HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 15., péntek 12:01
HozzászólásSzerző: soroslop » 2015. május 15., péntek 12:00
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 11:58
Egy másik hír szerint meg a Cityvel versenyzünk Benítez kegyeiért.wZoLee7 írta:Amit a csapat tavaly felépített, azt idén nagyon könnyedén sikerült lerombolni. Volt egy jó csapat, egy jó edző. Most meg, a szurkolók a saját játékosokat fütyülik ki, meccsek után megvárják őket, hogy esetleg rájuk támadhassanak. Az ellenfél csapat szurkolóival verekednek. Ma már jött a hír hogy a real madrid németországban van hogy tárgyaljon Kloppal. Csak gratulálni tudok
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. május 15., péntek 11:56
HozzászólásSzerző: Marky » 2015. május 15., péntek 11:48
HozzászólásSzerző: soroslop » 2015. május 15., péntek 11:45
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 15., péntek 11:30
Egyrészt nem védekező középpályás, másrészt de, Businak, és most Rakiticnek sokkal nagyobb szerepe van, mint hinnéd.fernandoredondo írta:Arra kíváncsi lennék ki a védekező középpályás a Juvéban ?
HozzászólásSzerző: fernandoredondo » 2015. május 15., péntek 10:38
Henrik, igen. Szoktam nézni Puzsér műsorát ott is ő szakkomentál, mondjuk nekem furcsa, hogy Conte-t meg sem említeni Allegri ajnározása közben. Mindegy!Anthony írta:A három ellenfél közül egyik sem engedi meg magának azt a luxust, hogy komoly labdaszerző középpályás nélkül álljon fel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 10:10
Anthony írta:Mi a bánattól lett hirtelen népszerű Casemiro?
Egész jól látják a dologt a Marca olvasói, Bale legyen még 100% el, és szerintem Chicha sem valami jó megoldás. Coentrao: hát őt tavaly még szerintem jó pénzért el lehetett volna passzolni, idén nem hiszem hogy sokat érne már (most nézem transfermarkton csak 2 millát esett tavalyhoz képest, az nem vészes végülis)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 15., péntek 10:09
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 10:04
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 15., péntek 10:00
Realista24 írta:Bale's transfer to Man Utd is nearly done and its another record transfer.
(The telegraph & MUTV)
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2015. május 15., péntek 9:51
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 9:27
HozzászólásSzerző: Anthony » 2015. május 15., péntek 8:14
ésKroos nyolcszor próbálta megállítani az ellenfelet, de csak háromszor járt sikerrel, James Rodríguez 0/0-s mutatója pedig mindent elmond arról, miért rossz ötlet három, egyébként a tízes posztján jól használható játékost egymás mellé tenni a középpályán.
Tényleg, mindenki látja a problémát, nem értem Perez miért nem veszi észre, vagy a tanácsadói miért nem szólnak neki.Az említett, védekezésben súlytalan középpályája miatt a Real ugyan technikai tudásával és félelmetes támadópotenciáljával a meccsei 90 százalékát megnyeri, de a fennmaradó 10 százalék lenne az, ami igazán fontos. A kupában az Atlético ellen bukott el, a bajnokságban a Barcelona ellen, a Bajnokok Ligájában pedig a Juventus állította meg Ancelotti csapatát. A három ellenfél közül egyik sem engedi meg magának azt a luxust, hogy komoly labdaszerző középpályás nélkül álljon fel.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 15., péntek 7:46
emberekRealista24 írta:Bale's transfer to Man Utd is nearly done and its another record transfer.
(The telegraph & MUTV)
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. május 15., péntek 7:44
Ez a mutv mennyire megbízható? Istenem, de szep is lenne ha Bale meg ezen a nyaron lelepne..Realista24 írta:Bale's transfer to Man Utd is nearly done and its another record transfer.
(The telegraph & MUTV)
HozzászólásSzerző: Géci » 2015. május 15., péntek 7:24
Nagyon sok lap foglalkozik a Bale---> MU transzferrelRealista24 írta:Bale's transfer to Man Utd is nearly done and its another record transfer.
(The telegraph & MUTV)
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 7:18
HozzászólásSzerző: schranzer » 2015. május 14., csütörtök 22:57
Szerintem meg ezzel nincsen semmi gond. Ha kidolne Modric, vagy Kroos, nemlenne akkora gond, mert Pogbat sokkal konnyebb ellatni vedekezobb feladatokkal, mint pl Iscot vagy Jamest, mert Pogbanak nem idegen a vkp poszt vagy ha ugy tetszik, az ellenfel levédekezése. Ebbol a hármasbol mindharom tud vedekezni is es tamadni is, megfelelo szinten.wxyz írta:Kroos, Modric, Pogba sor kiváló lenne
Csak, ha Modric vagy Kroos kidől megint előjöhet az amit RMCF írt az edző topicban, két támadóbb kpst nem biztos, hogy elbír a csapat
Jelenlévő fórumozók: 13 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem