HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 17., vasárnap 17:34
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. május 17., vasárnap 13:04
Azért még a Granada és az Eibar örülnek szerintem annak a +2 meccsnek, mert jelenleg kiesők...A legjobb az lett volna, ha elmarad az uccsú két meccs...szerintem már a játékosok sem akarják a hátuk közepére sem a bajnoki meccseket..
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 17., vasárnap 12:51
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 14., csütörtök 18:09
Pláne annak a fényében, hogy mi szurkolók tartjuk el őket, mi szolgáltatjuk a pénzt amiből ők dőzsölnek... és képesek ezt az ordító igazságot telibe szarni... ,,megpróbáltunk mindent" és pont ezért nem jutottunk tovább, mert nem tették, csak próbálták.morientes írta:Ki nem szarja le hogy mit akarnak a játékosok...hunmadridista írta:A legjobb az lett volna, ha elmarad az uccsú két meccs...szerintem már a játékosok sem akarják a hátuk közepére sem a bajnoki meccseket...nem tartok kizártnak 2 újabb vereséget sem...![]()
Hogy a büdös picsába van már,hogy mindenki számít,csak a szurkolók nem...Minimum meg kell dögleni a pályán,pont a szurkolók miatt,ha már sikerült ilyen gyönyörű szezont produkálni.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2015. május 14., csütörtök 18:04
Nagy ívben telibeszarják a szurkolókat. Az pofázás az megy meccs előtt/után, meg az arc meccs közben, aztán...morientes írta:Ki nem szarja le hogy mit akarnak a játékosok...![]()
Hogy a büdös picsába van már,hogy mindenki számít,csak a szurkolók nem...Minimum meg kell dögleni a pályán,pont a szurkolók miatt,ha már sikerült ilyen gyönyörű szezont produkálni.
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 14., csütörtök 17:44
Rosszul fogalmaztam...természetesen én sem azokra a szurkolókra gondoltam akik már megvették a jegyüket az utolsó meccsekre...én sem örülnék ha elmaradna a meccs, amire egy valag lóvét költöttem...csak a mi játékosainkat ismerve, szerintem az uccsó két meccset már leszarják...főleg, hogy már tétje sincs neki (legalábbis számunkra)...szóval ez inkább már szenvedés lesz szerintem...főleg, hogy Carlo is már nagyon búcsúzkodott a tegnapi sajtótájékoztatón...Realista24 írta: Ja nagyon jó lett volna, le se kell szarni az embereket akik kifizettek már egy csomó pénzt a meccs miatt. Neked persze nem veszik kárba semmi. Jár a keksz.
![]()
HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. május 14., csütörtök 16:15
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 16:11
A mi utolsó meccsünkre gondolt.messideco írta:Depor
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. május 14., csütörtök 16:07
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 14., csütörtök 16:06
Ki nem szarja le hogy mit akarnak a játékosok...hunmadridista írta:A legjobb az lett volna, ha elmarad az uccsú két meccs...szerintem már a játékosok sem akarják a hátuk közepére sem a bajnoki meccseket...nem tartok kizártnak 2 újabb vereséget sem...
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. május 14., csütörtök 15:51
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2015. május 14., csütörtök 15:45
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 15:39
Ja nagyon jó lett volna, le se kell szarni az embereket akik kifizettek már egy csomó pénzt a meccs miatt. Neked persze nem veszik kárba semmi. Jár a keksz.hunmadridista írta:A legjobb az lett volna, ha elmarad az uccsú két meccs...szerintem már a játékosok sem akarják a hátuk közepére sem a bajnoki meccseket...nem tartok kizártnak 2 újabb vereséget sem...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 14., csütörtök 15:35
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 14., csütörtök 13:29
Realista24 írta:És még fizetni is fogok ezért![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 13:12
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 14., csütörtök 13:05
Casillas-Arbeloa,Nacho,Ramos,F.Coentrao-L.Silva,Illarra,Khedira-Bale,Chicharito,Jesé oszt hadd szóljonRealista24 írta:Én örülök, még meglehet a bajnokság. TrololololoToti írta:úgynézki, h meg lesz tartva az utolsó két forduló, legalábbis eddig ezt olvastam a kiszivárgott hírek alapján.
hát nem örülök, neki, de én már kihagyom ezt a 2 meccset.
Utolsó fordulóban meg majd nézhetem Jesét![]()
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 14., csütörtök 12:50
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 12:48
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem