Cristiano Ronaldo

A Real Madrid egykori nagyjai.

Visszahoznád a Real Madridhoz?

A szavazás 2022. december 7., szerda 18:56-kor befejeződött.

Igen, de legfeljebb a szezon végéig.
48
35%
Igen, erre és a következő szezonra is.
39
28%
Szép volt, jó volt, de köszi, nem.
50
36%

Szavazatok száma: 137

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

Re: Cristiano Ronaldo - 7

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 17., vasárnap 21:50

Csabi írta:
Meccset nézted amúgy? Mert ez olyan Raisenes volt. Fejes a gólvonalról, meg büntető gól.
más előtt is adódott 5 méterről meg 2 méterről tiszta helyzet. ki volt? ki rúgta be? senki. szarul passzol az az ő hibája, de ha jól helyezkedik akkor az nem az ő érdeme?
Bale meg is kapta érte a magáét, Céről írni sem lehet?

Ez olyan, mint hogy Casillas ekézve volt egy rossz bedobásért lefújást előtt 2 mp-el, ma meg Navas cselezett az ötösön, gólt kaptunk, le se szarja senki :lol:
Ne haragudj, de semmilyen szempontból nem tartom mérvadónak a szavazást. Látom a fórum működését, hány ember van aki egyik nap ezt mondja, másnap meg amazt...
Jó, én akkor is eladtam volna, meg most is. AKkor a "senki" így is megbukkott.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 17., vasárnap 21:50

Realista24 írta:
Amikor formában voltunk senki sem akarta eladni. Érdekes összefüggések...
Nézd meg, hogy mikor járt le a szavazás, aztán gondold át újra. Na meg gondolom nem beszélték mindenkivel a fórumon. :)
Ne haragudj, de semmilyen szempontból nem tartom mérvadónak a szavazást. Látom a fórum működését, hány ember van aki egyik nap ezt mondja, másnap meg amazt...

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 17., vasárnap 21:48

Meccset nézted amúgy? Mert ez olyan Raisenes volt. Fejes a gólvonalról, meg büntető gól.
más előtt is adódott 5 méterről meg 2 méterről tiszta helyzet. ki volt ott? ki rúgta be? senki. szarul passzol az az ő hibája, de ha jól helyezkedik akkor az nem az ő érdeme?

L.Miki
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 17., vasárnap 21:48

Steve írta:Egyet biztosan megcsinálnék vele a nyári alapozás alatt.

Végig nézetném vele az idei szabadrúgásait egymás után lenyomva mind a 320 elcseszett szabad és utána elmondanám neki, hogy következö 1 db 20 méterrel fölé baxott szabad után átadja Ramosnak, Balenek, Jamesnek. Szépen felváltva.

Ö is rúgjon, de ne mindet és mindent fölé vagy a falba.

A mai csokorba foglalta az idei szabadrúgásait.
Na hát azok tényleg katasztrófák... aminél csak az katasztrofálisabb, hogy nincs átadva, csak havonta maximum kétszer... pedig szerintem most már azért igazán átadhatná, mert nagyon gyengus... és tuti lennének alanyok, akik jobban kihasználnák, legalább kaput találnának és nem sorfalat meg nem menne ki a stadionból.

miro
Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale

HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 17., vasárnap 21:48

Egy új szavazás esetleg? :)
Perez & CR :arrow:

Zidane :luck:

Coutinho-Karim-Bale :box:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 17., vasárnap 21:47

Amikor formában voltunk senki sem akarta eladni. Érdekes összefüggések...
Nézd meg, hogy mikor járt le a szavazás, aztán gondold át újra. Na meg gondolom nem beszélték mindenkivel a fórumon. :)
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 17., vasárnap 21:46

Realista24 írta:Az akarás sem látszik rajta, csak az erőlködés. Felért a csúcsra, feljebb már nem jut, szenved. Messi is frusztrálja, a sajtó is támadja, fejben sem bírja már az egészet. 2015 erre a tökéletes példa.
Az egész csapat egy nagy erőlködés lett év végére. Amikor formában voltunk senki sem akarta eladni. Érdekes összefüggések...

