Edző és vezetőség
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Edző és vezetőség
kloppra lehet én is lecserélném, másra viszont nem.
ami biztos, hogy azokat akiket ignorál és csak a legnagyobb kényszerben játszat (jesé, chicha, illarra, lucas, coentrao, khedira) el kell takarítani. ezekre kell a minőség, vagy legalább olyanok, AKIKHEZ HOZZÁ MER NYÚLNI. emiatt játszottunk gyakorlatilag 15-ös kerettel, ahol a cserék gyak. mind hátvédek voltak (varane, nacho, arbeloa + isco).
az a nevetséges, hogy tegnap egyet cserélt bazdmeg, EGYET. kiesésnél inkább várja a váratlant a szarrányúzott hulladögfáradt kroostól, minthogy utolsó 15 percre beküldené lucast, aki ha nem is olyan jó, de legalább friss a lába, hátha odapattan elé vagy sikerül egy sprint, vagy akármi. ha ott gólt kapunk teljesen mindegy már hogy kroos vagy lucas van e a pályán. ugyanez jesére is. nem mindegy már akkor hogy bale van ott aki eddig mindent elrontott, vagy jesé? legalább a lába frisebb, és hátha.
teljesen felesleges lesz idehozni jövőre monnyuk asensiót is, akit már megvettünk vagy cheryshevet, ha majd megint nem használja őket és nem kezdenek akár ronaldo akár benzema, kroos vagy akárki helyett amikor lehet. akkor ugyanott leszünk. hozzon olyanokat nyáron akiket be mer rakni egy-egy meccsre.
ami biztos, hogy azokat akiket ignorál és csak a legnagyobb kényszerben játszat (jesé, chicha, illarra, lucas, coentrao, khedira) el kell takarítani. ezekre kell a minőség, vagy legalább olyanok, AKIKHEZ HOZZÁ MER NYÚLNI. emiatt játszottunk gyakorlatilag 15-ös kerettel, ahol a cserék gyak. mind hátvédek voltak (varane, nacho, arbeloa + isco).
az a nevetséges, hogy tegnap egyet cserélt bazdmeg, EGYET. kiesésnél inkább várja a váratlant a szarrányúzott hulladögfáradt kroostól, minthogy utolsó 15 percre beküldené lucast, aki ha nem is olyan jó, de legalább friss a lába, hátha odapattan elé vagy sikerül egy sprint, vagy akármi. ha ott gólt kapunk teljesen mindegy már hogy kroos vagy lucas van e a pályán. ugyanez jesére is. nem mindegy már akkor hogy bale van ott aki eddig mindent elrontott, vagy jesé? legalább a lába frisebb, és hátha.
teljesen felesleges lesz idehozni jövőre monnyuk asensiót is, akit már megvettünk vagy cheryshevet, ha majd megint nem használja őket és nem kezdenek akár ronaldo akár benzema, kroos vagy akárki helyett amikor lehet. akkor ugyanott leszünk. hozzon olyanokat nyáron akiket be mer rakni egy-egy meccsre.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Így van.CS0ki írta:nekem továbbra is az a nevetséges, hogy az elémúlt hét szezonban egy bajnoki győzelmünk van. Egy darab baszki, egy. CR-nek ez a hatodik éve, és kemény egyszeres spanyol bajnok. Nem a BL-ről kéne beszélni, hanem erről. És sajnos Ancelotti pont nem az az edző, aki sorban szokta hozni a bajnoki címeket.Nyáron higgadtan le kell ülni és megvizsgálni a dolgokat. A sallangot kitakarítani, a keretet minőségi emberekkel mélyíteni. Viszont ezután konkrét célokat megfogalmazni. Carlonak még van egy éve, csak a bajnokság megnyerése esetén maradhatna tovább nálam.
Mehet következő szezonra az ultimátum, ha nem hozza a bajnokságot, akkor mehet. Persze ehhez kell egy okosan kivitelezett átigazolási szezon.
nekem továbbra is az a nevetséges, hogy az elémúlt hét szezonban egy bajnoki győzelmünk van. Egy darab baszki, egy. CR-nek ez a hatodik éve, és kemény egyszeres spanyol bajnok. Nem a BL-ről kéne beszélni, hanem erről. És sajnos Ancelotti pont nem az az edző, aki sorban szokta hozni a bajnoki címeket.Nyáron higgadtan le kell ülni és megvizsgálni a dolgokat. A sallangot kitakarítani, a keretet minőségi emberekkel mélyíteni. Viszont ezután konkrét célokat megfogalmazni. Carlonak még van egy éve, csak a bajnokság megnyerése esetén maradhatna tovább nálam.
-
Champions20
Nem kapná meg azt az időt Klopp ami ahhoz kéne h eredményeket érjen el.Baj van a vezetőség és a szurkolók fejében is.realistahuni írta:Én elfogadom azoknak is a véleményét akik Carlot akarják, mert nem mindenki vágyik arra, hogy mindent megint előlről kezdjünk, ezt meg is értem, de azért álljon meg a menet, hogy Klopp nulla, na ne már.![]()
A bayernt oda-vissza szopatta a bajnokságban amikor fullos csapat volt és nem vitték el rendszeresen a legjobbjait. Idén nem jöttek össze a dolgok, de azért még egyszer csak odaszúrt a bajoroknak.
A focija sem egy nézhetetlen simeone, a kettőt nem kellene keverni azért.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Carlo szerintem maradni fog, viszont a decima általi védettséget igencsak bukta.
Nyáron higgadtan le kell ülni és megvizsgálni a dolgokat. A sallangot kitakarítani, a keretet minőségi emberekkel mélyíteni. Viszont ezután konkrét célokat megfogalmazni. Carlonak még van egy éve, csak a bajnokság megnyerése esetén maradhatna tovább nálam. A BL mindig lutri, de bajnokságot 3 éve nem nyertünk, jövőre kötelező. Ha nem, akkor boruljon a bili.
Nyáron higgadtan le kell ülni és megvizsgálni a dolgokat. A sallangot kitakarítani, a keretet minőségi emberekkel mélyíteni. Viszont ezután konkrét célokat megfogalmazni. Carlonak még van egy éve, csak a bajnokság megnyerése esetén maradhatna tovább nálam. A BL mindig lutri, de bajnokságot 3 éve nem nyertünk, jövőre kötelező. Ha nem, akkor boruljon a bili.
Különösebben én sem akarom Kloppot, de Siemone nem azért szidja a jónép, hogy a pálya szélén üvöltözik, hanem mert kb elvárja az agresszív játékot a saját csapatától, és erre épül a taktikája. Nálam nem elvárás, hogy lelkesen együtt éljen a játékkal az edző, de nem is zavaró. A végletek persze nem ideálisak ebben sem.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Én elfogadom azoknak is a véleményét akik Carlot akarják, mert nem mindenki vágyik arra, hogy mindent megint előlről kezdjünk, ezt meg is értem, de azért álljon meg a menet, hogy Klopp nulla, na ne már.
A bayernt oda-vissza szopatta a bajnokságban amikor fullos csapat volt és nem vitték el rendszeresen a legjobbjait. Idén nem jöttek össze a dolgok, de azért még egyszer csak odaszúrt a bajoroknak.
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Mindenesetre a "jól értesült" katalán sajtó (idióták) nyomban rárepült a témára, mint légy a sz@rra és mosolyogva, kárörvendve lovagolják meg az újabb öngólunkat.Klopp egy nulla, vagy az a menő, hogy üvöltünk a játékosokkal meg a bíróval? Meg nevetségessé tesszük magunkat? Csak mert Simeone ilyenért kulázva van évek óta.
Egy esetleges edzőkeringő helyett vajon nem lett volna könnyebb továbbjutni?
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Ez a lényeg, röviden tömören.mocsok írta:kell a halálnak klopp.
carlo, maradj.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Arröl nem beszélve,amit csoki is írt,hogy majdnem kiesett a bundásból,sérültek ide vagy oda...Realista24 írta:Klopp egy nulla, vagy az a menő, hogy üvöltünk a játékosokkal meg a bíróval? Meg nevetségessé tesszük magunkat? Csak mert Simeone ilyenért kulázva van évek óta.
Már úgy értem az az ősz nagyon csúfos volt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2015. május 14., csütörtök 13:25-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA

http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...

- mocsok
kell a halálnak klopp.
carlo, maradj.
carlo, maradj.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Akiknek 80.000 ember fütyülése nem számít, majd fog Klopp?
Itt nem teheti meg Klopp, hogy akkor majd padra kúrom Cét meg Bale-t meg Ramost
Az lesz az utolsó napja. Ez a Real Madrid, itt nem úgy mennek a dolgok mint máshol.
Ez van amikor előny, de elég sok hátránnyal is jár, főleg, ha edző vagy.
Itt nem teheti meg Klopp, hogy akkor majd padra kúrom Cét meg Bale-t meg Ramost
Ez van amikor előny, de elég sok hátránnyal is jár, főleg, ha edző vagy.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Én meg azt mondom, hogy aki itt játszik a Realban, és ez nem motiválja, vagy az, hogy minden évben a BL-ért kell küzdeni, az menjen is el innen. Kíváncsi vagyok mekkora balhé lenne amúgy, ha idejönne egy német edző, aztán elkezdene üvöltözni Cével, Pepével meg mondjuk Ramos is sorra kerülne.
Jöjjön ide Guardiola, aztán akkor én is nyomatnám a karomra a Gracias Pep tetkót egy sleeve részeként.
Jöjjön ide Guardiola, aztán akkor én is nyomatnám a karomra a Gracias Pep tetkót egy sleeve részeként.
jaja, sztem én kulázom a legjobban azt az argentint. :ĐRealista24 írta:Klopp egy nulla, vagy az a menő, hogy üvöltünk a játékosokkal meg a bíróval? Meg nevetségessé tesszük magunkat? Csak mert Simeone ilyenért kulázva van évek óta.
egyébként sztem inkább arra gondolnak akik kloppot szeretnék, h olyan habitusú és temperamentumú edző aki nem fél leordítani a játékosai fejét. szóval minden második hsz-ben én azt látom, h "lelketlen volt a csapat", "lenéző volt a csapat", stb.. te magad is írtad egyébként, és (gondolom én) ezért szeretnének egy ilyen edzőt a csapat élére, h ilyen ne forduljon elő. az már más kérdés, h ekkora celebek azért nem voltak még játékosai..
saját véleményem az, h jövőre is ancelotti legyen.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Klopp egy nulla, vagy az a menő, hogy üvöltünk a játékosokkal meg a bíróval? Meg nevetségessé tesszük magunkat? Csak mert Simeone ilyenért kulázva van évek óta.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Ancelotti kell,csak más koncepcióval.Lassan a sarkára állhatna már Perezzel szemben.realistahuni írta:Jürgen Klopp kell, és tanuljunk meg végre küzdeni, és normálisan helytállni.
Nem akarok több szarakodást akinek nem tetszik hogy kemény stílusú az edző az elhúzhat a rákba.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Jürgen Klopp kell, és tanuljunk meg végre küzdeni, és normálisan helytállni.
Nem akarok több szarakodást akinek nem tetszik hogy kemény stílusú az edző az elhúzhat a rákba.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Valóban könnyebb egy edzőt kirúgni, mint beismerni azzal, hogy egy játékos esetében, akire 90m€-t áldozott, mellényúlt. Csak nehogy Kaká szindróma legyen belőle.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
- morientes
Igen,ez lenne a helyes út,de Perezt ismerve nem lennék meglepve ha Bale szépen maradna,Ancelottit meg kirúgná,aztán helyel-közzel maradna minden a régiben...Ki kell-e rúgni Carlot? Nem. Hülyeség volna. Képesek vagyunk megverni Európát, azonban nyáron kemény munka kell, nem a fotelben nézni a Copát aztán várni egy újabb sztárra, hogy lecsaphassunk. Keresni megfelelő embereket. Ancelottinak megmondania milyen arc kell a padra, videókat néznie ezerrel, scoutolni stb. Perez meg vegye elő a diplomáciai érzéket és szállítsa a megfelelő embereket. Aztán ősztől tanulni a hibákból és kijavítani őket, a hozott embereket forgatni és pihentetni megfelelő mennyiségben.
LEGIO PATRIA NOSTRA

- Galacticos
amúgy én adnék még egy évet carlonak. nem is értem aki azt írja hogy összemákolta a tavalyi bl-t, abban volt egy kis szerencse hogy ennyire a végén gólt lőttünk, de az atletico gólja? az mi volt?vagy a bm porig alázása?
nem tudom, nekem közel sincs világvége hangulatom. de akik elzavarnák ancelottit azok helyében inkább perez fejét követelném.azt hiszitek idejön zidane vagy benitez vagy akárki és akkor meglehet csinálni hogy 80-100milliós pléjert a padra raksz? én csípem őt is, hogy akármit és akárkit akar azt előbb utóbb úgyis megszerzi. csak ennek már nem egyszer a csapat itta meg a levét, és nem egy sikertelen szezon követte azt hogy ő irreális áron vett sztárokat.
balet el kell adni, hozni kell helyére valakit, kell még ember a kp-ra mert modric már nem fiatal és egyre sérülékenyebb + kroosnak se jó hogy ennyit játszik és akkor jók leszünk.
meg ikert elkell búcsúztatni szépen, normálisan aztán jöhet valaki más.
nem tudom, nekem közel sincs világvége hangulatom. de akik elzavarnák ancelottit azok helyében inkább perez fejét követelném.azt hiszitek idejön zidane vagy benitez vagy akárki és akkor meglehet csinálni hogy 80-100milliós pléjert a padra raksz? én csípem őt is, hogy akármit és akárkit akar azt előbb utóbb úgyis megszerzi. csak ennek már nem egyszer a csapat itta meg a levét, és nem egy sikertelen szezon követte azt hogy ő irreális áron vett sztárokat.
balet el kell adni, hozni kell helyére valakit, kell még ember a kp-ra mert modric már nem fiatal és egyre sérülékenyebb + kroosnak se jó hogy ennyit játszik és akkor jók leszünk.
meg ikert elkell búcsúztatni szépen, normálisan aztán jöhet valaki más.