Depor még alázhat a campnouban.Igazából már nem rohadtul mindegy? Fölösleges ezen pörögni, meg spekulálni...

Mi meg leikszelünk a getafeval.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 17., vasárnap 18:34
Depor még alázhat a campnouban.Igazából már nem rohadtul mindegy? Fölösleges ezen pörögni, meg spekulálni...
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 17., vasárnap 18:31
palesz77 írta:Ez mit szívott?Realista24 írta:Enrique Cerezo (Atletico elnöke) a Barcelona elleni bajnoki előtt: "Spanyolországban mi vagyunk a két legjobb csapat. Nagyon jó emlékeink vannak a tavalyi mérkőzésről és bajnoki győzelem ünneplésről a Camp Nouban, így ha ma a Barcelona megnyerné a Ligát remélem együtt ünnepelhetjük majd"Szétrúgják majd most is Neymarékat, erre mérget vennék, majd utána biztos egymás nyakában fognak örömködni..
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 17., vasárnap 18:29
realistahuni írta:Mondjuk ha kikap az atma akkor a valencia feljöhet 1 pontra.
De kikapnak, kétségem sincs.
HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. május 17., vasárnap 18:29
Ez mit szívott?Realista24 írta:Enrique Cerezo (Atletico elnöke) a Barcelona elleni bajnoki előtt: "Spanyolországban mi vagyunk a két legjobb csapat. Nagyon jó emlékeink vannak a tavalyi mérkőzésről és bajnoki győzelem ünneplésről a Camp Nouban, így ha ma a Barcelona megnyerné a Ligát remélem együtt ünnepelhetjük majd"
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 17., vasárnap 18:27
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 17., vasárnap 18:21
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 17., vasárnap 18:19
Bundaszagot érzek...Realista24 írta:Enrique Cerezo (Atletico elnöke) a Barcelona elleni bajnoki előtt: "Spanyolországban mi vagyunk a két legjobb csapat. Nagyon jó emlékeink vannak a tavalyi mérkőzésről és bajnoki győzelem ünneplésről a Camp Nouban, így ha ma a Barcelona megnyerné a Ligát remélem együtt ünnepelhetjük majd"
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 17., vasárnap 18:19
Aranyos...Realista24 írta:Enrique Cerezo (Atletico elnöke) a Barcelona elleni bajnoki előtt: "Spanyolországban mi vagyunk a két legjobb csapat. Nagyon jó emlékeink vannak a tavalyi mérkőzésről és bajnoki győzelem ünneplésről a Camp Nouban, így ha ma a Barcelona megnyerné a Ligát remélem együtt ünnepelhetjük majd"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 17., vasárnap 18:17
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 17., vasárnap 18:03
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 17., vasárnap 17:54
HozzászólásSzerző: Bullet T » 2015. május 17., vasárnap 17:44
Tenyleg sokat erunk ezzel a matematika esellyeltorjack írta:Miért nem lep meghunmadridista írta:A legjobb az lett volna, ha elmarad az uccsú két meccs...szerintem már a játékosok sem akarják a hátuk közepére sem a bajnoki meccseket...nem tartok kizártnak 2 újabb vereséget sem...![]()
Tudom, hogy sci-fi, meg kb. tök esélytelen, de még matematikai sanszunk van a bajnokságra így...ha lefújták volna az egészet, meg már meglenne. A játékosokat meg le se szarom, tegyék ki a belüket a pályára a maradék 2 meccsen, ez a minimum.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 17., vasárnap 17:41
Miért nem lep meghunmadridista írta:A legjobb az lett volna, ha elmarad az uccsú két meccs...szerintem már a játékosok sem akarják a hátuk közepére sem a bajnoki meccseket...nem tartok kizártnak 2 újabb vereséget sem...
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 17., vasárnap 17:34
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. május 17., vasárnap 13:04
Azért még a Granada és az Eibar örülnek szerintem annak a +2 meccsnek, mert jelenleg kiesők...A legjobb az lett volna, ha elmarad az uccsú két meccs...szerintem már a játékosok sem akarják a hátuk közepére sem a bajnoki meccseket..
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 17., vasárnap 12:51
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 14., csütörtök 18:09
Pláne annak a fényében, hogy mi szurkolók tartjuk el őket, mi szolgáltatjuk a pénzt amiből ők dőzsölnek... és képesek ezt az ordító igazságot telibe szarni... ,,megpróbáltunk mindent" és pont ezért nem jutottunk tovább, mert nem tették, csak próbálták.morientes írta:Ki nem szarja le hogy mit akarnak a játékosok...hunmadridista írta:A legjobb az lett volna, ha elmarad az uccsú két meccs...szerintem már a játékosok sem akarják a hátuk közepére sem a bajnoki meccseket...nem tartok kizártnak 2 újabb vereséget sem...![]()
Hogy a büdös picsába van már,hogy mindenki számít,csak a szurkolók nem...Minimum meg kell dögleni a pályán,pont a szurkolók miatt,ha már sikerült ilyen gyönyörű szezont produkálni.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 14., csütörtök 18:04
Nagy ívben telibeszarják a szurkolókat. Az pofázás az megy meccs előtt/után, meg az arc meccs közben, aztán...morientes írta:Ki nem szarja le hogy mit akarnak a játékosok...![]()
Hogy a büdös picsába van már,hogy mindenki számít,csak a szurkolók nem...Minimum meg kell dögleni a pályán,pont a szurkolók miatt,ha már sikerült ilyen gyönyörű szezont produkálni.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 14., csütörtök 17:44
Rosszul fogalmaztam...természetesen én sem azokra a szurkolókra gondoltam akik már megvették a jegyüket az utolsó meccsekre...én sem örülnék ha elmaradna a meccs, amire egy valag lóvét költöttem...csak a mi játékosainkat ismerve, szerintem az uccsó két meccset már leszarják...főleg, hogy már tétje sincs neki (legalábbis számunkra)...szóval ez inkább már szenvedés lesz szerintem...főleg, hogy Carlo is már nagyon búcsúzkodott a tegnapi sajtótájékoztatón...Realista24 írta: Ja nagyon jó lett volna, le se kell szarni az embereket akik kifizettek már egy csomó pénzt a meccs miatt. Neked persze nem veszik kárba semmi. Jár a keksz.
![]()
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 14., csütörtök 16:15
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem