Azért ezt ne...én sem mondtam soha Nedvedre hogy buzi,pedig ha jobban megnézzük...Cristina se játszott jó
A Real Madrid verte meg saját magát szokás szerint...ragozhatjuk ahogy akarjuk de ez az igazság...
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 15., péntek 11:29
Azért ezt ne...én sem mondtam soha Nedvedre hogy buzi,pedig ha jobban megnézzük...Cristina se játszott jó

HozzászólásSzerző: remike34 » 2015. május 15., péntek 11:27
Akiket soroltam, azok azt hiszem a 95 vagy 96 környékén KEKet v uefa kupát nyertek, 1-2évre rá mind a juvéban volt.petiamadridista írta:hát.. szerintem nem.Ezzel azért vitatkoznék. A juve olyan mint a bayern ebből a szempontból. Mindig is megvette az olaszországban játszó aktuálisan jól teljesítő játékosokat. Szerinted Cannavaro, Buffon, Thuram, Emerson meg még sorolhatnám nem volt befutott játékos amikor megvásároltátok?!
Maximum az utóbbi években, de korábban nem volt ez jellemző.
A Juve inkább nagyon jó versenyző volt, mindig is. (Ezért sem előre lefutott ez a BL döntő, és ezért nem volt előre lefutott az elődöntő, de mindegy, én természetesen hülye pesszimista vagyok megint..) A Milan! na az inkább volt egy nagy bevásárló csapat Itáliában, mondhatnám, hogy Perez politikája a Real Madrid 50es évekbeli hagyományaira, és Berlusconi 80as -90es évekbeli játékospolitikájára hajaz.
Az egykori olasz miniszterelnök mondta azt, hogy egy új sztárt mindig venned kell, hogy fenntartsd a szurkolók érdeklődését, kedvét.
HozzászólásSzerző: KAG » 2015. május 15., péntek 11:26
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 11:20
Hatalmas poén volt.Amint láthatod vicc volt. Nem kell minden mögé rosszindulatot feltételezni!
HozzászólásSzerző: remike34 » 2015. május 15., péntek 11:16
Amint láthatod vicc volt. Nem kell minden mögé rosszindulatot feltételezni!Realista24 írta:Idejön normálisan véleményt alkotni, te meg hozod az idióta stílust...Nálatok ez nem gond, olaszban elég néhány bírót v asszisztenst megvenni, olcsóbb mint egy playerBocs, nem tudtam kihagyni
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2015. május 15., péntek 11:14
hát.. szerintem nem.Ezzel azért vitatkoznék. A juve olyan mint a bayern ebből a szempontból. Mindig is megvette az olaszországban játszó aktuálisan jól teljesítő játékosokat. Szerinted Cannavaro, Buffon, Thuram, Emerson meg még sorolhatnám nem volt befutott játékos amikor megvásároltátok?!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 15., péntek 10:53
Idejön normálisan véleményt alkotni, te meg hozod az idióta stílust...Nálatok ez nem gond, olaszban elég néhány bírót v asszisztenst megvenni, olcsóbb mint egy playerBocs, nem tudtam kihagyni
HozzászólásSzerző: Champions20 » 2015. május 15., péntek 10:40
Ez igaz, de minden nagy csapat ezt csinálja a saját ligájában. És nem is azt mondtam, hogy mi sosem veszünk befutott játékosokat, dehogynem. Főleg az utóbbi időben. Talán rosszul fogalmaztam, én úgy látom, hogy míg mi igyekszünk posztra igazolni a lehető és elérhető legjobbat (de mindenképp van preferencia, hogy olasz, fiatal vagy ligában játszó stb legyen), a Real többször megy bele felelőtlen igazolásba, és ad ki irreálisan sok pénzt csak azért, mert az adott pléjer éppen nagyon felkapott. Mondjuk van pénzetek, megtehetitek.remike34 írta:
Ezzel azért vitatkoznék. A juve olyan mint a bayern ebből a szempontból. Mindig is megvette az olaszországban játszó aktuálisan jól teljesítő játékosokat. Szerinted Cannavaro, Buffon, Thuram, Emerson meg még sorolhatnám nem volt befutott játékos amikor megvásároltátok?!
HozzászólásSzerző: remike34 » 2015. május 15., péntek 10:36
Értelek.Lord Viktor írta:Ez igaz, de minden nagy csapat ezt csinálja a saját ligájában. És nem is azt mondtam, hogy mi sosem veszünk befutott játékosokat, dehogynem. Főleg az utóbbi időben. Talán rosszul fogalmaztam, én úgy látom, hogy míg mi igyekszünk posztra igazolni a lehető és elérhető legjobbat (de mindenképp van preferencia, hogy olasz, fiatal vagy ligában játszó stb legyen), a Real többször megy bele felelőtlen igazolásba, és ad ki irreálisan sok pénzt csak azért, mert az adott pléjer éppen nagyon felkapott. Mondjuk van pénzetek, megtehetitek.remike34 írta:
Ezzel azért vitatkoznék. A juve olyan mint a bayern ebből a szempontból. Mindig is megvette az olaszországban játszó aktuálisan jól teljesítő játékosokat. Szerinted Cannavaro, Buffon, Thuram, Emerson meg még sorolhatnám nem volt befutott játékos amikor megvásároltátok?!
HozzászólásSzerző: sonic » 2015. május 15., péntek 9:51
Nem akarlak megbantani, de nem ez volt az elso kozhely a hozzaszolasban.Lord Viktor írta:csakhogy közhelyeket is puffogtassak.
HozzászólásSzerző: Lord Viktor » 2015. május 15., péntek 9:40
Ez igaz, de minden nagy csapat ezt csinálja a saját ligájában. És nem is azt mondtam, hogy mi sosem veszünk befutott játékosokat, dehogynem. Főleg az utóbbi időben. Talán rosszul fogalmaztam, én úgy látom, hogy míg mi igyekszünk posztra igazolni a lehető és elérhető legjobbat (de mindenképp van preferencia, hogy olasz, fiatal vagy ligában játszó stb legyen), a Real többször megy bele felelőtlen igazolásba, és ad ki irreálisan sok pénzt csak azért, mert az adott pléjer éppen nagyon felkapott. Mondjuk van pénzetek, megtehetitek.remike34 írta:
HozzászólásSzerző: remike34 » 2015. május 15., péntek 9:31
Ezzel azért vitatkoznék. A juve olyan mint a bayern ebből a szempontból. Mindig is megvette az olaszországban játszó aktuálisan jól teljesítő játékosokat. Szerinted Cannavaro, Buffon, Thuram, Emerson meg még sorolhatnám nem volt befutott játékos amikor megvásároltátok?!Lord Viktor írta:
2. Csapategység. Mármint annak a hiánya. A Real számomra nem egy sztárcsapat, hanem egy csapatnyi sztár. Játékosok, akik máshol befutottak, majd sok pénzért ideigazoltak, és valahogy nem tudnak igazi csapatként működni. Nyilván valamit jól csináltatok, hisz tavaly sikerült megnyerni a BL-t, de hosszú távon akkor lesz sikeres egy csapat, ha okosan igazol. Bár ebben lehet nincs igazam, mert a Real mindig is már befutott sztárokat vett, míg a Juve a sikeres időszakokban is inkább kinevelte a sztárjait feltörekvő tehetségekből, mintsem eleve sztárként vegye őket.
Mi ezzel szemben pont a csapatteljesítménnyel hidaltuk át a két csapat közti minőségbeli különbséget.
HozzászólásSzerző: Lord Viktor » 2015. május 15., péntek 9:22
HozzászólásSzerző: miro » 2015. május 15., péntek 0:27
HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. május 14., csütörtök 22:42
HozzászólásSzerző: adamzz » 2015. május 14., csütörtök 19:40
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. május 14., csütörtök 15:40
Elődöntőbe? Persze...Igazság szerint az elődöntőig viszonylag könnyű eljutni újabban. Gyakorlatilag 2-3 csapat kivételével mindenki ellen papíron esélyesebbek vagyunk. Nem véletlen, hogy sorozatban ötödször jutottunk elődöntőbe.és kitudja, hogy jövőre lesz-e lehetőségünk újra elődöntőbe vagy döntőbe kerülni...
HozzászólásSzerző: hunmadridista » 2015. május 14., csütörtök 15:34
HozzászólásSzerző: morientes » 2015. május 14., csütörtök 12:41
Hát ha tegnap 10X labdához ért,sokat mondok...tegnap feltűnően sok kulcspasszt rontott,

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. május 14., csütörtök 12:28
Igen, ő még futott a 80. percben is, jól láttad.pogba meg futott fel ala kozottuk.
Jelenlévő fórumozók: 73 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Betis
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem