Jövőre ha szintet lép akkor nagyon komoly fegyver lehet.
Nyáron jöhet a 10 kiló izom neki is.

HozzászólásSzerző: realistahuni » 2015. május 24., vasárnap 13:37
HozzászólásSzerző: Gotti_sr4 » 2015. május 24., vasárnap 13:31
Igazaaad vanpheco írta:Már az első góljánál bukik ez az állítás, mert azt jobbal lőtteGotti_sr4 írta:ha jol tudom minden goljat bal labbal rugta + par fejes gol
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. május 24., vasárnap 13:15
japán gyerek lábait jól összecsomóztaToti írta:nem szereti a kis gólokat, annyi biztos
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 24., vasárnap 13:13
Már az első góljánál bukik ez az állítás, mert azt jobbal lőtteGotti_sr4 írta:ha jol tudom minden goljat bal labbal rugta + par fejes gol
HozzászólásSzerző: Gotti_sr4 » 2015. május 24., vasárnap 13:12
Szep szezont futott! Mi lenne ha meg jobb labbal is tudna rugni?Toti írta:na, kiderült, h szabadrúgást is tud lőni nem is szarul.![]()
mennyi lett a vége? 17gól 16gólpassz 2hónap kieséssel? :Đ![]()
nem szereti a kis gólokat, annyi biztos
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 24., vasárnap 12:43
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2015. május 17., vasárnap 8:30
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 16., szombat 22:08
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 16., szombat 21:14
Lehetne szálkásítani, csak Madridban nem ez a szokás. Benzema is milyen kis cingár gyerek volt, most meg tolja a súlyzózást keményen. Sok játékosra nem emlékszem most, akit fizikailag feljavítottak, elősegítettek volna úgymond. Másrészt meg a futótechnikája is furcsa már, mintha rozsdás lenne vagy valami beszorulna a végtagok közé én nem tudom, de olyan erölködést max a wcben látni, mint amit ő lerendez egy-egy sprintnél.wxyz írta: Ha már megszabadulna a rajta lévő "feleslegtől" javulhatna
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 16., szombat 21:14
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 16., szombat 21:10
Régebbi szezonjaihoz képest is rosszabbnak tűnik nekem fizikálisan. Úgyhogy szerintem mindenképpen lehetne javítani a sebességén. Mozgásán és az alkatán szerintem biztosanJames meglátjuk milyen lesz a második szezonjában, ott majd kiderül több minden. Nekem nagyon lassú előre, más játékosoknál a tendencia nem azt mutatja, hogy javítanák a gyorsaságot, robbanékonyságot...általában csak az izomépítés megy, ami nem sül el jól.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 15., péntek 23:49
Én nem emlékszem, hogy írtam volna olyat, hogy 442-ben jó a jobb oldalt. Én középső középpályásként sosem voltam vele megelégedve. Ellenben támadó szerepkörben jól tolja.numberone1 írta:Eddig az volt a duma, h 4-4-2-ben jo jobb oldalt. Most az, h a tamado harmadban feljebb...ezeken jot rohogok. Egy biztos, erosebb csapatok ellen betli, keves, nem huzo ember. Nekunk olyan kell aki huzza a csapatot, ha kell...kirantja a kakikol.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. május 15., péntek 23:00
Számomra egyértelmű, hogy fel kell tolni az első 3ashoz Bale-t meg eladni a ......... -ba. Én azt remélem a vezetőség Verrattiban gondolkodik ezért így nem fognak nagy pénzeket támadókra költeni és James mehet egy sorral feljebb ahol kihozhatja magából akár a maxot is. Aztán mehetne egy ilyen jövőre:pheco írta:Szezon elején nagyon tele volt a gatyája, de én még mindig azt látom rajta, hogy kicsit meg van szeppenve. Azért, ha megnézzük a válogatottban ő a legnagyobb sztár, a régebbi csapataiban is ő volt, itt viszont egy a sok közül. Jövőre még jobb lesz szerintem. Igazából számokban elég, ha hasonlót hoz, játékban kéne kicsit több.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2015. május 15., péntek 22:59
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 15., péntek 22:50
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2015. május 15., péntek 21:51
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2015. május 14., csütörtök 22:36
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. május 14., csütörtök 16:54
ha az árát veszed, akkor vehetjük a marketing értékét is, aakkor meg valószínűleg megérte, de amúgy egyetértek veled, 80 millióért a játéka kevésCsabi írta:mindenkinek mennie kell akira ancelotti nem számít. silva, illarra, coentrao, chicharitó, jesé, khedira. az nem megoldás hogy "fontostagjaacsapatnak", aztán látjuk, annyira fontos mondjuk egy lucas silva, hogy se az első 60 percre nem lehet betenni, hogy mondjuk egy támadó vagy akárki pihenhessen és ha kell beszálljon a végén, se annyira nem fontos, hogy az utolsó 15 percben bejöhessen "hátha, mert friss a lába" alapon
na de ez itt off, sorry.
jamesszel egyelőre nem vagyok elégedett, mert az árához mérem, ha a feléért jött volna (ami a reális ára), akkor nagyon elégedett lennék.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2015. május 14., csütörtök 14:29
HozzászólásSzerző: ericco » 2015. május 14., csütörtök 13:52
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem