Dehogynem L, akár a Castillaval is haknizhattunk volnaRealista24 írta:A meccs akkor még bőven nem volt jelentéktelen, de mindegy.Mert Navas egy lényegében jelentéktelen meccsen csinálta meg a cselet. Mások a hangsúlyok.

HozzászólásSzerző: istimester » 2015. május 17., vasárnap 22:34
Dehogynem L, akár a Castillaval is haknizhattunk volnaRealista24 írta:A meccs akkor még bőven nem volt jelentéktelen, de mindegy.Mert Navas egy lényegében jelentéktelen meccsen csinálta meg a cselet. Mások a hangsúlyok.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 17., vasárnap 22:33
De mit érünk el a 60 góljával? Aranycipőt nyer, remek. Ettől én még nem leszek boldog madridistaként.úgyh megint hoz egy 60gólos szezont és ennél csak nagyobb problémák vannak amiket megkell oldania a vezetőségnek a nyáron.
De nem kaptak, mert egymásért játszanak, és két lépésre a triplázástól.a szájbavert msn meg addig tud egymásért játszani ameddig jönnek az eredmények. két meccsen kikaptak volna már szétesett volna az egész.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 17., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: Top » 2015. május 17., vasárnap 22:32
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 17., vasárnap 22:31
igen és pont céből kell a lóvét csinálni, úgyh megint hoz egy 60gólos szezont és ennél csak nagyobb problémák vannak amiket megkell oldania a vezetőségnek a nyáron.Nem almeria v cordoba,de nem is 3 millió euróról van szó,100+ról,ez még a Real Madridnak is pénz,bár látom hogy ezt nem érzitek..
HozzászólásSzerző: Rasta » 2015. május 17., vasárnap 22:31
HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 17., vasárnap 22:30
Ezt én se,mielőtt még..Realista24 írta:Amúgy meg közel sem írtam azt, hogy Cé miatt lett elkúrva a szezon.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 17., vasárnap 22:29
Ősszel is azt írtam, hogy tavasszal kezdődik a szezon.tavaly rúgtak vagy 100 gólt együtt, idén ősszel szintén, gondolom akkor is azt mondtad. ez a tavasz el lett kúrva és erről nem ronaldo tehet.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 17., vasárnap 22:26
Erre is értettem a savat. De kár is a jövőn rugózni, mert a házat tenném rá, hogy nem megy el a nyáron, most, amikor ennyire közel van a Real all-time góllövő címhez. Jövő nyáron, na akkor már érdemes lehet erről a témáról beszélni, addig szvsz, teljesen felesleges.Realista24 írta:A jövőről beszélünk, nem a meccs miatt megy a vita.PEEtör írta:Nem tudom hány játékos van a gurulós foci történetében, aki miután lő három gólt egy meccsen, kapja a savat ezerrel.![]()
![]()
![]()
![]()
Ez komolyan lehet kérdés valakinél?Szerintem megérte CR a 100 millióját!
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 17., vasárnap 22:25
Ebben igazad van, csak Benzema védelmére írtam, hogy Cé több gólja nyilván elsősorban az ő érdeme, de a francia is szerepet játszik ebben.pheco írta: Ez szép és jó, de mondjuk meg is fordíthatjuk a dolgot. Kit szolgálna ki Benzema, ha nem lenne Cé? Óriási teher kerül le a francia válláról, lehet akkor, hogy el sem bírná. Biztos vagyok benne, hogy Cé hiányában nem lőne 20 góllal többet. BBC lő közel 100 gólt egy szezonban, egy Benzema-Reus-Hazard pakk biztos, hogy nem lőne ennyit, szerintem olyan 60 max 70 körül megállna a dolog. Viszont egy Ronaldo-Benzema-Reus ugyanúgy megtermelné a 100-at, csak nem lenne halott a jobboldal. Nem is értem igazából miért merült most fel Ronaldo eladása. Ma is egy szenvedős meccsen vágott hármat és adott egy gólpasszt.
HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 17., vasárnap 22:25
Pontosan,akkor meg el kell adni,ha jön érte ilyen ajánlat.Csabi írta:nem ér, mert 30 éves. ha 2vel fiatalabb lenne simán érne.miro írta:Jó,akkor megfordítom.
Szerintetek ér (most,illetve az elkövetkezendő éveket nézve) 100+ milliót Ronaldo?
Nem almeria v cordoba,de nem is 3 millió euróról van szó,100+ról,ez még a Real Madridnak is pénz,bár látom hogy ezt nem érzitek..Toti írta: de nem is almeria v cordoba vagyunk ahol azt kell nézni, h most mennyit tudunk kicsikarni az esetleges távozókból. oké, fontos dolog, de nemhiszem, h cé az az ember akiben ilyen szemléletben kellene nézni a pénzt.
Tudod mikor? Esetleg ha addig is 50+os szezonjai lesznek.ikarus93 írta:Egy 35 éves CR-ért is képesek lesznek kifizetni annyi pénzt, elmondja hogy miért?
A marketingje miatt, amelyik csapatba elmegy ott fix milliárdos nézettség lesz ő miatta.
Ezt nem is mertem fölhozni..A szájbavert MSN tud egymásért játszani, a BBC meg...pathetic joke.
Kényszerítő,bepassz? Ez az extra?egutóbbi -idei legfontosabb meccsen- a meccs végén kényszerítő jamesszel, aztán ziccerben mikor lerántották még estébe tovább tette chichának.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 17., vasárnap 22:25
tavaly rúgtak vagy 100 gólt együtt, idén ősszel szintén, gondolom akkor is azt mondtad? ez a tavasz el lett kúrva és erről nem ronaldo tehet.A szájbavert MSN tud egymásért játszani, a BBC meg...pathetic joke.
HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 17., vasárnap 22:24
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 17., vasárnap 22:23
Pont a hozzáállásával van elég sokszor gond, igen, és ez kihat a csapatra, igen. Ezek fontosabb tényezők NÁLAM, mint az, hgy 30 vagy 50 gól van a neve mellett.ha meg nem írtad akkor milyen jogon állítod, hogy megbukott ebben az aspektusban? a gólok száma a gólpasszok a hozzállás, ezek nem a csapatmunka része? de igen.
Az a baj, hogy nem értitek miről írok, és meglepő, hogy többek között miro igen.Nehogy már az legyen a baj, hogy ilyen gólokat lőtt, a többieknek is voltak nagy lehetőségeik (ha nem is ekkorák), amikkel nem éltek.
HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 17., vasárnap 22:22
HozzászólásSzerző: Acho » 2015. május 17., vasárnap 22:21
James két méterről fejelt üres kapunál felső lécet, annak is egyértelműen be kellett volna mennie, és akkor döntőzünk. Nehogy már az legyen a baj, hogy ilyen gólokat lőtt, a többieknek is voltak nagy lehetőségeik (ha nem is ekkorák), amikkel nem éltek.Realista24 írta:Fejes a gólvonalról, meg büntető gól.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 17., vasárnap 22:19
nem ér, mert 30 éves. ha 2vel fiatalabb lenne simán érne.miro írta:Jó,akkor megfordítom.
Szerintetek ér (most,illetve az elkövetkezendő éveket nézve) 100+ milliót Ronaldo?
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 17., vasárnap 22:19
de nem is almeria v cordoba vagyunk ahol azt kell nézni, h most mennyit tudunk kicsikarni az esetleges távozókból. oké, fontos dolog, de nemhiszem, h cé az az ember akiben ilyen szemléletben kellene nézni a pénzt.miro írta:Jó,akkor megfordítom.
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. május 17., vasárnap 22:19
miro írta:Jó,akkor megfordítom.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 17., vasárnap 22:18
Nézzük már meg a csapatot az elmúlt félévben. Egy hulladék volt az egész, én nem csodálkozom, hogy ő sem tudott kiemelkedni. Belefásult ebbe az egész szarba ő is, plusz a csaja is elhagyta... Ősszel meg milyen játékot produkált. Azért az sem a véletlen műve volt.miro írta:2 vagy 3 éve?
Az utolsó fél-1 évet nézzétek meg..
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem