számtalanszor láthattuk már, hogy cr centerben semmit nem ér, kapu elé meg a szélről is nagyon tud érkezniSzóval én tolnám is fel centerbe,érkezzen,ami ott van rúgja be,stb.
Mellé érkezne egy-két szélső aki baromira tud védelmet bontani,jók kicsibe,ezzel is CR-nek megteremtenék a gólhelyzeteket,de vissza felé is melósabbak lennének.
neki az kell, hogy rávezethesse a védőre, majd megtolja izomból, leegyszerűsödött a játéka nagyon, de ebben még mindig nagyon ott van
benzemával meg láttuk, hogy mennyivel simább a támadásépítésünk, mint mindenféle b tervekkel, a fellőtt labdákat ő tudja igazán megtartani, majd megjátszani
a létszámfölényt meg a gólhelyzetek megteremtését a középpályától kell elvárni, ami modric kiesésével ingatag és egyhangú lett, semmi váratlan, védekezésben meg folyamatos csúszások
lehet itt mondani, hogy nem lett volna szabad ennek megtörténnie, de xabi kiválása után úgy mond modric kapta meg a karmesteri pálcát az egész középpályára, ő diktálja a tempót, ő teremti meg az egyensúlyt a támadósor és a védelem között
de visszakanyarodva, ezért volt akkora veszteség dm eladása, mert az ő hiányában totál sablonos lett a középpálya, isco is szeret tekeregni, de teljesen más tészta
pogba ezért lenne hatalmas fegyvertény, mert ő tényleg bárhonnan képes betalálni, bárkit meg tud verni, fizikailag meg nagyon erős, talán fejben lehetnek nála problémák, de egy ancelotti szerintem meg tudná oldani
viszont verrattival még stabilabb lenne a középpálya, oda érkezne ahová tényleg ember kellene, szóval nehéz kettejük közül választani
de mint mondtam, az alapfelállással nem lenne probléma, a padot kell egy az egyben kicserélni olyan arcokra akikben az olasz is bízik, teljesen nyilvánvaló, hogy ennek a hiánya miatt buktunk mind a három fronton, a többi hiba már csak ennek a következménye