Csatlakozhat még Rooney,majd csinálnak belőle egy jó beugró középpályástcart írta:Padra pont jó lesz Modric meg Van Persie mellé

HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 18., hétfő 13:45
Csatlakozhat még Rooney,majd csinálnak belőle egy jó beugró középpályástcart írta:Padra pont jó lesz Modric meg Van Persie mellé
HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 18., hétfő 13:41
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 18., hétfő 13:34
Biztos nem kérne csillagászati fizetést,úgy hogy nekem dealRutinosabb roka YAYA TOURA :lol: :D
HozzászólásSzerző: Gotti_sr4 » 2015. május 18., hétfő 13:20
morientes írta:
Maticot meg haggyuk,őt úgy sem engedné el Mou,a technikai tudása meg hagy némi kivánni valót maga után.A chelseabe,a PL-be maximálisan hasznos,de itt meg lenne lőve mint kb Bale.Csak épp a kp-n.Egy kreativabb faszi kellene,aki védekezik,támad,ahogy az ügy kivánja,de emelett birja a padot,értem ezt úgy,hogy azért nem játszik keveset,de nem is alap.Valami rutinosabb róka akinek jót tenne a környezetváltás.Ès persze bőven több játékpercel mint pk Csicsarito.
Ehhez persze rotálni kellene,ami anem a mester erőssége.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 18., hétfő 13:15
Hol érnek már azok 30milliot?És az jó lenne, ha hoznánk padra megint 30 millióért valakit padra, mikor már itt van egy? Ráadásul nem vennék rá mérget, hogy bármelyik erősítés lenne Illarra helyett. Bármennyire tutyi-mutyinak van beállítva, gyenge csapatok ellen nem vallott kudarcot. Én sem vagyok teljesen megelégedve vele, csak nálam az lenne a lényeg, hogy nem cserélnék le vagy 6-7 embert, mert elviekben Isco és James így is padon fogja találni magát. Khedira helyett tegyük fel vissza jön Casemiro és még mindig ott van Lucas is. Akkor minek Illarrat is lecserélni?
HozzászólásSzerző: Gotti_sr4 » 2015. május 18., hétfő 12:53
Nem gond mindenkinek megvan a velemenye, ugy sem mi dontunktubatibi írta:Matic kezdő és Modric a padon....![]()
![]()
![]()
![]()
Eddig ez a legnagyobb fail ötlet itt, már bocs.
Amúgy utolsó meccsen remélem Ödegaard is kap játékperceket.![]()
Navas - Arbeloa, Nacho, Varane, Coentrao - Lucas Silva, Illarramendi - Jesé, Ödegaard, CR7 - Chicarito menjen azt cső.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 18., hétfő 12:34
HozzászólásSzerző: cart » 2015. május 18., hétfő 12:32
HozzászólásSzerző: Gotti_sr4 » 2015. május 18., hétfő 12:26
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2015. május 18., hétfő 12:08
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 18., hétfő 11:36
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 18., hétfő 11:23
HozzászólásSzerző: gólvonal » 2015. május 17., vasárnap 19:07
Kreativitás = passzkészség, jó passzok a támadóharmadban, hosszú labdák; cselezőkészség nem felesleges cselekkel, a cselek jó irányba való kivitelezése; megfelelő technika alkalmazása szinte minden játékhelyzetben; megfelelő döntéshozatal kritikus ponton; jó helyezkedés; lövőtechnikawxyz írta:Kik a kreatív támadók, milyen szinttől jelented ezt ki? Nálam mondjuk Benzemánál kezdődik. A belga top szinten nálam nem az
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 17., vasárnap 19:03
R.M.C.F írta:Ez a javi martínez komoly? Ide ne hozzák azt a gyökeret.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 17., vasárnap 19:00
Egyértelmű. No, meg az is, hogy Hazard, Javi Martinez, Lacazette hármas nem fog mozdulni - főleg nem ide. Utóbbit meg 1 jó szezonnal a háta mögött nem lehet csak úgy Real kezdőbe dobni. Ez nem FIFA16tucsoki írta:Arról nem írtál, hogy hogyan osztanád be a játékperceket; ennyi és ilyen kaliberű középpályást lehetetlen foglalkoztatni...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 17., vasárnap 19:00
HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. május 17., vasárnap 18:57
Arról nem írtál, hogy hogyan osztanád be a játékperceket; ennyi és ilyen kaliberű középpályást lehetetlen foglalkoztatni...Becksy23 írta:Egyértelműen hozni kéne, Verratti-val együtt. Bale meg mehet amerre lát. Plusz De Gea-Casillas csere, illetve kéne egy játékos, aki a védelem előtt képes jó munkát végezni, így alkalmanként meg lehet vele combosítani a középpályás védekezést, hogy ne legyen hatalmas üres tér a védelem és a középpálya között. Javi Martinez jó lehet erre, legalább +1 spanyol. És akkor már csak 1 cserecsatár kell, vagy Hernandez-t itt tartani.
De Gea, Keylor Navas
Carvajal, Danilo, Ramos, Varane, Pepe, Nacho, Marcelo
Modric, Kroos, Verratti, Javi Martinez, Casemiro, James, Isco, Hazard, Odegaard
Ronaldo, Benzema, Lacazette
Kölcsönbe: Illarramendi, Lucas Silva, Jesé, Asensio
Mindenki más mehet.
Ezzel a kerettel kiegyeznék, 4-4-2-ben nagyrészt, de Javi Martinez bedobásával könnyen át lehetne állni 4-3-3-ra, 4-1-4-1-re, 4-5-1-re...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 17., vasárnap 18:43
Nem támadólag írtam, teljesen egyet értek veled. Sokakat befolyásol a média. Csak amióta Te ezt felhoztad, sokan jönnek ezzel Hazardnál (is). Mint most wxyz. Pedig én nem azért tartom nagyra Hazard-t, ezért írtam azt, amit. Látom amit látok. Nekem nem csak egy forgolódó, semmit hasznot nem hozó játékos, hanem a mai mezőnyben igenis top játékos. Aztán kinek mi, nekem tetszik a játéka még így is, hogy amúgy szerintem több van benne ennél.R.M.C.F írta:Ezen mindenki megsértődik,és kikéri magának. Nem is arra gondoltam,hogy mindenkinek,hanem nagy részének. Természetesen Te nem vagy ebben benne.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 17., vasárnap 18:30
Ezen mindenki megsértődik,és kikéri magának. Nem is arra gondoltam,hogy mindenkinek,hanem nagy részének. Természetesen Te nem vagy ebben benne.Azért mert RMCF folyamatosan hangoztatja, hogy a média mossa mindenki agyát, még nem feltétlen befolyásol engem is
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 17., vasárnap 18:04
Igaz, hogy teljes más stílus, poszt, de igen... szerintem van olyan kreatív Hazard mint Benzema.wxyz írta:wxyz írta:Kik a kreatív támadók, milyen szinttől jelented ezt ki? Nálam mondjuk Benzemánál kezdődik. A belga top szinten nálam nem az
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem