Komoly kis döntő lesz, legutóbbi 5 meccsükből 4 döntetlenre végződött rendes játékidő alatt.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 31., vasárnap 9:56
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 21., csütörtök 22:48
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 21., csütörtök 21:46
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 21., csütörtök 21:39
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 21., csütörtök 21:28
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 18., hétfő 13:55
Hát, elég csúnya lett ez...az Oroszoknak.[/quote]morientes írta:Este Ororoszország-Kanada VB döntő,érdemes megnézni mert csúcs hoki lesz
Azért egy Toews,Getzlaf,Crosby van olyan technikás hokis mint pl Ovecskin,Malkin vagy Dadzjuk...a két válogatott hasonló szinten van,tegnap kanadának jött ki a lépés...kb ennyi.realistahuni írta:Vb-ket most nem követem annyira, és a topligákat sem, de a hoki is elment egy olyan irányba az utóbbi években, ahonnan Kanada messze kimagaslik. Már nincs annyi finesz, mint azon a generáción amelyiken felnőttem, Forsberg, Jagr, Selanne, Sundin, Fedorov, Kovalev stb. Egyre inkább az a mérce, hogy a játékosok mennyire tudnak eredményesek lenni kiszorított helyzetekből, persze sokkal gyorsabb az egész és az ütközések is már egy komoly elemnek számítanak.
Ma viszont Kanada lőtt nagy gólokat is, partiban nem voltak az oroszok, teljesen halott volt a passzjátékuk, aztán 2-3 gól után már csak gáláztak a juharlevelesek.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 18., hétfő 10:57
Csak hallottam róluk, de ez már megint olyan mint fociban, hogy az aranycsapat verné-e a mostani Realt, Barcát, BM-et vagy nem, nem sok értelme van.Tretyak - Fetyiszov - Kaszatanov -Makarov - Krutov - Larionov
nem szeretem az oroszokat (szovjeteket), de ez volt minden idők csapata. jégkorongban ezen nőttem fel, nagyon tudtak.
HozzászólásSzerző: Prométheusz » 2015. május 17., vasárnap 23:19
Tretyak - Fetyiszov - Kaszatanov -Makarov - Krutov - Larionovrealistahuni írta:Vb-ket most nem követem annyira, és a topligákat sem, de a hoki is elment egy olyan irányba az utóbbi években, ahonnan Kanada messze kimagaslik. Már nincs annyi finesz, mint azon a generáción amelyiken felnőttem, Forsberg, Jagr, Selanne, Sundin, Fedorov, Kovalev stb. Egyre inkább az a mérce, hogy a játékosok mennyire tudnak eredményesek lenni kiszorított helyzetekből, persze sokkal gyorsabb az egész és az ütközések is már egy komoly elemnek számítanak.
Ma viszont Kanada lőtt nagy gólokat is, partiban nem voltak az oroszok, teljesen halott volt a passzjátékuk, aztán 2-3 gól után már csak gáláztak a juharlevelesek.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 17., vasárnap 23:12
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 17., vasárnap 22:46
Hát, elég csúnya lett ez...az Oroszoknak.morientes írta:Este Ororoszország-Kanada VB döntő,érdemes megnézni mert csúcs hoki lesz
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 17., vasárnap 12:31
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 14., csütörtök 13:18
Nem sok vitte pedignmate írta:Mondtam![]()
Sajna nem bírtam nézni, fáradt voltam.
Maga a jégkorong amúgy közömbös számomra, de egyre jobban tetszik ez az NHL, szoros meccsek vannak, élvezetes.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 14., csütörtök 11:57
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 17:17
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 17:02
Egyszer mindennek eljön az idejenmate írta:Esélytelen, MSG-ből nem visznek el még egyet
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 13., szerda 14:18
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 13., szerda 14:12
Azért toltam ma egy kis geldet a washingtonra ma,ilyenkor jön a meglepiNYR meccs megvolt? 1-3-ról ha megfordítják az a nem mindegy.
HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. május 12., kedd 3:56
Nincs bizonyíték? Hagyjuk már. A labdák nagy része machinálva volt, nem 4. Amúgy lehet kérdezni, h mást miért nem, mindössze példát statuál a főfasz.poronty írta:4 meccs plusz 1 milla bünti a Pats-nek és elvették a jövő évi első körös picket meg a 2017-es 4. kört. Ez egy picit sok mikor nincs bizonyíték. Egyértelmű, hogy sok csapatnak bassza a csőrét, hogy a Pats minden évben ott van a playoffban és nyeri a meccseket sorba.
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 12., kedd 1:31
HozzászólásSzerző: poronty » 2015. május 12., kedd 1:22
Mintha nem lenne egyértelmű, hogy a tulajdonosok pénzelik Goddell-t. Ott van az Atlanta két évig csaltak minden hazai meccsen és kaptak 350 ezres büntit. Pár hete volt a Jets tampering azok kaptak 100 ezres büntit. A Vikings a hideg időben gépek segítségével melegítette a labdákat és semmilyen büntetést nem kaptak. Rodgers lenyilatkozta, hogy túlfújt labdákkal játszik és semmilyen büntetést nem kapott a Packers. Eli is szabálytalan labdákkal játszik, ő is lenyilatkozta, de a Giants se kap büntit. Ezen a bizonyos Colts-Pats meccsen 12 labdából 4 Colts labdát mértek a játékvezetők amiből 3 PSI mértéke a megengedettnél alacsonyabb volt, de semmilyen büntit nem kaptak. Konkrét bizonyítékok nélkül meszelték el a csapatot. De igen igazad van Goodell teljesen korrektül járt elPersze, mindegyik csapat olyan jóban van Goodellel, hogy csak egyet csettintenek és hopp, Brady-t 4 meccsre elmeszelik.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem