Valaki elmagyarázná, hogy a makkomba kerülhetünk mi a második kalapba?Nem tudom tudjátok-e, de az új szabály értelmében jövőre második kalaposak leszünk (a legmagasabb koefficienssel).
Olyan csapatokat kaphatunk az elsőből, mint a Bayern München, a Chelsea, a Juventus vagy a PSG.![]()
És valószínű első kalapos lesz még a Benfica, a Zenit és a PSV.

Bajnokok Ligája
- Gilberto
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Bajnokok Ligája
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Csoportkörben nem lesz velük probléma...csak az igazán nagy téttel bíró meccseken szopunk ki tőlük...Toti írta: remélem a juventust kapjuk, minél hamarabb.
Mondjuk ha a döntőben találkoztunk volna velük, valamiért azt érzem, hogy meg tudtuk volna őket verni...
remélem a juventust kapjuk, minél hamarabb.András93 írta:Nem tudom tudjátok-e, de az új szabály értelmében jövőre második kalaposak leszünk (a legmagasabb koefficienssel).
Olyan csapatokat kaphatunk az elsőből, mint a Bayern München, a Chelsea, a Juventus vagy a PSG.![]()
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- András93
Nem tudom tudjátok-e, de az új szabály értelmében jövőre második kalaposak leszünk (a legmagasabb koefficienssel).
Olyan csapatokat kaphatunk az elsőből, mint a Bayern München, a Chelsea, a Juventus vagy a PSG.
Olyan csapatokat kaphatunk az elsőből, mint a Bayern München, a Chelsea, a Juventus vagy a PSG.

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igen, felállt védelem ellen nehéz.
Átlövésekkel lehetett/kellett volna többet operálni, de az is macerás volt, mert a labdásra kirontottak azonnal.
Bár én megmondtam volna tényleg, hogy gyereke el kell sütni aztán max kipattan vagy kimegy.
De egy James-Kroos-Bale-Ronaldo-Benzema(féligmeddig) sortól nem hiszem el, hogy nem menne be 10/1 lövés 20/25 méteren belül, ha úgy istenesen megküldik
Átlövésekkel lehetett/kellett volna többet operálni, de az is macerás volt, mert a labdásra kirontottak azonnal.
Bár én megmondtam volna tényleg, hogy gyereke el kell sütni aztán max kipattan vagy kimegy.
De egy James-Kroos-Bale-Ronaldo-Benzema(féligmeddig) sortól nem hiszem el, hogy nem menne be 10/1 lövés 20/25 méteren belül, ha úgy istenesen megküldik
ZIDANE
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
dannen írta:esetleg kéne valaki aki képes ilyenkor egy váratlan passzra/cselre/bármire , hogy felbontsa a tömörülő védelmet.
Nekem is hiányzott Modric, de csodát ő sem tud tenni. A Juve 10 emberrel beállt az alapovonal előtti 20-25 méteres sávba. Nem mentek sehova, nem is akartak mozdulni semmilyen irányban. Nem volt passzsáv, amit meg lehet játszani, csak 1-1 kirontó majd visszazáró játékos. A cseh TV-s szakkommentátor, egy egykori olasz bajnokságban játszó futballista, meg is jegyezte, hogy ennyire visszaállva nagyon nehéz lesz kibírni kapott gól nélkül. Mert nem kicsinyítve a Juve érdemeit, ebben az időszakban is lőhettünk volna gólt. Elég csak Bale helyzeteire gondolni, vagy Bonucci utolsó másodperces mentéseire. De ez benne van a pakliban. Ami nincs benne, hogy a waleszi nem indul a hátsó kapufára. Amikor lebirkózták Chicharitót, senkitől nem zavartatva bekotorhatta volna a labdát, ha normális támadóként megy a kapu felé. De nem, el sem indult, inkább helyben állva integet a bírónak. Tegnap egy Raúl kaliber legalább egyett bekotort volna az össze-vissza csorgó labdákból.Toti írta:modric y nada mas
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én meg jelenleg ott tartok, hogy nem fogom megnézni a döntőt...fölöslegesen nem fogom fájdítani a szívemet...a Barca nyerni fog, kár bárkinek is áltatnia magát, egyszerűen jobbak és jobban is megérdemelnék mint az olaszok...és nem akarom látni, ahogy mindenki majd a Barcáról fog újra ömlengeni és Messi földöntúli képességeitől lesz tele minden médium...én ebből nem kérek...igazándiból már a két utolsó meccsünkre sem vagyok kíváncsi...inkább maradok a szokásos jól bevált szlogenünknél: majd jövőre

- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Hát szerintem... amilyen formában van most a Barcelona és a Bayern sima kiejtése után, egyszerűen nincs az a csapat, amelyik megállítaná őket. Oké a védelmük nem éppen a legjobb, de pont ellensúlyozza az MSN trió, akik egyszerűen frenetikusan játszanak és képesek a legfontosabbra: hogy eldöntsenek egy meccset.morientes írta:Remélem igazad lesz öreg,aztán elemezgetheted meg magyarázhatod a bizonyítványt ahogy szoktad.annyira mondogatja mindenki, hogy sima barca győzelem lesz, hogy már csak azért se lesz az.
Messze van még a Június 6-a, de én már elkönyveltem a Barcelona sikert a jelenlegi formájuk okán.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Remélem igazad lesz öreg,aztán elemezgetheted meg magyarázhatod a bizonyítványt ahogy szoktad.annyira mondogatja mindenki, hogy sima barca győzelem lesz, hogy már csak azért se lesz az.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Benzema - Chicha csere...istimester írta:Az utolsó 30 oercben kezdtünk ívelgetni, lehet röhögni, de ott már nrm volt idő és főleg HELY a földöN megjátszott akciókra. Tökéletesen lezárták a közepét.
modric y nada masdannen írta:esetleg kéne valaki aki képes ilyenkor egy váratlan passzra/cselre/bármire , hogy felbontsa a tömörülő védelmet.istimester írta:Az utolsó 30 oercben kezdtünk ívelgetni, lehet röhögni, de ott már nrm volt idő és főleg HELY a földöN megjátszott akciókra. Tökéletesen lezárták a közepét.

"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
Szerintem idén ezt gondolta mindenki a Rearól is,és lám nekik sem jött össze a címvédés.Azért szép a BL. Nincs címvédés.Ráadásul az elmúlt 5 évben 5 különböző csapat nyert.Meg van ennek is a szépsége.dannen írta:én alapból a barcának szurkolnék, mert ilyen nyomorék juventus ne nyerjen BL-t. viszont ott a másik fele, hogy ennek a barcának ha kijön a lépés jövőre is nagy esélyesek lesznek és nem akarok, hogy címet védjenek.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Az utolsó 30 oercben kezdtünk ívelgetni, lehet röhögni, de ott már nrm volt idő és főleg HELY a földöN megjátszott akciókra. Tökéletesen lezárták a közepét.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Földön játszva rommá lehet verni az ilyen chielliniket, csak hát ez a nagyokosainknak nem jutott eszébe, inkább balfaszok módjára ívelgettek.
Igaz az sem ártana ha egy normális kényszerítőt össze tudnának hozni a sokmilliósaink.

Igaz az sem ártana ha egy normális kényszerítőt össze tudnának hozni a sokmilliósaink.
szépen elkezdődött az üzengetés.
evra: "The most important thing is I play the final, you know. I am proud to be what I am, I am proud about my colour and I will shake his hand, it is no problem, but I will make sure he will feel me on the pitch."
természetesen suareznek címezve.
az se semmi, h evra az ötödik bl döntőjén vesz majd részt.
evra: "The most important thing is I play the final, you know. I am proud to be what I am, I am proud about my colour and I will shake his hand, it is no problem, but I will make sure he will feel me on the pitch."

az se semmi, h evra az ötödik bl döntőjén vesz majd részt.

-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Nagyon meg lennék lepve, ha egy sima meccset játszana a barca a döntőben... A barca is mindig meg szenved az olasz csapatok ellen. Rossz Milan ellen is állandóan szenvedtek, és biztos vagyok benne, hogy a Juve ellen is különösen fognak...
spanyolországrealistahuni írta:Én szorítanék a Juvénak, de hát ezek olyan négyest kapnak, hogy már a barca fogja sajnálni őket.
olaszország
2012
európabajnokság
döntő
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
A tegnapi még csak-csak, de az előző minden volt csak átlagos nem. Amikor szinte mindenki szarul játszik, azt nem nevezném átlagosnak.Realista24 írta:Pont hogy két átlagos meccset toltunk le és kellett volna az extra, ami senkitől nem jött.Szomorú... még mindig nem fogtam fel, hogy kiestünk egy Juventus ellen. Két átlagos meccsel letudtuk volna a párharcot. Erre toltunk egy év egyik legrosszabb meccsét meg hoztunk egy semmi extrát.
De mindegy is, sajnos ez már nem változtat semmin.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Pont hogy két átlagos meccset toltunk le és kellett volna az extra, ami senkitől nem jött.Szomorú... még mindig nem fogtam fel, hogy kiestünk egy Juventus ellen. Két átlagos meccsel letudtuk volna a párharcot. Erre toltunk egy év egyik legrosszabb meccsét meg hoztunk egy semmi extrát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én szorítanék a Juvénak, de hát ezek olyan négyest kapnak, hogy már a barca fogja sajnálni őket.