olasz stílusával nő a zsákbamacska faktor
El Shaarawy olasz stílus? Érdekes szemlélet.
Mondjuk mi az olasz stílus? Voltak ott igen pengés játékosok, Totti, Del Piero a közelmúltból. Nem hozzájuk mérem, de a Fáraó (eleve ugye egyiptomi származású) egész jó játékos, technikailag képzett, robbanékony, célratörő.
Nyilván ide nem kellene, de azért nem hiszem, hogy stílusidegen lenne neki egy spanyol bajnokság.
Egyébként nyilván kacsa. A Milannal nem debilek dolgoznak, nem kell oda Kaká már rég. Tudják, hogy egy hulladék, nagy a fizuja is, ellenben El Shaarawy előtt még fényes jövő is állhat, fiatal gyerek. Pont nem Őt fogják elengedni.
Kakát a hírek szerint "megfenyegették", hogy úszik a VB szereplése, de szerintem amúgy is esélytelen, így továbbra is felveszi inkább a 10 millióját a semmire.
Bizony, tegnap én is ezt írtam. Nem érdekli Őt már a foci, a VB sem, tudja, hogy nincs esélye... A pénz meg mindig jól jön. Itt marad a szerződése végéig, aztán hazamegy bohóckodni pár évre.
más csapatok érdeklődései egyelőre csak pletyka szinten vannak jelen; amint megvan Ancelotti talán elindul valami az eladások terén is!
Nagyon remélem. Pedig biztos lenne vevő rájuk (Kakára nem), csak sajnos ki fognak várni. Perez addig be is jelent majd néhány igazolást, nyílt titok, hogy Bale-t hajtjuk, előbb-utóbb mi leszünk kényszerhelyzetben, mert nem marad hely 1-2 embernek. Ezt nem könnyű összehangolni. Ha előbb adunk el, mint veszünk, akkor tudják, hogy adott posztra kellene ember, az eladó klub többet kér, ha előbb veszünk, akkor tudják, hogy létszámfölöttivé vált adott játékos, kevesebbet ajánlanak...
Ilyen szempontból mondjuk Coentrao jó, nem kell mindenáron eladni, szóval bagó ajánlatokat ki lehetne röhögni.
Callejonnál szinte mindegy, neki a reális ára szerintem 8, max. 10 millió euró. Ennyi körül is fog lelépni szerintem, 7-8 millióért.
DM meg végül szerintem akár maradhat is. Bale nem fog jönni, elképzelhető, hogy csatár sem, így ha nagyon ég a ház és Cét kell feltolni (ne kelljen), akkor DM fontos lehet. Illetve eleve ha nem jön a walesi, akkor Iscoval megküzd a jobb oldali támadó posztért.
Higuaín az, akit fix távozónak veszek (Hála Istennek). Őt Ancelotti után nem sokkal szerintem be is jelentik, Arsenal vagy Juve.