Konkrétan nem értem miért nagyítjátok fel ennyire a hiányosságait, és azt sem hogy miért rajta csattan az ostor. Bár csak annyi lenne a legnagyobb gond velünk, hogy CR manapság már sz@rik a védekezésbe. Ennek a miértjét is lehetne taglalni, edzői oldalról, meg személyesről is, pl. Bale érkezése sem volt rá jó hatással, meg is értem utólag...

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 17., vasárnap 21:46

Csabi írta:
fontos meccseket sosem hozta jó teljesítménnyel.
mégis ki akadályozta meg a maradék 20 embert, hogy egyetlen gólt begyötörjön a juventus ellen például? ki? ki mondta nekik hogy ne rúgjatok gólt? igen, szarul játszott, ennek ellenére 2 meccsen 2 gólt rúgott. ne túlozzunk már hogy nem hozza a dolgokat a nagy csapatok ellen. ja nincsen neki 1.5-ös gólatlaga, csak mondjuk 0.7-es...és ez így 5éves folyamatban. a világ összes játékosa boldog lenne ezzel.

a 11-esekből meg elront/kivéd a kapus 20-25-ből egyet...szerencsétlen ronaldo meg egy fejbengyenge egyed.
Továbbra is csak számokat látsz. Én meg látom ahogyan focizik, amikor rajta folyik át a legtöbb akció és sokszor egy alibipassznál többre nem futja, vagy épp olyan helyzetben amit az Espanyol ellen 100-ból 99-szer berúg, inkább keresztbe passzolja. (Buffonnal szemben 5-ös csücskénél) Már nem bírja el a csapat, hogy ő legyen a támadósor alfája és omegája, ennyi a képlet végeredménye.

Szerintem.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 17., vasárnap 21:44

Egyet biztosan megcsinálnék vele a nyári alapozás alatt.

Végig nézetném vele az idei szabadrúgásait egymás után lenyomva mind a 320 elcseszett szabad és utána elmondanám neki, hogy következö 1 db 20 méterrel fölé baxott szabad után átadja Ramosnak, Balenek, Jamesnek. Szépen felváltva.

Ö is rúgjon, de ne mindet és mindent fölé vagy a falba.

A mai csokorba foglalta az idei szabadrúgásait.

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 17., vasárnap 21:44

Realista24 írta: Nem csak a gólokról kell beszélni egy játékos esetében, függetlenül attól, hogy támadó.
Vagy Cének nem kell védekeznie, mert rúg 50 gólt egy évben?
Akárki jön haza Madridból, akivel beszélek, mind meglepődik, hogy mennyire szarik bele a védekezésbe. TV-ből ezt nem annyira látni, meg nem figyeli az ember, de helyszínen... :roll:

Védekezésben -1 ember, ahogy Bale is. Ennyit meg már nem bír el a csapat.
Szerintem ez átjön a tv-n is, én legalábbis rendszeresen anyáztam emiatt sok-sok meccsen. Számomra inkább az a meglepő, hogy ezt úgy kezelik a szurkolók (meg a klub is!), mintha ez teljesen természetes lenne. Én nem értem, hogy van ekkora "diktatúra" építve köré, hogy ezt így lehet ezen a szinten.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Simi 2015. május 17., vasárnap 21:45-kor.

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 17., vasárnap 21:43

ikarus93 írta:Közel azonos gól/meccs mennyiséget termelnek mint mi vagy a Barca, pedig nincs se Messijük se CR-ük.
Hol? Melyik bajnokságban?

