Bundesliga
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Re: Bundesliga
Gündogan már elég faszán tolja, simán elnézegetném itt. Vele simán lehetne pihentetni Modricot és Kroost is. De a Modric-Kroos-Gündogan hármas sem hangzik rosszul.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Eddig jó a buli
Nézős meccs.

- nmate
Valóban, az kiment a fejemből. Mondjuk attól még remélem jó meccs leszFerencváros írta:Dortmundnak már megvan az EL, mert kupadöntősök a Wolfsburg ellen. Ha jól tudom.

- Ferencváros
- Kedvenc csapatod: Ferencváros, Nashville, Magyar válogatott
Dortmundnak már megvan az EL, mert kupadöntősök a Wolfsburg ellen. Ha jól tudom.nmate írta:Wolfsburg - Dortmund 15:30-tól, finom meccsre számítok, EL-ért mennek a dortmundiak, Wolfsburg pedig tartani akarja a BL-t. Megnézem magamnak még egyszer ezt a De Bruyne gyereket, azon a kevés meccsen amin láttam nem nyűgözött le, ilyen robot mozgású, modern focistának tűnik nekem, aki nem egy őstehetség, de komoly munkával húzta magát fel, plusz effektíven hozza a statokat. Az a baj, az ilyesmi nem tud lenyűgözni. Bár még rám cáfolhat.
Egyébként én is nagyon jó meccsre számítok, de ahogy néztem a mai párosításokat, mindegyik brutál meccs lesz. Mindenhol a kiesés, vagy EL/BL miatt küzdenek a csapatok. Szorosra sikeredett idén a Bundesliga.

- nmate
Wolfsburg - Dortmund 15:30-tól, finom meccsre számítok, EL-ért mennek a dortmundiak, Wolfsburg pedig tartani akarja a BL-t. Megnézem magamnak még egyszer ezt a De Bruyne gyereket, azon a kevés meccsen amin láttam nem nyűgözött le, ilyen robot mozgású, modern focistának tűnik nekem, aki nem egy őstehetség, de komoly munkával húzta magát fel, plusz effektíven hozza a statokat. Az a baj, az ilyesmi nem tud lenyűgözni. Bár még rám cáfolhat.
Guradiolával egy elég merészet húztak, saját magukkal mentek szembe amikor kinevezték. Ez mellé még a saját stílusukkal, német edzővel tripláztak. Ezek mégjobban felerősítették a kételkedőket
Ha kirúgják a vezetőség elismeri, hogy nagyot hibáztak. Szerintem ezért benne van, hogy kitölti a szerződését, majd lekommunikálják úgy a helyzetet, hogy a legkevésbé legyen elismerve a hibás döntésük
Ha kirúgják a vezetőség elismeri, hogy nagyot hibáztak. Szerintem ezért benne van, hogy kitölti a szerződését, majd lekommunikálják úgy a helyzetet, hogy a legkevésbé legyen elismerve a hibás döntésük
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ki lesz ez is magyarázva, hogy a nagy MSN-től nem szégyen kikapni, azért kétszer is elődöntőbe vitte őket, bajnokság pipa, 70% labdatartás pipa...az ilyeneknek, mint pl a city tulajai, pont elég...R.M.C.F írta: Mindig tudvalévő volt, hogy nem egy nagy szám mint edző. Akkor, ott jókor volt jó helyen.Már akkor is megbeszéltük amikor a sikerkorszaka volt,váltani nem(nem is nagyon kellett neki mert 95% ban gólokkal vertek mindenkit), de ha kellett volna,bukott is egyből.
Mű.....én nem bírtam, mert nem tűnt soha sem őszintének. Illetve mert akkor túlcopták oltári módon,attól meg viszket a nagylábujjam.
Nem illik.
ki volt itt nagy sidney sam rajongó?
na mots boatenggel kézen fogva mennek el ingyé a schalkétól.
na mots boatenggel kézen fogva mennek el ingyé a schalkétól.
Azt bírom Guardiolában, mikor előbújik belőle a féreg, ha nem fut a szekér. Rég láttam ekkora képmutató pöcsfejet a fociban, mint ő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
ziro4vr írta:Na ja, kupát bukták, BL-t bukják, a nem homokos németek lázadoznak, a 17 misis fizu sem piskóta és hát Beckenbauerék sem azok a szelíd báránykák. Szerintem a BL meccs után bejelentik, hogy távozik.
Mindig tudvalévő volt, hogy nem egy nagy szám mint edző. Akkor, ott jókor volt jó helyen.Már akkor is megbeszéltük amikor a sikerkorszaka volt,váltani nem(nem is nagyon kellett neki mert 95% ban gólokkal vertek mindenkit), de ha kellett volna,bukott is egyből.
Mű.....én nem bírtam, mert nem tűnt soha sem őszintének. Illetve mert akkor túlcopták oltári módon,attól meg viszket a nagylábujjam.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Na ja, kupát bukták, BL-t bukják, a nem homokos németek lázadoznak, a 17 misis fizu sem piskóta és hát Beckenbauerék sem azok a szelíd báránykák. Szerintem a BL meccs után bejelentik, hogy távozik.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Az egy dolog, hogy ő mit szeretne.nmate írta:Kapnak otthon egy hatost aztán hallgassuk meg ismét.
Anno meg lett mondva neki és még ő is lenyilatkozta, hogy csak akkor tud maradni továbbra is a BM-nél, ha szállítja a BL-t.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
Kapnak otthon egy hatost aztán hallgassuk meg ismét.
pep
"I have one year left on my contract. I'll stay here next season. That is all,"
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nekem nem kell védenem az igazam, mert én tudtam, hogy miről beszélek veled ellentétben. Ezzel is csak magadat égeted, 5 perc google, aztán láss csodát. Na mindegy

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hát igen így mindjárt más. de miért keresnék rá újból mikor lököd a linket hogy olvassam el és abban egy szóval sem szerepel a kivásárlási ár. nem magamat kell meggyőzni az igazamról hanem te véded az igazadat. és így sikerült is. de magamat nem töröm hogy neked adjak igazat
főleg ha a link amit adsz azon nincs ilyen infó. de igen. igazad van. az illarrás példám rossz infókon alapult így nem felel meg jó példaként a kruse esetnél.

- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Használd az internetet kérlek.BBeno írta:mert mi van itt? 32,19 millió. erre rájön a 21 % amit visszaigényelhetünk így kijön a 38.9 millió. de ebből a hivatalos cuccból nem derül ki hogy ez most kivásárlási ára volt-e illarrának. semmi buy-out clause nincs a szövegben. az van hogy ez az adó akkor van mikor két spanyol klub egymástól vesz. ez semmi trollkodás.
De segítek megint, lásd kivel van dolgod:
Real Madrid technical director Miguel Pardeza has welcomed the arrival of Asier Illarramendi.
“Real Madrid deposited the value of the buy-out clause value in the LFP by mutual agreement with Real Sociedad. That was the transaction."
Meg úgy hatvankét hír van arról, hogy REAL MADRID, ILLARRAMENDI, BUYOUT CLAUSE, stb...

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mert mi van itt? 32,19 millió. erre rájön a 21 % amit visszaigényelhetünk így kijön a 38.9 millió. de ebből a hivatalos cuccból nem derül ki hogy ez most kivásárlási ára volt-e illarrának. semmi buy-out clause nincs a szövegben. az van hogy ez az adó akkor van mikor két spanyol klub egymástól vesz. ez semmi trollkodás.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jól van, te tuti valami google troll vagy csak nem használod rendesen az internetet. Nem tudok mit kezdeni veled.BBeno írta:hát itt pont hogy engem erősítesz meg. ugyanis itt szó sincs kivásárlási árról. sőt azt írja hogy ez az adó akkor van mikor két spanyol klub egymás közt ad-vesz. elvileg illarra kivásárlási ára 30 millió volt. itt arról írnak hogy fizettek 32-t.
MERTmadridomon ilyen hírek voltak hogy 30 tisztán és 8.9 az adó. meg előtte volt róla szó hogy simán 38 és akkor nincs kiv. ár. de a hivatalosban meg csak 32 ahogy olvasom.
ANNYI
VOLT
A
KIVÁSÁRLÁSI
ÁRA.
Próbáltam tagoltan írni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
hát itt pont hogy engem erősítesz meg. ugyanis itt szó sincs kivásárlási árról. sőt azt írja hogy ez az adó akkor van mikor két spanyol klub egymás közt ad-vesz. elvileg illarra kivásárlási ára 30 millió volt (by madridom rövidhír). itt arról írnak hogy fizettek 32-t.
madridomon ilyen hírek voltak hogy 30 tisztán és 8.9 az adó. meg előtte volt róla szó hogy simán 38 és akkor nincs kiv. ár. de a hivatalosban meg csak 32 ahogy olvasom.
madridomon ilyen hírek voltak hogy 30 tisztán és 8.9 az adó. meg előtte volt róla szó hogy simán 38 és akkor nincs kiv. ár. de a hivatalosban meg csak 32 ahogy olvasom.