Amúgy az szép, hogy még ki sem jött a hír, Pique már tagadta, ez mondjuk ellentmond a véleményemnek

HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 25., kedd 12:55
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 12:52
Nem, jelen esetben a spanyolokat állítják be szentnek. Nem esznek, nem isznak, nem cigiznek, és nem d*gnak. Ettől függetlenül lehet csak kitaláció, de miért ne lehetne igaz?n az elején azt hittem értem mit akarsz, de ezzel már nem biztos. Nem azt szeretted volna hangsúlyozni, hogy a katalán bagázs szent és sérthetetlen? Mert ez így van, de ettől még nem értem, miért ne képzelhetnénk el arról a két jószágról, hogy ártatlan? Iniesta túl gyépés hozzá, Pique számomra meg megérzés. Persze lehet tévedek, de ez egy vélemény.
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 25., kedd 12:49
Én az elején azt hittem értem mit akarsz, de ezzel már nem biztos. Nem azt szeretted volna hangsúlyozni, hogy a katalán bagázs szent és sérthetetlen? Mert ez így van, de ettől még nem értem, miért ne képzelhetnénk el arról a két jószágról, hogy ártatlan? Iniesta túl gyépés hozzá, Pique számomra meg megérzés. Persze lehet tévedek, de ez egy vélemény.Realista24 írta:Valakire egyből ráhúzzátok a vizes lepedőt, valakiről meg akkor sem hinnétek el, ha előttetek smárolna Steiner Kristóffal.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 25., kedd 12:31
de értem a kiskorúak csak vicc akart lenni.Realista24 írta:Te sem érted, elszomorít a dolog.na jó de a franciák kiskorúakkal csinálták.
Valakire egyből ráhúzzátok a vizes lepedőt, valakiről meg akkor sem hinnétek el, ha előttetek smárolna Steiner Kristóffal.
HozzászólásSzerző: Pipita » 2013. június 25., kedd 12:28
Xavit ne keverjük bele!Valakire egyből ráhúzzátok a vizes lepedőt, valakiről meg akkor sem hinnétek el, ha előttetek smárolna Steiner Kristóffal.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 12:24
Te sem érted, elszomorít a dolog.na jó de a franciák kiskorúakkal csinálták.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2013. június 25., kedd 12:22
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2013. június 25., kedd 12:18
na jó de a franciák kiskorúakkal csinálták.Realista24 írta:Bezzeg a franciákra meg angolokra egyből ráhúzzák a vizes lepedőt
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2013. június 25., kedd 12:05
hehe írta:Realista24 írta:Alakul a buli.
Kiderült, hogy nem feltétlenül lopásról van szó a spanyolokat illetően. A válogatott tagjai éppen mulatoztak a győzelmük után, majd mikor véget ért a bárban a buli, a hotelszobába mentek, ahova meginvitáltak 5 menyecskét is, és piáztak, buliztak, strip-pokert toltak, aztán reggelre "eltűnt" a pénz.
A PP szerint az érintett játékosok: Casillas, Ramos, Iniesta, Cazorla és Piqué. Piquétól tűnt el 1.000 euró.![]()
![]()
csak igaza volt murinnyónak![]()
ez a casillas is a lófejű nőjével, erre tessék.
aztán ramos, na meg a kis ártatlan iniesta, meg piké, akit otthon vár a gyerek meg a törpepopsztár![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 11:58
Nem tudom eldönteni, hogy nem érted amit írok, vagy nem akarod érteni.Ők csak a fiatal lánykákra buknak. Múltkor pont azt furcsáltam, hogy Ribery a nagy hívő nem érhet alkoholhoz, mert tiltsa a vallása, de a kurválkodást azt nem??? Érdekes....
HozzászólásSzerző: besteve7 » 2013. június 25., kedd 11:18
Ők csak a fiatal lánykákra buknak. Múltkor pont azt furcsáltam, hogy Ribery a nagy hívő nem érhet alkoholhoz, mert tiltsa a vallása, de a kurválkodást azt nem??? Érdekes....Realista24 írta:Bezzeg a franciákra meg angolokra egyből ráhúzzák a vizes lepedőt
HozzászólásSzerző: nmate » 2013. június 25., kedd 10:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 10:07
Nem a focisták, csak a spanyolok.Mért pont a focisták maradnának ki ebből
HozzászólásSzerző: Anthony » 2013. június 25., kedd 10:06
Miért is lenne kamu. Mit gondolsz mit csinálnak ott a szabadidejükben? Több helyről is lehetett hallani, hogy a nagy sportesemények, még az olimpia is egy nagy kúró fesztivál. Mért pont a focisták maradnának ki ebből. Ez a Konföderációs Kupa amugy sem érdekel kb. senkit, ott van egy csapatban 20-30 tesztoszterontól duzzadó madár, szóval esténként biztosan nem scrabble-öznek a hotelban.Casso írta:kicseszett kamu az egész a bulvár legsötétebb medreiből. lejárató kampány folyik ezerrel. mondjuk ez az amiért a külföldi bulvárt tisztelem.
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 25., kedd 10:00
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2013. június 25., kedd 9:57
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 25., kedd 9:55
Jó, igazad van, Messiről sem gondoltam volna, hogy adót csal...Realista24 írta:Miért is?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. június 25., kedd 9:53
Miért is?zerintem is, az például lehetetlen, hogy Iniesta is benne volt a buliban...
HozzászólásSzerző: Casso » 2013. június 25., kedd 9:51
HozzászólásSzerző: GT37 » 2013. június 25., kedd 9:51
Szerintem is, az például lehetetlen, hogy Iniesta is benne volt a buliban...nmate írta:De ennyire buták nem lehetnek szerintemValamelyik tuti szerzett callgirlt, de nem mind szerintem. Ezek tipikusan azok a sztorik, amiknek van alapja, de amúgy túlzás az egész.
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem