Oké, ez tiszta.Hogy hivatalosan is legyen utódja a PSGnél.
De ha ugyis perkáltunk érte, akkor minek vártuk ki....mondjuk ha igaz a 7,5 millás sztori, akkor még érthető, de amúgy nem....na mind1, a lényeg, h itt van és kezdődhet az építkezés.
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 25., kedd 13:06
Oké, ez tiszta.Hogy hivatalosan is legyen utódja a PSGnél.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 25., kedd 13:05
Kondigbiától továbbra is tartok(szerintem nem jön),mondjuk játszott itt már Gravesen is..remélem tévedek és ő lesz itt a 14. új Makelele csak ő be is válhatna már..nmate írta:lassan Isco+Kondogbia hivatalos lesz,
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 25., kedd 13:02
Nem,ő lesz a szuprcsere.Ha töketlenkedik a banda,beáll és megmutaja hogy csinálják a zsenik...de csak mint tanácsadó meg mint mittomén milyen igazgató, vagy lehetséges az is hogy másodedző lesz?

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 25., kedd 13:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 12:57
Hogy hivatalosan is legyen utódja a PSGnél.Akkor mi tartott eddig? MErt azt hittem h azért húztuk ennyire h ne kelljen fizetni érte.
Ott biztos nem.de a nagy csapatnál nem marad ugye?
amúgy is szegény csak egy báb volt.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 25., kedd 12:57
de a nagy csapatnál nem marad ugye?Realista24 írta:Karanka mehet Dubaiba, mehet a Chelseahez és mehet az utánpótlásba, ha akar.
de csak mint tanácsadó meg mint mittomén milyen igazgató, vagy lehetséges az is hogy másodedző lesz?Realista24 írta:Zidane ott lesz Carlóval,
aki ráadásul még csak a másodosztályban meg a válogatottakban bizonyított itt még nem. ezzel nem őt akarom bántani mielőtt nekem esnél remy, csak azt mondom hogy az még mindig benne van hogy a nagyoknál lévő teher amit mi rakunk rájuk szurkolók + a média azt ő nem fogja elbírni. benne van ez is .Én nem tudom miért kell ennyire szopkodni egy 20(?) éves fiatalembert,
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2013. június 25., kedd 12:56
Annyira unalmas, hogy ahogy meglátom a gyereket, rögtön elkap a hányinger. Én nem tudom miért kell ennyire szopkodni egy 20(?) éves fiatalembert, de lelke rajta Remynek. Azt már sikerült elérnie, hogy soha a büdös életben ne kedveljem a srácot.Egyrészt unalmas
HozzászólásSzerző: Zidane » 2013. június 25., kedd 12:56
Akkor mi tartott eddig? MErt azt hittem h azért húztuk ennyire h ne kelljen fizetni érte.Igen, 4,5 millió eurót.
HozzászólásSzerző: morientes » 2013. június 25., kedd 12:55
Olyan szezont mint Giroud,olyat biztos lehoz....kis tülzással olyat még én is...Milyen érdekes,hogy Higuaint az Arsenalnal sokan megváltóként várják. :D Aztán lehet néhány meccs után majd átgondolják. :mrgreen:

HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 25., kedd 12:54
kabbe,jóvan?nmate írta:Segítek, Interes a srác...
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 12:54
Karanka mehet Dubaiba, mehet a Chelseahez és mehet az utánpótlásba, ha akar.buta kérdés: most karankaval mi van? ő lesz a másodedző? cannvaro? róla is voltak hírek.
gondolom az nem zidane lesz.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 25., kedd 12:53
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 25., kedd 12:52
Segítek, Interes a srác...Galacticos írta:de sorold már fel azokat az ELÉRHETŐ edzőket akikre szerinted most szükségünk lett volna carlo helyett.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 25., kedd 12:51
hát ha te ezt komolyan vetted... a zöldszmájlit nem raktam oda.kelemen.istvan írta:Igen,ez biztos így lesz, Carlo csak azért kellett,mert Zidane nem elég nagy név
LAUDRUP, az egyik elérhető. de majd zidane lesz az.Galacticos írta:zidane szerint az meg perez szerint is.
nekem ez elég.
de sorold már fel azokat az ELÉRHETŐ edzőket akikre szerinted most szükségünk lett volna carlo helyett.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. június 25., kedd 12:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 12:49
Igen, 4,5 millió eurót.Végül fizettünk érte vagy nem?
Erre én is kíváncsi lennék, de hivatalos formában nem fogunk rá választ kapni.
HozzászólásSzerző: Los Blancos » 2013. június 25., kedd 12:48
Erre én is kíváncsi lennék, de hivatalos formában nem fogunk rá választ kapni.Végül fizettünk érte vagy nem?
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2013. június 25., kedd 12:47
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 25., kedd 12:47
Igen,ez biztos így lesz, Carlo csak azért kellett,mert Zidane nem elég nagy névCasso írta:remélem ancelotti csak álca lesz és zidane fog mindent csinálni..................
HozzászólásSzerző: Mr. President » 2013. június 25., kedd 12:47
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem