De simán benne van az is, hogy kaptok egy gyenge ellenfelet az elsőből is, nem mintha a továbbjutásotok nem lenne garantált a csoportkörből. ;)András93 írta:Ezt írtam kicsit lejjebb a kiesésünk után. A legszebb benne, hogy messze a legmagasabb koefficienssel, vagyis a címvédő mögött második kiemeltek lennénk a régi rendszerben.dannen írta:második kalapban leszünk a BL-ben, csodálatos.
Az első kalap is az amit felvázoltam (Barcelona, Bayern München, Chelsea, Benfica, PSG, Juventus, Zenit, PSV). Innen kaphatunk egy erőset, de halálcsoport csak akkor lenne, ha a 3. és a 4. kalapból jönne még valaki (Lazio, Roma, Mönchengladbach, Wolfsburg, Lyon, Monaco).
2. kalap valószínűsíthető: Real Madrid, Atlético Madrid, Porto, Arsenal, Manchester United, Valencia, Bayer Leverkusen, Manchester City
Innen egyelőre csak a Real, a Porto és a City biztos, de a másik két angolból és két spanyolból is egy-egy biztos még (a bajnoki 3.). Ha az így összejön, szép kis párosításokat sorsolhatnának. Pláne, hogy a Barcának és a Chelseanek kapásból kiesne 3-3 csapat.

Bajnokok Ligája
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Re: Bajnokok Ligája
- András93
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ezt írtam kicsit lejjebb a kiesésünk után. A legszebb benne, hogy messze a legmagasabb koefficienssel, vagyis a címvédő mögött második kiemeltek lennénk a régi rendszerben.dannen írta:második kalapban leszünk a BL-ben, csodálatos.
Az első kalap is az amit felvázoltam (Barcelona, Bayern München, Chelsea, Benfica, PSG, Juventus, Zenit, PSV). Innen kaphatunk egy erőset, de halálcsoport csak akkor lenne, ha a 3. és a 4. kalapból jönne még valaki (Lazio, Roma, Mönchengladbach, Wolfsburg, Lyon

2. kalap valószínűsíthető: Real Madrid, Atlético Madrid, Porto, Arsenal, Manchester United, Valencia, Bayer Leverkusen, Manchester City
Innen egyelőre csak a Real, a Porto és a City biztos, de a másik két angolból és két spanyolból is egy-egy biztos még (a bajnoki 3.). Ha az így összejön, szép kis párosításokat sorsolhatnának. Pláne, hogy a Barcának és a Chelseanek kapásból kiesne 3-3 csapat.

-
- Kedvenc csapatod: Bayern München
Az a legszebb, hogy a Juve is triplázhat. Ez csak most esett le.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Igen. Lesznek is vices csoportok. Valoszinuleg lesz 1-2 full limonade ahol egy nagyagyu sincs, meg lesz 1-2 olyan ahol 2 vagy tobb is. Platiniek megoldottak...András93 írta:Nem tudom tudjátok-e, de az új szabály értelmében jövőre második kalaposak leszünk (a legmagasabb koefficienssel).
Olyan csapatokat kaphatunk az elsőből, mint a Bayern München, a Chelsea, a Juventus vagy a PSG.![]()
És valószínű első kalapos lesz még a Benfica, a Zenit és a PSV.

"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Az uj szabalyok ertelmeben a 7 legjobb bajnoksag gyoztese (spanyol, angol, nemet, olasz, francia, portugal, orosz) es a BL gyoztes kerul az elso kalapba. Amennyiben a BL gyoztes megnyerte hazaja bajnoksagat is, akkor a nyolcadik, vagyis a holland liga gyoztese kerul az elso kalapba.Gilberto írta:Valaki elmagyarázná, hogy a makkomba kerülhetünk mi a második kalapba?
- Gilberto
Valaki elmagyarázná, hogy a makkomba kerülhetünk mi a második kalapba?Nem tudom tudjátok-e, de az új szabály értelmében jövőre második kalaposak leszünk (a legmagasabb koefficienssel).
Olyan csapatokat kaphatunk az elsőből, mint a Bayern München, a Chelsea, a Juventus vagy a PSG.![]()
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Csoportkörben nem lesz velük probléma...csak az igazán nagy téttel bíró meccseken szopunk ki tőlük...Toti írta: remélem a juventust kapjuk, minél hamarabb.
Mondjuk ha a döntőben találkoztunk volna velük, valamiért azt érzem, hogy meg tudtuk volna őket verni...
remélem a juventust kapjuk, minél hamarabb.András93 írta:Nem tudom tudjátok-e, de az új szabály értelmében jövőre második kalaposak leszünk (a legmagasabb koefficienssel).
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- András93
Nem tudom tudjátok-e, de az új szabály értelmében jövőre második kalaposak leszünk (a legmagasabb koefficienssel).
Olyan csapatokat kaphatunk az elsőből, mint a Bayern München, a Chelsea, a Juventus vagy a PSG.
Olyan csapatokat kaphatunk az elsőből, mint a Bayern München, a Chelsea, a Juventus vagy a PSG.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen, felállt védelem ellen nehéz.
Átlövésekkel lehetett/kellett volna többet operálni, de az is macerás volt, mert a labdásra kirontottak azonnal.
Bár én megmondtam volna tényleg, hogy gyereke el kell sütni aztán max kipattan vagy kimegy.
De egy James-Kroos-Bale-Ronaldo-Benzema(féligmeddig) sortól nem hiszem el, hogy nem menne be 10/1 lövés 20/25 méteren belül, ha úgy istenesen megküldik
Átlövésekkel lehetett/kellett volna többet operálni, de az is macerás volt, mert a labdásra kirontottak azonnal.
Bár én megmondtam volna tényleg, hogy gyereke el kell sütni aztán max kipattan vagy kimegy.
De egy James-Kroos-Bale-Ronaldo-Benzema(féligmeddig) sortól nem hiszem el, hogy nem menne be 10/1 lövés 20/25 méteren belül, ha úgy istenesen megküldik
ZIDANE
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
dannen írta:esetleg kéne valaki aki képes ilyenkor egy váratlan passzra/cselre/bármire , hogy felbontsa a tömörülő védelmet.
Nekem is hiányzott Modric, de csodát ő sem tud tenni. A Juve 10 emberrel beállt az alapovonal előtti 20-25 méteres sávba. Nem mentek sehova, nem is akartak mozdulni semmilyen irányban. Nem volt passzsáv, amit meg lehet játszani, csak 1-1 kirontó majd visszazáró játékos. A cseh TV-s szakkommentátor, egy egykori olasz bajnokságban játszó futballista, meg is jegyezte, hogy ennyire visszaállva nagyon nehéz lesz kibírni kapott gól nélkül. Mert nem kicsinyítve a Juve érdemeit, ebben az időszakban is lőhettünk volna gólt. Elég csak Bale helyzeteire gondolni, vagy Bonucci utolsó másodperces mentéseire. De ez benne van a pakliban. Ami nincs benne, hogy a waleszi nem indul a hátsó kapufára. Amikor lebirkózták Chicharitót, senkitől nem zavartatva bekotorhatta volna a labdát, ha normális támadóként megy a kapu felé. De nem, el sem indult, inkább helyben állva integet a bírónak. Tegnap egy Raúl kaliber legalább egyett bekotort volna az össze-vissza csorgó labdákból.Toti írta:modric y nada mas
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én meg jelenleg ott tartok, hogy nem fogom megnézni a döntőt...fölöslegesen nem fogom fájdítani a szívemet...a Barca nyerni fog, kár bárkinek is áltatnia magát, egyszerűen jobbak és jobban is megérdemelnék mint az olaszok...és nem akarom látni, ahogy mindenki majd a Barcáról fog újra ömlengeni és Messi földöntúli képességeitől lesz tele minden médium...én ebből nem kérek...igazándiból már a két utolsó meccsünkre sem vagyok kíváncsi...inkább maradok a szokásos jól bevált szlogenünknél: majd jövőre

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát szerintem... amilyen formában van most a Barcelona és a Bayern sima kiejtése után, egyszerűen nincs az a csapat, amelyik megállítaná őket. Oké a védelmük nem éppen a legjobb, de pont ellensúlyozza az MSN trió, akik egyszerűen frenetikusan játszanak és képesek a legfontosabbra: hogy eldöntsenek egy meccset.morientes írta:Remélem igazad lesz öreg,aztán elemezgetheted meg magyarázhatod a bizonyítványt ahogy szoktad.annyira mondogatja mindenki, hogy sima barca győzelem lesz, hogy már csak azért se lesz az.
Messze van még a Június 6-a, de én már elkönyveltem a Barcelona sikert a jelenlegi formájuk okán.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Remélem igazad lesz öreg,aztán elemezgetheted meg magyarázhatod a bizonyítványt ahogy szoktad.annyira mondogatja mindenki, hogy sima barca győzelem lesz, hogy már csak azért se lesz az.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Benzema - Chicha csere...istimester írta:Az utolsó 30 oercben kezdtünk ívelgetni, lehet röhögni, de ott már nrm volt idő és főleg HELY a földöN megjátszott akciókra. Tökéletesen lezárták a közepét.
modric y nada masdannen írta:esetleg kéne valaki aki képes ilyenkor egy váratlan passzra/cselre/bármire , hogy felbontsa a tömörülő védelmet.istimester írta:Az utolsó 30 oercben kezdtünk ívelgetni, lehet röhögni, de ott már nrm volt idő és főleg HELY a földöN megjátszott akciókra. Tökéletesen lezárták a közepét.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Szerintem idén ezt gondolta mindenki a Rearól is,és lám nekik sem jött össze a címvédés.Azért szép a BL. Nincs címvédés.Ráadásul az elmúlt 5 évben 5 különböző csapat nyert.Meg van ennek is a szépsége.dannen írta:én alapból a barcának szurkolnék, mert ilyen nyomorék juventus ne nyerjen BL-t. viszont ott a másik fele, hogy ennek a barcának ha kijön a lépés jövőre is nagy esélyesek lesznek és nem akarok, hogy címet védjenek.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Az utolsó 30 oercben kezdtünk ívelgetni, lehet röhögni, de ott már nrm volt idő és főleg HELY a földöN megjátszott akciókra. Tökéletesen lezárták a közepét.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Földön játszva rommá lehet verni az ilyen chielliniket, csak hát ez a nagyokosainknak nem jutott eszébe, inkább balfaszok módjára ívelgettek.
Igaz az sem ártana ha egy normális kényszerítőt össze tudnának hozni a sokmilliósaink.

Igaz az sem ártana ha egy normális kényszerítőt össze tudnának hozni a sokmilliósaink.