Szerencsétlenül jött ki nálatok ez, pont tavasszal, a szezon érdemi részénél.
Bale sérült volt ősszel ugye? Nem akkor mentetek a legjobban?

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 15., péntek 10:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 10:17
Tudom, ha egy játékosról van szó, akkor szerintem sem, de ha két alapkezdő, aki ráadásul nem csak kezdő, hanem meghatározó játékos is, akkor már számottevő.Ezt én értem, de a fórumtárs írta,hogy 1-2 hónapok nem számottevőek.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 15., péntek 10:15
Ezt én értem, de a fórumtárs írta,hogy 1-2 hónapok nem számottevőek.Realista24 írta:
Nálunk egyszerre volt offon James és Modric a szezon legfontosabb szakaszában, majd 1 hónapig nélkülöztük Karimot, amikor is még mindig nem volt Modricunk.
Magyarul 2015-ben két alapkezdőnk fixen hiányzott.
Bale is huzamosabb ideig volt sérült, mondjuk ezt sokan inkább előnyként tartják számon :Đ
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 10:09
Nálunk egyszerre volt offon James és Modric a szezon legfontosabb szakaszában, majd 1 hónapig nélkülöztük Karimot, amikor is még mindig nem volt Modricunk.csababarca írta:Nem vitatkozni jöttem, de nálatok ki dőlt ki 5-6 hónapra aki meghatározó?sonic írta:
Egy-ket honapok. Nem szamottevo. Meghatarozo jatekos 5-6 vagy tobb honapra mikor dolt ki utoljara? En nem emlekszek ra, bar annyira nem is vagyok kepben.
Modric.
Jesét ne mondjuk már annak,persze sajnálatos a sérülése.
Azért az 5-6 hónapos kiesés nem általános, ritka, nálatok se mindennapos.
Nálunk Xavi volt keresztszalaggal sérült,amire emlékszem fél évre. De az meg már jó régen volt.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 15., péntek 10:02
Nem vitatkozni jöttem, de nálatok ki dőlt ki 5-6 hónapra aki meghatározó?sonic írta:
Egy-ket honapok. Nem szamottevo. Meghatarozo jatekos 5-6 vagy tobb honapra mikor dolt ki utoljara? En nem emlekszek ra, bar annyira nem is vagyok kepben.
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 15., péntek 9:55
csababarca írta:Messi, 2013/2014es szezonban esett ki 2 hónapra télen, 11 meccset hagyott ki.
Iniestanak ebben a szezonban volt egy hónapos pihi ősszel, 6 meccs kihagyással.
Neymar tavaly január-február, 1 hónap, 9 kihagyott meccs.
Piqué tavaly tavasz, másfél hónap, 9 kihagyott meccs, előző évben ősz, másfél hónap 9 kihagyott meccs.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. május 15., péntek 9:30
Messi, 2013/2014es szezonban esett ki 2 hónapra télen, 11 meccset hagyott ki.Remy írta:
Holnap már teljes munkát fog végezni. Annyira nevetségesek ezek a barca sérülések.Mikor esett tőlük ki ember több hónapra? Természetesen alapemberre gondolok.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 15., péntek 9:02
semmi, alvesnek most adnak majd 9milliós fizetést.Realista24 írta:lesliejr írta:Köszi, és mi van azzal a hírrel, hogy már nem fogjátok tudni sokáig fizetni ezeket a magas fizetéseket és ez vezéráldozattal fog járni.
http://www.goal.com/en/news/12/spain/20 ... -barcelona
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 9:00
Köszi, és mi van azzal a hírrel, hogy már nem fogjátok tudni sokáig fizetni ezeket a magas fizetéseket és ez vezéráldozattal fog járni.lesliejr írta:Suarez izomtúlterheléssel bajlódik. A csatáraink tavasszal nem voltak rotálva, szerencse, hogy csak pár meccs lesz már. Atlético ellen nem játszatnám. Amúgy is tartok azoktól a vadállatoktól, hogy lerúgnak valakit.
HozzászólásSzerző: lesliejr » 2015. május 15., péntek 8:10
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 23:07
Lesz, oficiálisSierra írta:Most akkor mi lesz a maradék két fordulóval? Tudni már valamit?
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. május 14., csütörtök 23:06
HozzászólásSzerző: GT37 » 2015. május 14., csütörtök 23:04
Ha érdekel valakit, itt egy hosszabb cikk arról, hogy mit tud ez a dolog: http://g14.co/article/the-stats-vest-an ... -barcelona (Sajnos a témában készült magyar nyelvű írásról nem tudok.)According to Spanish newspaper El País, since Luis Enrique and Rafael Pol’s arrival this season, they have done away with excuses for not wearing GPS-equipped vests and required all the players to use these vests in training sessions.
The technology in the vests warns about injury risks by quantifying muscular fatigue values. This allows the technical staff to choose the fittest starting line-up, with the end in mind to be in the best physical shape in the last parts of the season.
The GPS controls variables such as speed, distance, accelerations and decelerations, impacts, and sprints. “These accelerations and sprints are the most important values to gauge the risk of injury,” a representative from the club said. It also provides a heat map to show where and how far the players are running.
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 14., csütörtök 22:40
Remy írta:Toti írta: tehat vasarnap jatszik.
Holnap már teljes munkát fog végezni. Annyira nevetségesek ezek a barca sérülések.Mikor esett tőlük ki ember több hónapra? Természetesen alapemberre gondolok.
HozzászólásSzerző: Remy » 2015. május 14., csütörtök 22:39
Toti írta: tehat vasarnap jatszik.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. május 14., csütörtök 22:35
tehat vasarnap jatszik.danianevem írta:A combizmával van valami. Ma külön edzett, az Atlético ellen kérdéses a játéka.Realista24 írta:Suárez megsérült, nem tudni, mennyit hagy ki, ezt írják.
Barcásokat kérdezem, hogy mi az aktualitás vele?
HozzászólásSzerző: danianevem » 2015. május 14., csütörtök 22:28
A combizmával van valami. Ma külön edzett, az Atlético ellen kérdéses a játéka.Realista24 írta:Suárez megsérült, nem tudni, mennyit hagy ki, ezt írják.
Barcásokat kérdezem, hogy mi az aktualitás vele?
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 14., csütörtök 22:28
fenomeno22 írta:Atneztem egy kicsit az Eurobarcara,gusztustalan ami ott megy,a sok dögevő,nem átallanak 5-10éves jóslásokba bocsátkozni minket illetően,mennyire szarok leszünk,leszólják a fórumot,nagyon nagy lett az arc,tegnap meg még reszkettek nehogy minket kapjanak,mikor tavaly kiestek én nem emlekszem itt ez lett volna,nem focimeccset kell ezekkel rendezni,ketrecharcot.
HozzászólásSzerző: Ramioli » 2015. május 14., csütörtök 22:17
Nem kell átnézni:-) nem kell ezen mérgelődni , az ellentét mindig is megvolt a 2 csapat között, meg a szurkolók között is.. mint a Ftc-Ute kb annyira szeretjük egymást:-) nincs ezzel probléma így van ez jól, mi nem szeretjük őket, ők meg nem szeretnek minket.. ami náluk kamu tizi(mert mi mindig kamut kapunk) az nálunk fújható! van benne jó adag irigység , hiszen a Világ legeredményesebb klubja vagyunk.. sok sok idő kellene, hogy klub szinten behozza a Barca a Realt.. Nagyobb klub a Real Madrid..fenomeno22 írta:Atneztem egy kicsit az Eurobarcara,gusztustalan ami ott megy,a sok dögevő,nem átallanak 5-10éves jóslásokba bocsátkozni minket illetően,mennyire szarok leszünk,leszólják a fórumot,nagyon nagy lett az arc,tegnap meg még reszkettek nehogy minket kapjanak,mikor tavaly kiestek én nem emlekszem itt ez lett volna,nem focimeccset kell ezekkel rendezni,ketrecharcot.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 22:16
Jelenlévő fórumozók: 19 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem