Nalam Pogba, ez nem szimpatia(bar abban biztos vagyok sokak ezert nem valasztanak), nekunk kell olyan ember akiben van varatlan, a legtobb csapat bekkel ellenunk es a Veratti-Modric-Kroos tul statikus egy bunker csapat ellen. Ez a harmas jo lett volna meg a csucsbarca ellen 4-5 evvel ezelott, de mar a barca is vedekezesre szorul. Szoval kell Pogba, lathattuk fegyelmezetten is tud jatszani, vele is eleg stabil lenne a kp.
De Gea egyertelmuen. Azert nagy biztosag tudatot jelent a vedoknek, ha van mogottuk egy magas(abb) kapus aki levegoben ur.
En is a nem adnam elre nyomtam, de az biztos, h ha jonne ajanlat akkor el kell adni(mar ha Cr is menne..ettol inkabb fuggne). Akkor ugy alakitanam a tamado harmast, h oda 2 hasonlo kaliberu(Benzivel egyutt egyenrangu is) kell akiket megfeleloen rotalni lehetne. Hoztam volna Depayt, sajnos nem volt nalunk teriteken. Reus/Lucas/Hazard -bol 2, Reus abbol szempontbol lehetne elsodleges, h jatszott mar kozepen es meglehetne vele oldani Benzema rotalasat, akkor a francia is pihenhetne es minosegi jatekos helyettesitene. Abbol a szempontbol viszont nem, h Reus eleg serulekeny es a nemetekenek altalaban nem izlik az ilyen fajta stilus. Nalam Reus-Lucas-Benzema-Isco-James lenne 3 helyre.
Jobbhatved mar erkezett, meg kellene vki Marcelo moge is.
Ja es en megtartanam Casemirot, kell egy olyan kozeppalyas aki tud brusztolni, verekedni ha kell...Tudom, h nem egy nagy szam, de inkabb mint Lucas v Illara(ok mehetnek) Ha nagyon kell akkor meg az Isco es James kozul az egyiket vissza lehet tennia kp-ra.
Gea,Navas, 3. kapus
Carvajal,Danilo,Varane,Pepe,Ramos,Nacho,Marcelo,?
Modric,Pogba,Kroos,Casemiro,Jose Rodriguez
Isco,James,Benzema,Reus,Lucas
Meg 2 kiegeszito.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou

KAK