Erről már voltak korábban is hírek. Legalább lenne még egy ember, aki tuti betalálna ellenünk.Realista24 írta:Az Atma B terve, ha Cavanit nem sikerül leigazolniuk
http://www.puntopelota.es/sites/default ... k=cUV3LFYJ

HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 20., szerda 9:58
Erről már voltak korábban is hírek. Legalább lenne még egy ember, aki tuti betalálna ellenünk.Realista24 írta:Az Atma B terve, ha Cavanit nem sikerül leigazolniuk
http://www.puntopelota.es/sites/default ... k=cUV3LFYJ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 20., szerda 9:57
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 18., hétfő 15:01
HozzászólásSzerző: madridronie » 2015. május 18., hétfő 14:49
Mint a világ legnagyobb, legsikeresebb, leggazdagabb klubjának nem is lehet más feladata, mint mindent megcélozni és megnyerni; évről-évre mi drukkerek is erről álmodozunk; véleményem szerint a csapat, a játékosok tudása is adott lenne hozzá; mégis valami hiányzik és a múltban is hiányzott mindig (kétlem, hogy csak a szerencse).mert a csapat magja az bitang erős, ezzel párosulva pedig, én minden esélyt látok egy triplázásra.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 17., vasárnap 23:18
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 17., vasárnap 22:49
Nem erről van szó. A kritikusok szerint túl sok maradt benne a csapatba az utóbbi években, és ebben igazuk van sajnos. A spanyol bajnokság még mindig két csapatos, most vegyük ki a tavalyi évet ahol az atleti makkolt, de a maradék 6 szezon teljesen két csapatról szólt, lehetőségek és minőség szempontjából. Így a reális elvárás kb. 6/3, ha azt mondjuk igazságtalan a foci és nem jött jól ki a lépés mindig akkor a 6/2 sem olyan vészes, de azért az a 6/1 a barca ellen nem fényes.Most képzeld el hogy annyiszor nyernénk amennyi igényünk van akkor......reál 60 bek...többiek összesen 3db.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 17., vasárnap 22:26
realistahuni írta:Lehet nagyok az igényeim, de ez kevés. Tavaly tényleg elkaptuk a fonalat tavasszal, de még így is 5-ből 4-szer zúgtunk ki BL elődöntőkből és 7 év alatt 1 bajnokságot tudtunk behúzni. Nem olyan veretes ez, figyelembevéve a jelenlegi mezőnyt. Én csalódott vagyok.De az fgy tavaly májusban 92.47 nél érkezett........fgy.kre jellemzően.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 17., vasárnap 22:24
Lehet nagyok az igényeim, de ez kevés. Tavaly tényleg elkaptuk a fonalat tavasszal, de még így is 5-ből 4-szer zúgtunk ki BL elődöntőkből és 7 év alatt 1 bajnokságot tudtunk behúzni. Nem olyan veretes ez, figyelembevéve a jelenlegi mezőnyt. Én csalódott vagyok.De az fgy tavaly májusban 92.47 nél érkezett........fgy.kre jellemzően.
HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. május 17., vasárnap 22:17
Tavaly ugyanígy csinált a Madrid. Leikszel a Valencia-val, kikap a Celta-tól. Nem volt ennyi sérült, még arra sem lehet fogni. Kikaptak az utolsó pár fordulóban, akkor amikor már a saját kezükben lehetett volna a sorsuk. Majd a Barca is ikszelt az Elche-vel, és az Atletico-val, végül így nyert az Atletico nevető harmadikként. Akkor ők sem érdemelték meg ez alapján? Mert úgy lenne megérdemelt, ha az elsőtől az utolsó fordulóig vezeti valaki a tabellát? De még ez alapján is sokkal többet ült az első helyen a Barcelona, mint a Madrid idén.Remy írta: Lehet hülyézni, de egy olyan bajnoki címért nem fogok gratulálni, amit azért buktunk el, mert kiesett a fél csapat a tavaszi szezonban. Megaláztuk a ligát ősszel, sőt egész európát, aztán jöttek a sérülések. Majd, ha ugyanazokkal az esélyekkel kerekednek fölénk, akkor gratulálok.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 17., vasárnap 22:13
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 17., vasárnap 21:35
realistahuni írta:Nekem erről a bajnokságról mindig két meccs ugrik be amit a szánalmasan elbasztunk.
Rögtön a bajnokság elején mikor 0-2-re mentünk a Sociedaddal és onnan 4-et kaptunk, pedig nem voltak akkor sérültjeink.
Illetve a tavaszi klasszikus, amikor az első félidőben komoly előnyre kellett volna szert tenni, és minimum X-re lehozni.
