Kb. kitörölhetjük vele.Remy írta:Főleg, hogy még matematikailag van esélyünk megnyerni.

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 16., szombat 1:56
Kb. kitörölhetjük vele.Remy írta:Főleg, hogy még matematikailag van esélyünk megnyerni.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 15., péntek 23:52
Főleg, hogy még matematikailag van esélyünk megnyerni.Sierra írta:
Köszi. Azért csak jobb így, érdekes lett volna 36 fordulóval lezárni a bajnokságot.
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 15., péntek 23:51
Köszi. Azért csak jobb így, érdekes lett volna 36 fordulóval lezárni a bajnokságot.Realista24 írta:Lesz, oficiálisSierra írta:Most akkor mi lesz a maradék két fordulóval? Tudni már valamit?
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 15., péntek 18:19
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 15., péntek 17:11
Mondjuk szerintem nálunk irreálisan magasak a fizetések..magasabbak mint az újgazdag kluboknál.lesliejr írta: Persze ehhez tettek hozzá vastagon az újgazdag klubok, akiket a milliárdosok játékszernek meg pénz mosodának használnak.
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 15., péntek 16:48
Gordon Strachan már évekkel ezelőtt jósolta,hogy lesz majd egy europai major liga,amerikai mintára,a nemzeti bajnokságoknak meg meszeltek.lesliejr írta:Ezeknek semmi nem elég. Idővel oda fog jutni a foci mint pl az NBA. Fizetési plafont kell bevezetni, különben tarthatatlan lesz a helyzet.
Persze ehhez tettek hozzá vastagon az újgazdag klubok, akiket a milliárdosok játékszernek meg pénz mosodának használnak.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 15., péntek 16:12
HozzászólásSzerző: torjack » 2015. május 15., péntek 15:09
HozzászólásSzerző: sccsík » 2015. május 15., péntek 14:27
"The players have a very short career and are entitled to charge what other clubs can pay for their services."Köszi, és mi van azzal a hírrel, hogy már nem fogjátok tudni sokáig fizetni ezeket a magas fizetéseket és ez vezéráldozattal fog járni.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -barcelona
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 15., péntek 13:57
Őszintén megmondom, erről semmit se tudok. De ha igaz, akkor komoly a dolog.Realista24 írta:Köszi, és mi van azzal a hírrel, hogy már nem fogjátok tudni sokáig fizetni ezeket a magas fizetéseket és ez vezéráldozattal fog járni.lesliejr írta:Suarez izomtúlterheléssel bajlódik. A csatáraink tavasszal nem voltak rotálva, szerencse, hogy csak pár meccs lesz már. Atlético ellen nem játszatnám. Amúgy is tartok azoktól a vadállatoktól, hogy lerúgnak valakit.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -barcelona
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 15., péntek 12:11
Addig,addig mondogatjátok,míg télyleg visszajön mint a bumerángschranzer írta:Majd Morata mutatja a fukkot, es eldontimorientes írta: Na szal ha ki tudja venni a juve a játékból Messit,és koncentráltan védekezik végig,akkor egy megugrásból Tevez vagy Pogba akár el is döntheti.Bár egy gól lehet hogy nem lesz elég.
De nincs lefutva ez,mondom,elég ha a chelseare emlékszünk nem olyan régen...Perez meg megbolondul es visszahozza 30ert
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. május 15., péntek 11:38
Majd Morata mutatja a fukkot, es eldontimorientes írta: Na szal ha ki tudja venni a juve a játékból Messit,és koncentráltan védekezik végig,akkor egy megugrásból Tevez vagy Pogba akár el is döntheti.Bár egy gól lehet hogy nem lesz elég.
De nincs lefutva ez,mondom,elég ha a chelseare emlékszünk nem olyan régen...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 15., péntek 10:59
Csak hogy itt az elvakultak nem sokáig fröcsögnek,mert gyorsan kispad,hogy stilszerű legyek...legyen az madridista vagy barcás.Ez a nagy különbség.fernandoredondo írta:Drake írta:Már megint megy az általánosítás.Itt is ugyanúgy megvannak az elvakultak meg az olyanok is,akik a PSG ellen 3-1-re elvesztett meccsünk után kijelentették,hogy legalább 3 évig nem fogunk egy kupa közelébe se érni.
Az meg,hogy örülünk a legősibb rivális kiesésének természetes.
HozzászólásSzerző: Nika91127 » 2015. május 15., péntek 10:33
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 15., péntek 10:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 10:17
Tudom, ha egy játékosról van szó, akkor szerintem sem, de ha két alapkezdő, aki ráadásul nem csak kezdő, hanem meghatározó játékos is, akkor már számottevő.Ezt én értem, de a fórumtárs írta,hogy 1-2 hónapok nem számottevőek.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 15., péntek 10:15
Ezt én értem, de a fórumtárs írta,hogy 1-2 hónapok nem számottevőek.Realista24 írta:
Nálunk egyszerre volt offon James és Modric a szezon legfontosabb szakaszában, majd 1 hónapig nélkülöztük Karimot, amikor is még mindig nem volt Modricunk.
Magyarul 2015-ben két alapkezdőnk fixen hiányzott.
Bale is huzamosabb ideig volt sérült, mondjuk ezt sokan inkább előnyként tartják számon :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 10:09
Nálunk egyszerre volt offon James és Modric a szezon legfontosabb szakaszában, majd 1 hónapig nélkülöztük Karimot, amikor is még mindig nem volt Modricunk.csababarca írta:Nem vitatkozni jöttem, de nálatok ki dőlt ki 5-6 hónapra aki meghatározó?sonic írta:
Egy-ket honapok. Nem szamottevo. Meghatarozo jatekos 5-6 vagy tobb honapra mikor dolt ki utoljara? En nem emlekszek ra, bar annyira nem is vagyok kepben.
Modric.
Jesét ne mondjuk már annak,persze sajnálatos a sérülése.
Azért az 5-6 hónapos kiesés nem általános, ritka, nálatok se mindennapos.
Nálunk Xavi volt keresztszalaggal sérült,amire emlékszem fél évre. De az meg már jó régen volt.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 15., péntek 10:02
Nem vitatkozni jöttem, de nálatok ki dőlt ki 5-6 hónapra aki meghatározó?sonic írta:
Egy-ket honapok. Nem szamottevo. Meghatarozo jatekos 5-6 vagy tobb honapra mikor dolt ki utoljara? En nem emlekszek ra, bar annyira nem is vagyok kepben.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 15., péntek 9:55
csababarca írta:Messi, 2013/2014es szezonban esett ki 2 hónapra télen, 11 meccset hagyott ki.
Iniestanak ebben a szezonban volt egy hónapos pihi ősszel, 6 meccs kihagyással.
Neymar tavaly január-február, 1 hónap, 9 kihagyott meccs.
Piqué tavaly tavasz, másfél hónap, 9 kihagyott meccs, előző évben ősz, másfél hónap 9 kihagyott meccs.
Jelenlévő fórumozók: 38 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem