Hol érnek már azok 30milliot?És az jó lenne, ha hoznánk padra megint 30 millióért valakit padra, mikor már itt van egy? Ráadásul nem vennék rá mérget, hogy bármelyik erősítés lenne Illarra helyett. Bármennyire tutyi-mutyinak van beállítva, gyenge csapatok ellen nem vallott kudarcot. Én sem vagyok teljesen megelégedve vele, csak nálam az lenne a lényeg, hogy nem cserélnék le vagy 6-7 embert, mert elviekben Isco és James így is padon fogja találni magát. Khedira helyett tegyük fel vissza jön Casemiro és még mindig ott van Lucas is. Akkor minek Illarrat is lecserélni?
Lucas Silvat sem tartanám meg amúgy,ezen oknál fogva Casemirot sem hoznám vissza,kb egy szint.
De mindenképp kell legalább 1 minőségibb kp,látjuk mi van ha Modric nincs.
Maticot meg haggyuk,őt úgy sem engedné el Mou,a technikai tudása meg hagy némi kivánni valót maga után.A chelseabe,a PL-be maximálisan hasznos,de itt meg lenne lőve mint kb Bale.Csak épp a kp-n.Egy kreativabb faszi kellene,aki védekezik,támad,ahogy az ügy kivánja,de emelett birja a padot,értem ezt úgy,hogy azért nem játszik keveset,de nem is alap.Valami rutinosabb róka akinek jót tenne a környezetváltás.Ès persze bőven több játékpercel mint pk Csicsarito.
Ehhez persze rotálni kellene,ami anem a mester erőssége.