Ez a két spanyol csapat 2010 óta közel 100, vagy 100 rúgott gól felett termelnek, az elmúlt 10 évben kb 1 európai topcsapat volt képes erre, mégpedig az Ancelotti féle Chelsea. Többi csapat kanyarban sincs ehhez a két csapathoz képest ilyen téren (sem). És ez csak Cének és Messinek köszönhető.
Simi írta:Mindig lesz valaki, csak nem úgy. De részben pont Messi és Ronaldo a "gátjai" mások felemelkedésének. Amint dobbantanak, rögtön lesz új sztár helyettük, ez biztos, média, üzlet, minden érdek így diktálja. Nem csak azért akkora ászok, mert jó focisták, a hype is hozzátesz rendesen mindkettőhöz.
Erre is azt tudom mondani, hogy hol? Kicsoda?
Nézzünk körül a topligák csatárai, támadói között. Senki meg sem közelíti az ő szintjüket, és nem is fogják, nincsen jelenleg (és szerintem nem is lesz) hasonló kaliberű játékos, mint ez a 2 jó madár. És előttük sem volt, mármint akik ennyire sok gólt szereztek és ennyire csak róluk szólt a foci. Neymar idén megközelítette, és talán benne meg lehet ez, de ő sem érte el még a 40 gólt sem (persze még elérheti).
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2015. május 17., vasárnap 21:46-kor.

Toti

HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 17., vasárnap 21:43

tenyleg nekem is az az erzesem lassan, h ha majd az lesz nyaron h marad akkor majd egy megturt szemely lesz.. ertem en h nem csak a golokrol kell beszelni, de azert iszonyat tulzasokba tudtok esni. hnap kifejtem,
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2015. május 17., vasárnap 21:41

ziro4vr írta:Máté, R24, miro leírta a lényeget. Most le kell szépen ülni, és meghatározni a koncepciót. Ha el akarják adni Cét, és ezzel struktúrát váltani, akkor azt most kell megtenni. Ha nem, akkor itt lesz kb 2018-ig, addig pedig köré kell rakni egy olyan csapatot, amit egyrészt a góljaival segít, másrészt viszont más tényezőkkel lehúz/ellehetetlenít.

Ha Bale bevált volna, akkor én inkább az eladás felé hajlanék, gondolom a vezetőség hosszabb távú terve is ez volt anno. Így azért necces, mert komoly változások kellenének, filozófiában, játékosanyagban is. Mondjuk ha valamikor, idén ez indokolt lehet.
Hát pont ez az, hogy idén rengeteg minden más van. És ő csak sokadrangú kérdés, nem hiszem, hogy a legégetőbb probléma lenne őt elküldeni. Főleg, ha belegondolok, hogy ha esetleg ő lenne eladva, és Bale meg marad.. pofám leszakadna..

Idén amúgy is nagytakarítás kell, el lehetne kezdeni készülni a CR utáni időszakra, aztán még egy évet leszolgál itt, meglátjuk hogy bírja, merrefelé változik, aztán ha úgy alakul jövőre mehet, és végérvényesen átállni arra, ami idén már esetleg el lehetne kezdeni építgetni. Szerintem egyelőre éles váltás lenne, leginkább azért, mert nem érzem elég erősnek a keretet, és túl sok mindenen kell változtatni, + akkor még ez is..

De ez mind csak találgatás, és felvetés, egy kósza hír sincs, és ki tudja a vezetőség mit tartogat nekünk a nyáron.....
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 17., vasárnap 21:40

Sierra írta:Amúgy belegondoltatok milyen lesz, ha már nem lesz Cé a csapatban? Vagy Messi a Barcában?
Akkora elvárások vannak velük kapcsolatban, évi 50-60 gól, senki nem fogja ezt hozni egy darabig. Annyira megszoktuk, hogy ez a természetes, hogy majd nézünk, ha a csapatból a legjobb játékos jó esetben eltesz 30-40 gólt egy szezonban.
Most így én belegondoltam, és nagyon fura érzés, nem lesz kiemelkedő játékosunk. De Barcának sem, talán majd Neymar.
Mindig lesz valaki, csak nem úgy. De részben pont Messi és Ronaldo a "gátjai" mások felemelkedésének. Amint dobbantanak, rögtön lesz új sztár helyettük, ez biztos, média, üzlet, minden érdek így diktálja. Nem csak azért akkora ászok, mert jó focisták, a hype is hozzátesz rendesen mindkettőhöz.

ikarus93

HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. május 17., vasárnap 21:40

Sierra írta:Amúgy belegondoltatok milyen lesz, ha már nem lesz Cé a csapatban? Vagy Messi a Barcában?
Akkora elvárások vannak velük kapcsolatban, évi 50-60 gól, senki nem fogja ezt hozni egy darabig. Annyira megszoktuk, hogy ez a természetes, hogy majd nézünk, ha a csapatból a legjobb játékos jó esetben eltesz 30-40 gólt egy szezonban.
Most így én belegondoltam, és nagyon fura érzés, nem lesz kiemelkedő játékosunk. De Barcának sem, talán majd Neymar.
Jobban megfognak oszlani a gólok a játékosok között.

Lásd BM.

Közel azonos gól/meccs mennyiséget termelnek mint mi vagy a Barca, pedig nincs se Messijük se CR-ük.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ikarus93 2015. május 17., vasárnap 21:41-kor.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 17., vasárnap 21:39

ennek ellenére 2 meccsen 2 gólt rúgot
ja nincsen neki 1.5-ös gólatlaga, csak mondjuk 0.7-es...és ez így 5éves folyamatban. a világ összes játékosa boldog lenne ezzel.
Nem csak a gólokról kell beszélni egy játékos esetében, függetlenül attól, hogy támadó.
Vagy Cének nem kell védekeznie, mert rúg 50 gólt egy évben?
Akárki jön haza Madridból, akivel beszélek, mind meglepődik, hogy mennyire szarik bele a védekezésbe. TV-ből ezt nem annyira látni, meg nem figyeli az ember, de helyszínen... :roll:

Védekezésben -1 ember, ahogy Bale is. Ennyit meg már nem bír el a csapat.

Az akarás sem látszik rajta, csak az erőlködés. Felért a csúcsra, feljebb már nem jut, szenved. Messi is frusztrálja, a sajtó is támadja, fejben sem bírja már az egészet. 2015 erre a tökéletes példa.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 17., vasárnap 21:38

Amúgy belegondoltatok milyen lesz, ha már nem lesz Cé a csapatban? Vagy Messi a Barcában?

Simi

HozzászólásSzerző: Simi » 2015. május 17., vasárnap 21:37

Kicsit OFF, de azért hogy kirobbant már a nyár, hogy Ronaldo eladásáról/megtartásáról beszélgetünk :mrgreen:

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2015. május 17., vasárnap 21:36

Èn tökéletesen megértem R24 gondolkozását, részben egyet is tudok érteni.

Viszont én nem csak a góljai miatt nem adnám el JELENLEG, hanem azért is, mert egy kis profizmust visz az amúgy nagyképü lötyögö játékosok közé.

Nem tudom a csapatnak mennyit árthat ezzel a rá kihegyezett focinkkal, mennyire lehet ez frusztráló, de úgy tünik a többiekkel jól kijön..persze lehet, hogy ez csak a látszat.

Szerintem amire rá kellene menni az az, hogy pl. a szabadokat elvenni töle, meg kicsit a diktatúrájából vissza venni. Csak akkor meg menne a hiszti.

Azért nagyon sokszor jól jön az, hogy ö ott van és elteszi, azért nem éreztem magam annyira biztonságban amikor pl. Higuain volt ott, hogy befejezze. Vagy ha a jó Illarra érkezne egy beadásra..

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 17., vasárnap 21:36

fontos meccseket sosem hozta jó teljesítménnyel.
mégis ki akadályozta meg a maradék 20 embert, hogy egyetlen gólt begyötörjön a juventus ellen például? ki? ki mondta nekik hogy ne rúgjatok gólt? igen, szarul játszott, ennek ellenére 2 meccsen 2 gólt rúgott. ne túlozzunk már hogy nem hozza a dolgokat a nagy csapatok ellen. ja nincsen neki 1.5-ös gólatlaga, csak mondjuk 0.7-es...és ez így 5éves folyamatban. a világ összes játékosa boldog lenne ezzel.

a 11-esekből meg elront/kivéd a kapus 20-25-ből egyet...szerencsétlen ronaldo meg egy fejbengyenge egyed.

Vissza: