Eddig ott tartanak ahol tavaly, osztályozós helyen. Mondjuk 1 gól és máris változik mindensoadroli írta:na, a Hamburg bent marad úgy néz ki, 2-0-ra visznek a Schalke ellen.
A Hertha nyugodhat már meg.
no mégse

HozzászólásSzerző: ferni » 2015. május 23., szombat 17:06
Eddig ott tartanak ahol tavaly, osztályozós helyen. Mondjuk 1 gól és máris változik mindensoadroli írta:na, a Hamburg bent marad úgy néz ki, 2-0-ra visznek a Schalke ellen.
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2015. május 23., szombat 16:47
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 23., szombat 16:45
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2015. május 23., szombat 16:41
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 19., kedd 22:25
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. május 16., szombat 18:49
Na bmeg csúnyán elnéztem vmit, 1-0ás vereség fér csak bele 100%ferni írta:Na Dárdainak csak sikerült bent tartania a Herthát, pedig nem volt könnyű dolga, reméljük jövőre egy erős középmezőny is összejön majd.
5 góllal csak nem kapnak ki a Hoffenheimtől
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. május 16., szombat 18:35
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 16., szombat 17:27
HozzászólásSzerző: András93 » 2015. május 16., szombat 16:21
Ez nem igaz, még nincs meg nekik. Kupadöntős nem automatikus résztvevő. Ez minden más bajnokságban így van az idei szezontól. Ugyanis ha a kupagyőztes már a bajnokságban megszerzett egy európai helyet, akkor a bajnokságban a következő még nem induló kapja a jogot.Ferencváros írta:Dortmundnak már megvan az EL, mert kupadöntősök a Wolfsburg ellen. Ha jól tudom.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 16., szombat 16:16
Egy nagy taslit, azt kapsz te...GT37 írta:Dortmundos haverom is nagyon dicséri, azt mondja, a visszatérése után közvetlenül volt egy gyengébb periódusa, amikor láthatóan a szükségesnél is óvatosabban játszott és úgy tűnt, nagyon fél egy újabb sérüléstől, de amióta ezen sikerült túllépnie, elég komoly szinten futballozik.ziro4vr írta:Erről beszéltem. Ezt a gyereket meg kell szerezni, mert visszatért belé az élet.
A Verratti - Gündogan páros jön ide, kárpótlásul megkaphatjátok Sergi Robertót, vagy ha ő nem kell, akkor ott van Lars Bender a Leverkusenből. Iránta is érdeklődtünk korábban a katalán média szerint, szóval biztos jó.
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 16., szombat 16:13
Dortmundos haverom is nagyon dicséri, azt mondja, a visszatérése után közvetlenül volt egy gyengébb periódusa, amikor láthatóan a szükségesnél is óvatosabban játszott és úgy tűnt, nagyon fél egy újabb sérüléstől, de amióta ezen sikerült túllépnie, elég komoly szinten futballozik.ziro4vr írta:Erről beszéltem. Ezt a gyereket meg kell szerezni, mert visszatért belé az élet.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 16., szombat 16:12
Sokáig sérült volt, most épülget fel.Remy írta:Amúgy azzal a Draxler gyerekkel mi a helyzet? Nagyon fel volt sztárolva, aztán idén nem nagyon hallottam róla.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 16., szombat 16:11
Remy írta:Amúgy azzal a Draxler gyerekkel mi a helyzet? Nagyon fel volt sztárolva, aztán idén nem nagyon hallottam róla.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 16., szombat 16:09
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. május 16., szombat 16:00
Leszünk barátok?pheco írta:Gündogan már elég faszán tolja, simán elnézegetném itt. Vele simán lehetne pihentetni Modricot és Kroost is. De a Modric-Kroos-Gündogan hármas sem hangzik rosszul.
HozzászólásSzerző: pheco » 2015. május 16., szombat 15:58
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 16., szombat 15:41
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. május 16., szombat 15:18
Valóban, az kiment a fejemből. Mondjuk attól még remélem jó meccs leszFerencváros írta:Dortmundnak már megvan az EL, mert kupadöntősök a Wolfsburg ellen. Ha jól tudom.
HozzászólásSzerző: Ferencváros » 2015. május 16., szombat 15:16
Dortmundnak már megvan az EL, mert kupadöntősök a Wolfsburg ellen. Ha jól tudom.nmate írta:Wolfsburg - Dortmund 15:30-tól, finom meccsre számítok, EL-ért mennek a dortmundiak, Wolfsburg pedig tartani akarja a BL-t. Megnézem magamnak még egyszer ezt a De Bruyne gyereket, azon a kevés meccsen amin láttam nem nyűgözött le, ilyen robot mozgású, modern focistának tűnik nekem, aki nem egy őstehetség, de komoly munkával húzta magát fel, plusz effektíven hozza a statokat. Az a baj, az ilyesmi nem tud lenyűgözni. Bár még rám cáfolhat.
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem