Rotten: Fresh: 213 / Rotten: 4
IMDB: 40k szavazat után 8.9 és 25. a top250-en.

Legyen már csütörtök.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 17., vasárnap 9:34
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 15., péntek 22:41
Orulok, hogy megemlitetted a Her-t, ennyi eleg is volt, hogy felkeltse az edeklodesemet. Arrol nem is beszelve, hogy alapbol erdekel ez a tema. Maga a film tetszett, az elejen talan voltak kevesbe erdekes percek, de a masodik fele mindenkepp karpotolt.soadroli írta:Tényleg nagyon jó a Ex Machina, akinek a Her tetszett, annak ez is fog, bár ez kicsit másabb. Ez a Domhnall Gleeson gyerek elég jó filmeket vállal, a The Revenantben is benne lesz.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 15., péntek 17:12
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. május 15., péntek 16:06
HozzászólásSzerző: L.Miki » 2015. május 15., péntek 15:57
A Miki az én vagyok, az egér meg Mickey... ne keverjük össze!torjack írta:
Biztos nem Miki egérnek választották? Az jobban passzolna a gyerekhez.
HozzászólásSzerző: Legkisebbtobi » 2015. május 15., péntek 15:52
Lehet olvasni kellett volna a konyvet... le van irva, hogy az otodik resz vegen levo balheban megsemmisult mindegyikRemy írta:
![]()
![]()
Na, kb erről van szó.
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 15., péntek 14:59
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 15., péntek 14:57
Újrakezdik, csak most nem szánnak arra megint egy filmet, hogy ismét megcsípi a pók, meghal a nagybácsi, stb.sebydani írta:Jaa, azt nem tudtam hogy nem kezdik újra hanem végülis folytatják vele. Az viszont úgy még érdekesebb, vagy csak szerintem volt Garfield is jó?Remy írta:Itt konkrétan az a helyzet, hogy új színész lesz. De nem lesz újrakezdve az egész kaland. Nem lesz eredettörténet, nem hal meg megint Ben bácsi, stb.
Ha minden igaz, a Civil War-ban már benne is lesz.Erről van valami info? Lehet rossz gondolat, de azért az ő neve még ha nem is akkora, de mégis többet nyom egy poszteren mint ennek a srácnak a neve. Plusz A leleményes Hugo-t én végigszenvedtem kb. , a Végjáték se tetszett, szóval nekem nem szimpatikus a kölyök.
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 15., péntek 14:52
A Pókember már önmagában van akkora név, hogy bevonzza a nézők tömegét. Az új casting is logikus, egyrészt Marvel-kompatibilissé tehetik az egészet, meg Butterfield 18 éves, míg Garfield már most 31 (bár nem látszik rajta). Gondolom a Disney rendesen szerepeltetni fogja, ameddig és ahol csak tudja és az új szereplő korából adódik, hogy sokáig nem is kell különösebben keresgélniük új Peter Parkert.sebydani írta:Jaa, azt nem tudtam hogy nem kezdik újra hanem végülis folytatják vele. Az viszont úgy még érdekesebb, vagy csak szerintem volt Garfield is jó?Erről van valami info?
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 15., péntek 14:51
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 15., péntek 14:45
Jaa, azt nem tudtam hogy nem kezdik újra hanem végülis folytatják vele. Az viszont úgy még érdekesebb, vagy csak szerintem volt Garfield is jó?Remy írta:Itt konkrétan az a helyzet, hogy új színész lesz. De nem lesz újrakezdve az egész kaland. Nem lesz eredettörténet, nem hal meg megint Ben bácsi, stb.
Ha minden igaz, a Civil War-ban már benne is lesz.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 15., péntek 14:39
Itt konkrétan az a helyzet, hogy új színész lesz. De nem lesz újrakezdve az egész kaland. Nem lesz eredettörténet, nem hal meg megint Ben bácsi, stb.sebydani írta:Abban látok fantáziát, hogy beemelik a jelenleg futó szériába és mondjuk a Bosszúállók lezárásában majd ott legyen, de mint külön karakter lehet pihentetni kicsit, szerintem tök rendben volt a Garfield féle verzió is, de most megint kezdeni egy új filmsorozatot, új pókkal.. személy szerint engem már így nem vonz annyira a dolog.
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 15., péntek 14:39
Remy írta:Iszonyatosan idegesítő feje van a gyereknek. Szerintem nagyon rossz választás. Mint színész, tehetséges, de annyira nem illik rá a szerep.soadroli írta:Asa Butterfield (wtf) lesz elvileg az új pókember. Nagyon gáz, nem értem miért nem maradhat Garfield.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2015. május 15., péntek 14:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 15., péntek 14:34
Iszonyatosan idegesítő feje van a gyereknek. Szerintem nagyon rossz választás. Mint színész, tehetséges, de annyira nem illik rá a szerep.soadroli írta:Asa Butterfield (wtf) lesz elvileg az új pókember. Nagyon gáz, nem értem miért nem maradhat Garfield.
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 15., péntek 14:31
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 15., péntek 13:55
h3x0r írta:erre gondolsz?Remy írta:A 3. részben ott az időutazós nyaklánc. Azt korábban miért nem használták? Életeket lehetett volna megmenteni. De hát azt minek. Csak arra szabad használni, hogy órára járhass.![]()
![]()
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. május 15., péntek 13:50
erre gondolsz?Remy írta:A 3. részben ott az időutazós nyaklánc. Azt korábban miért nem használták? Életeket lehetett volna megmenteni. De hát azt minek. Csak arra szabad használni, hogy órára járhass.![]()
HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. május 15., péntek 13:46
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 15., péntek 13:23
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem