Más:
Erről a cikkről nektek Madridistáknak mi a véleményetek? Nem láttam még belinkelve, igazából sok újdonságot nem is mond, de az alapgondolattal én speciel egyetértek.
Lopott információ saját magának beállítva.....
Ad1,nem minden realos örült a juvénak,spec én nem,mivel ismerem az olasz taktikai fegyelmet,mázlit.Lásd morata,egy igazi kétballábas tyúk,aki nálunk egy darab meccset nem TUDOTT eldönteni.....itt meg kettőt. Most meg lefogadom,hogy a következő egy évben nem fog egymaga eldönteni összesen 3 db meccset....a barca ellen kifejezetten tökön fogja magát rúgni.
Ad2, a juve max egy alternativ világban jutott tovább könnyedén.....ott ahol a víz légnemű,a levegő folyékony.....egy percig sem lehetett egy db juvés sem biztos abban hogy ők mennek tovább.....a real a szezon legrosszabb,a juve a legjobb játékát hozta,és igy is a real volt az akinek több lehetősége volt,de nem élt vele. Ez tény.
A szerző egy dologban lát rá....a beívelések száma és esélytelensége(de ezt valahonnan olvasta,mert kilátszik az olvasmányból,hogy alapvetően nem ért hozzá).
Ennyi a véleményem röviden.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.