Ez a kettő fejben ment el, még ha RMCF meg is haragszik, ezeken FGY-k voltunk.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 17., vasárnap 21:32
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 17., vasárnap 21:26
Sajnos ez tényleg csapatszintű dolog lesz, náluk tényleg nincs úgy leterhelve, nincs úgy nyomás alatt a védelmük, mint nálunk. Hiába vannak jó védőink, ha az ellenfelek úgy mennek át a középpályánkon, mintha nem is lenne. Meg egyénileg nagyon jó hátvédjeink vannak, viszont együtt azért elég sokat hibáztak (idén is), pedig jó pár éve együtt játszanak.tucsoki írta:A Barca 20 gól alatt kapott a bajnokságban, gyanús hogy ez valamiféle rekord lesz. Ahhoz képest mennyire lesajnáltuk őket év elején, pláne az ilyen Mathieu, Vermaelen féle igazolásokkal, majd 2x annyi gólt kapott a védelmünk, ami azért sokkoló adat...
Az elmúlt 3 évben mindössze 2-5 gól volt max. a különbség a két csapat között kapott gólok tekintetében.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 17., vasárnap 21:25
Januárban már szar volt a csapat. Egy egy vereség meg még belefért volna,de december vége felé,amikor volt az a milanos sörmeccs ott már egy szétesett csapat voltunk.Többek között az, hogy a "kisebb" csapatok ellen elég volt 70% os gáz,míg a nagyobbak ellen 100% kellett volna,ez meg mások és általam is vázolt dolgok miatt nem állt össze.
kipurcantott kp-a,rossz rotálás,szűk és hasztalan cserepad elől és kp-án,bbc állandó kezdő ez miatti motiváltalan cserék,illetve ratyi bale,sérülések nagy száma,kulcsjátékos hosszú időre kidőlése,30 kapufa míg a barca 10-12 között lőtt.....stb......ezek elegek hogy valaki ne nyerjen meg fontos és kiélezett meccseket.
Egyetértek,csak a probléma az hogy az Atletico ellen szeptemberben illetve január elején játszottunk,a Valenciával pedig szintén január elején játszottunk.
A nagy része amit írtál fizikális problémák,de ezek még ahhoz nem voltak annyira későn.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. május 17., vasárnap 21:23
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 17., vasárnap 21:23
Mondjuk én ebből kiemelném Messit, változtatott az étrendjén, odafigyelt magára, motivált lett, visszatért a szintjére. Utána jöhet a többi tényező, amiket írtál.Motaro írta:No akkor érdemben.
Az, hogy nem érdemeltük meg, meg nem gratulál valaki, a ő dolga, neki ez a véleménye, erre írtam, hogy sebaj.
Az én véleményem, hogy tavaszra összeállt a brigád, Enrique megtalálta a kezdőt, az MSN összeérett. Hogy nem volt sérültünk? Szerencse, vagy a rotálás eredménye? Mindkettő, de igazából lényegtelen.
A rangadókat behúztuk, hol szenvedve, hol magabiztosan, nálatok meg pont az őszi szárnyalásnak lett meg a böjtje.
Ennyi...
HozzászólásSzerző: VanillaSky » 2015. május 17., vasárnap 21:21
Milyen fél csapat?kiesett a fél csapat a tavaszi szezonban.
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 17., vasárnap 21:21
HozzászólásSzerző: Motaro » 2015. május 17., vasárnap 21:19
HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 17., vasárnap 21:19
Triplázni fognak(?),de nem jók,sőt MAKK az egész nem??Remy írta: Azzal illetsz, amivel akarsz, annyira nem érdekel. Viszont tudok gratulálni azoknak, akik megérdemlik. Ennek a barcának én nem tudok, ennyi. engedjétek el.
Tavaly semmi bajom nem volt az Atletico bajnoki címével.
Egyetértek,csak a probléma az hogy az Atletico ellen szeptemberben illetve január elején játszottunk,a Valenciával pedig szintén január elején játszottunk.Többek között az, hogy a "kisebb" csapatok ellen elég volt 70% os gáz,míg a nagyobbak ellen 100% kellett volna,ez meg mások és általam is vázolt dolgok miatt nem állt össze.
kipurcantott kp-a,rossz rotálás,szűk és hasztalan cserepad elől és kp-án,bbc állandó kezdő ez miatti motiváltalan cserék,illetve ratyi bale,sérülések nagy száma,kulcsjátékos hosszú időre kidőlése,30 kapufa míg a barca 10-12 között lőtt.....stb......ezek elegek hogy valaki ne nyerjen meg fontos és kiélezett meccseket.
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem